|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() no i wlasnie dlatego ja serdecznie p***dole ta gre jesli mam tracic xx godzin tylko po to zeby zaczac na powaznie w nia grac.
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() dla jednych 'poważna gra' zaczyna się po wyjściu z rooka, dla innych kiedy wbiją 3-cyfrowy level.
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() @skuug
specjalnie dla Ciebie spójrz w profil tego koleżki, Ze'To, może Cię to pocieszy. ![]() @topic takie czasy nawet teraz, kiedy nie gram w tibie, zawszę śmiga mi parę moneymakerów na mc kiedy mam odpalonego kompa nawet jeśli tego nie użyje zawszę mogę sprzedać ; ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie potrzebuje pocieszenia ale dzięki ;d już wiem skąd ta frustracja, złość i postawa "rozpjerdole wrzystko bo dedłem kuża stopa, ssijcie nuby!!!!111" ;<
![]() |
#45 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Co Vhal, nowy target xD?
Taka prawda proszę Państwa. Tibia nie jest taka jaka kiedyś. Kiedyś zabawa to była nawet na rooku a teraz prawdę powiedziawszy to gdzieś koło 120~ lvla się zaczyna. @edit Nie, nie chodziło mi o expienia a fun z robienia jakichś questów czy też huntu W Kilka Osób. Bo prawdę powiedziawszy to jaki ubaw można mieć teraz z zrobienia of'a. Kiedyś to było wielkie przeżycie a i sporo kasy wpadało ![]() Ostatnio edytowany przez Milten Magician - 22-10-2008 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedyś tam padł po drodze
Jego nick mi się skojarzył to poszperałem i znalazłem tego ssa ;d Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 22-10-2008 o 20:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 22-10-2008 o 21:03. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Lokacja: W-Wa
Stan: Początkujący
Imię: Mateusz Knight Spider
Profesja: Knight
Gildia: Happy Tibians
Świat: Nova
Poziom: 13
Skille: 38/36
Poziom mag.: 1
|
![]() Według mnie boty to ch*jstwo zbedne smieci na kompa i kazdy kto przeczyta tego posta niech wie ze jak uzywa bota jest noobem zapytaj sie GM BugHunter...................On istnieje...
I boter to noob ten kto pierwsze kroki na tibi wklada na uzytek bota to na 8 lvlku idzie na maina kupumje sie p-seta na mainie idzie na roty zostawia kompa na miesiąc wbija chuj wie jaki lvl i pkuje to sa głownie oszusci nie znosze botow.... bot to śmieć.................BOT TO ŚMIEĆ..............i zal mi boterow..... Jak ktos chce mnie uznac za nooba to prosze bardzo ja i tak się nie poddam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() wow gz za tego ssa kiedy to było pół roku temu? nie płaczę nad tamtym charem już dawno na nim nie gram -.- dowartościowuje to Was jak się tak kozaczycie na forum? "Nie potrzebuje pocieszenia ale dzięki ;d już wiem skąd ta frustracja, złość i postawa "rozpjerdole wrzystko bo dedłem kuża stopa, ssijcie nuby!!!!111" ;<" co to ma do boterów? ja tam przez żadnego botera nie padłem... to chyba tylko ty tak reagujesz na deda -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A potazym to TY się zachowujesz jak bachor, a nie on. Pzdro~ |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() @ze'to
Malo, ze nie zrozumiałeś aluzji to do tego pieprzysz jak dziecko z pdst, któremu zabrali zabawki ;d. Ponadto, jak to nigdy nie padłeś przez bottera? Gdyby nie floorhack kiedy wychodziłem to bym Cię nie zobaczył i byś nie padł XDD |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Ha! Jak w każdym temacie w tym dziale, który ma 2+ strony wybuchła kłótnia..
Topic@ Nie wiem po co botować.. Dla mnie nawet bycie najlepszym dzięki botowi nie przyniosło by żadnej satysfakcji.. Mało gram, więcej czasu spędzam na dworze niż przed kompem (kiedyś było na odwrót ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dreamland Traveler
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 151
Skille: 89/81
Poziom mag.: 8
|
![]() Boty to zwykłe ciekłe gówno. Boterzy nie mają szacunku do normalnych, uczciwych graczy, pozatym nie umieją czerpać przyjemności z gry na niskim levelu, bo nie wiedzą o co tak naprawdę chodzi w tej grze.
Btw. Zapowiada sie fajny flamewar ![]()
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() @Up
No a jak, to jest w chuj kul i elo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, jest przyjemne...najbardziej kiedy mogę porozmawiać z normalnymi ludźmi, a nie nieuczciwymi boterami. Pozatym zabawa w Tibii nie musi polegać jedynie na expieniu...Powtarzam, że boterzy nie znają prawdziwego celu tej gry -.-
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() @Up
Znam cel tej gry - zabawa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Co do "szacunku" do normalnych graczy. Nigdy w życiu nie powiedziałem, że go nie mam. Ja podziwiam ale też współczuje ludziom co siedzą po 10h żeby lvl wbić (sam miałem taki okres w mojej "karierze") @up Dokładnie. FI jako nieliczni umieją dobrze się bawić przy tej grze ![]() Ostatnio edytowany przez Milten Magician - 23-10-2008 o 16:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie zabawą jest expienie choćby na smokach, bez bota, ręcznie robioną postacią. Z resztą boterzy tak naprawdę nie grają w tą grę tylko o*******ają się z paką czipsów i tak niedaleko kompa, mimo używania bota, nasłuchując alarmów. Gdyby wyeliminować wszystkich boterów, populacja tibijska zmniejszyła by się o połowę...
![]() |
#60 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() Cytuj:
@DOWN I prawidłowo! Ostatnio edytowany przez Fred_Flintston - 23-10-2008 o 16:45. |
|
![]() |
![]() |