|
|
#981 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: R----- Inferno
Profesja: Master Sorcerer
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
@Madi
A ja cie rozumiem.... ![]() Tak jak Ktos UP napisal nie ma przyjazni damsko meskiej xD Zawsze jest cos wiecej xD hehe ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#982 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: morgana
|
pytałaś kolegow? jest nas wiecej? Oo o boze jestem taki naiwny :/
bylem chwile online ale odechciewa mi sie grac jak jestes online. |
|
|
|
|
|
#983 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
Ziomek wyluzuj tego kwiata jest pól świata, a kijem rzeki nie zawrócisz
![]() |
|
|
|
|
|
#984 |
|
Guest
|
No ja go nie ogarniam
![]() W Hansoniczce odezwał się instynkt Karoliny Kaalary z carlin ![]() |
|
|
|
#985 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
Czlowieku wez sie ogarnij i nie rob z siebie posmiewiska, wyjdz lepiej na dwor a nie rozmawiasz z pixelowym ludzikiem ktorym gra "kobieta". Co Ci z tego ze da Ci "BUZI" w grze to tylko jebane 2 znaczki pomysl czlowieku co Ty w ogole masz w glowie.
Za robote bys sie wzial a nie za pixele pozdrawiam Zakochanych pixelowiczow :*:*:* <- mam nadzieje ze jak to zobaczysz nie zaczniesz sie mastur... |
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
|
|
|
|
|
|
#987 |
|
Użytkownik Forum
|
nie jestes naiwny tylko glupi robiac z siebie debila na forum, bez znaczenia czy sie zgrywasz czy nie. poznalam w pixelach pare normalnych osob, dobrze ze nie trafilam na takich co placza na forum a nie potrafia normalnie zapytac w grze. tzn nie w grze bo dzisiaj nie ja siedzialam na hansoniku, ale chociaz pm lub gg, nvm.
zacytuje forumowiczow - rzuc sie w gowno.' tak jest was wielu. liczba moich kolegow to liczba mnoga. Ostatnio edytowany przez Hansonik - 21-10-2008 o 20:44. Powód: . |
|
|
|
|
|
#988 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
nie wiem czy się myle czy nie, poprawcie mnie jeśli tak, ale czy przypadkiem liczba mnoga nie zaczyna się od dwóch?
jak tak można by pomyśleć że odludkiem jesteś bardziej sprecyzować to powinnaś, bo chłopak zaraz zacznie wymyślać nie wiadomo co:d
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
|
|
|
|
#990 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
Madi, wszyscy włącznie z obiektem twoich westchnień Cię tu delikatnie mówiąc skrytykowali ale nie załamuj się,znam taka jedną fajna dupcie co mieszka w Thais i czasem wpada na Fibułe po świeże kwiaty bo na ogódek potrzebuje i czasem do trapów,myśle że pogadasz sobie z nią o tym i owym
![]() Moge Cie z nia zapoznać jak chcesz ,niestety ostatnio przytyła,nie wiem czemu może zmieniła outfit ![]() Koleś ty to na serio czy Uriza&Dari chcesz podrobić ? |
|
|
|
|
|
#991 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
ależ droga Hansoniku, broń cie panie Boże, że ja cie obrazić chciałem, tylko mówię, że mnoga to także 2, a niektórzy mogą to tak odebrać
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
|
|
|
|
#993 |
|
Użytkownik Forum
|
Wiedziałem, ze tak bedzie...
i przestan juz " ;* " do mnie słać bo mnie to drażni. Głupie tesksty, ze jestem Twoim najlepszym przyjacielem jakiego moglas spotkac na tibii, juz przestalem wierzyc w Twoje glupie zakichane gadki. Nie jestem jakims gnojkiem ktoremu mozesz obrabiac d*** jak miewasz to robic w swoim zwyczaju :/ cytuje: ..."jaki kretyn dalam mu buzi haha i sie zakochał"... tak wlasnie nie jeden raz do mnie pisalas. Nie jestes cool, ani najpiekniejsza na tibii wiec ochłoń -.- Mysle, ze dałem Ci duzo do myslenia. Moze kiedys przestane udawac na tibii, ze Cie lubie i wtedy sie cholernie zdziwisz. |
|
|
|
|
|
#994 |
|
Użytkownik forum
|
Dokładnie, to samo bylo ze mną, wszystko pieknie, mila i super laska..
wbila troche wyzszy lvl i juz jestem dla niej nikim takze bylem jej najlepszym przyjacielem, coz poprostu nas uzywa sobie )może kiedys sie przeliczysz </3 ![]() |
|
|
|
|
|
#995 |
|
Użytkownik Forum
|
LOL. ZALOSNE.
nie dales mi nic do myslenia. w ogole wstyd mi ze wdaje sie w takie dyskusje z nikim. jeden i drugi albo sie przedstawcie, albo dalej pierdolcie farmazony, jak mam wierzyc w jakiekolwiek slowa anonimow, masz troche mozgu? albo sie przedstawisz albo s*******aj. tzn s*******ajcie. sry za wulgaryzmy :*:* kiss |
|
|
|
|
|
#996 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
Ja wiem kto to! Lucasito huheheh
nieno, żart ![]() |
|
|
|
|
|
#997 |
|
Użytkownik Forum
|
Tylko prawde sie mowi a Ty juz sie burzysz >.< prawda boli, oj boli.
Zal mi Ciebie troszke ale tylko troszke, bo myslalem, ze inaczej potoczy sie rozmowa a Ty mnie zrazilas do siebie na maxa i do tego jednak jestes zdrowo rąbnieta :/ nie mowiac o tym, ze klniesz jak żul ;/ co dziewczynie nie wypada. Fajnie, ze moglem sie tu przekonac jaka jestes w tibii dalej bedziemy friends ;* słodkie prawda? to taka moja zemsta. |
|
|
|
|
|
#998 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
![]() no coz to jak kiedyś Nikolciu <3 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#999 |
|
Użytkownik Forum
|
hahaha rozmowa. Ty to nazywasz rozmowa? gratuluje xD jestes ciota bo boisz sie do mnie napisac normalnie i wynosisz to na forum zeby szal zrobic. "zemsta" Ci troszke nie wyszla. pozdro kolego :*:*:* jak wroci odwaga, to pogadamy, a nie popiszemy na forum. zal zal zal
|
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Guest
|
Hahah ;d ta sytuacja rozruszyła forum !!! bo ostatnie dni to nuuuuuda
|