|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Cytuj:
Oj szpiku szpiku muzyke i tak już robisz a spike sworda będziesz miał za sto lat ty mi lepiej to 1 k oddaj na spike i morning stara ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niechce szpikowi robić na złośc dlatego nie powiem jaki on ustukał ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Kiedyś nawet lubiłem rook ale kiedy poszedłem na maina i sie czegoś dorobiłem i kiedy musiałem robić uh i sd makera rookgard był piekłem
To wylęgarnia n00bów!
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2004
|
![]() Nie przepadam za rookiem , ale to jest koniczne.
Jak by wyglądała tibia , gdyby zacząć na mainie? 1.Masz 1 lv - ktoś cię zabije (PK , zlurowany potwór) 2.Na rooku można łatwo zdobyć początkowy ekwipunek 3.Zapomniałem o kasie , na Rooku łatwo zdobyć , a na Main? Te i kilka innych powodów czynią rookgaard koniecznym! |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2005
|
![]() Rookgard to zarąbista wyspa...
![]() Mam na Isarze Rookmastera i nie żałuje, ze nie wyszłem na Maina. A oto temat na forum poświęcony mojej postaci... ![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=23298 |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: nevermind
|
![]() Ja bym długo na rooku siedzieć nie mogła
![]() Ale z drugiej strony jak się jest nowym na mainie to łatwo nie jest. Na mojej ostatniej postaci nie przeszłam 10 kroków i już mnie dorwał jakiś pk. I nawet nie mam się jak zemścić, bo wszyscy moi wysokopoziomowi koledzy mają postacie na innym świecie. Bądź co bądź rook jest straszliwe nudny (ach. Jak mnie zawsze korciło to miejsce w które mogą wchodzić tylko z premium account) |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: Przemyśl
![]() |
![]() Siemka...
Oj jak ja dawno pisalem hehe i muj har tak sie zmienil ![]() nick:Szpiczek Master (jak dawniej) skille:16 na sworda 18 na shielda lv: 9 ![]() __________________________________________________ _______________ Pokazal bym wam skrina z ostatniego rotwormhunt ale niewiem jak je tu dac :/ moze tak niewiem jak bendzie to sie ciesze a jak nie to nie zloscie sie pierwszy raz to robie ![]() __________________________________________________ _______________ Mistyczny co z tego ze mi Bienia na..bal i mam sliwke na oku??A zreszta juz jej prawie niemam ![]() __________________________________________________ _______________ PoLsKa RoX |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Rook może być fajny ale nie na FORTERZE!!! Strzeżcie tego serwa. bo to jest składowisko rasowych noobów ledwie przeszedłem swoją babką rooka gralem ze 3 dni . Bosheee Weźcie tych noobów wy****** na zbity pysk
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale ja przecież chyba słowa nie wspomniałem o tym że dostałeś lania ? To o co ci chocdzi ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Dla mnie rook to taki jeden z wazniejszych questow. Jest trodny (nooby itd itd) ale poznaje sie przyszlych kolegow (tj. prawdziwych). Ogulnie rook jest jednym z fajniejszych krain bo nikt cie nie zabije tylko cie wyzwie albo nic nie zrobi. Ogulnie Rooka lubie.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- Wkoncu niewiem jak to zdjencie dac ale wiezcie ze byl duzy locik i pare dedow jakis n00bow.Powiedzcie mi jak sie daje zdjencia i filmiki.Mam zamiar zrobic filmik o tym jak ja i falvik'kiem huncimy roty na 100 % a niewiem moze jeszcze mino ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() Zdjęcia...? Filmiki...?
Wszystko czego potrzebujesz to serwer, ot choćby na interii, a tam wystarczy wgrać fliki i wstawić (filmy są tylko do ściągania). Kredi - a Ciebie czasem nie zalewa jak nie możesz nawet jednego hita strzelić za karę?! Mnie roznosi ![]() zdzichu bomba - TERAZ mi to mówisz?! Jak sobie następną postać założyłam (ze zdecydowanej potrzeby posiadania postaci gdzieć gdzie nie jest enforced PvP) Ostatnio edytowany przez Sepharine - 17-01-2005 o 19:09. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- Napisalem swoj drugi temat: Tajemnica rooka czyli opowiesc o rooku(jak powstal rook) waszym zdaniem. Link do niego: http://forum.tibia.pl/showthread.php...048#post234048 Wchodzcie i piszcie opinie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
|
![]() nienawidze rooku dlamnie jest to chała nie wiem jak można siedzieć na roku do wyszego lvl niż 8
![]() gdy ostatni ras bylem na roku widziałem 13 lvl zapytalem sie dlaczego siedzi ciongle na roku to powiedział mi że nie umine wejść na maina ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Dernerwuje mnie to ale wole miec 10 level na rooku i byc znany niz miec 10 level na roku i ponizany zabijany
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() a mnie wqrwia Rook bo nie ma depo... nara
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Ja myslę że jest to najwienkszy nOObland i najgupsze miasto w tibi.
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
|
![]() Kredi - to zależy. Przecież nie zawsze na mainie Cię poniżają i od razu zabijają. (Należy pominąć serwery Dolera i Inferna
![]() Ale ogólnie mówiąc rook jest bardzo potrzebny. |
![]() |