![]() |
#3842 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Cytuj:
JO CIE WIDZA KAJ BYS NIE BYL POZDRO Z WARSZAWY JP 100%
![]() |
#3843 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxi Incarcerated
Gildia: Recon
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3844 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() stalem sobie,w przeciwienstwie do ciebie sharerze i czekalem az anciencik sie ruszy zeby moc cie wypchac po raz enty i zoabczyc jak bedziesz panicznie uciekal.moze ten drugi owner ma troche wiecej odwagi i nie bedzie s*******al na ancientach
![]() Ostatnio edytowany przez szkapamujwruk - 25-10-2008 o 21:22. |
![]() |
![]() |
#3845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Stan: Niegrający
Imię: Volarin Bloodaxe
Świat: Nerana
Poziom: 110
|
![]() @up
on nie sharuje debilu jebany.To że tocale twoje Recon obraca sie wokół słowa "sharing" to nie znaczy ze wszyscy tacy są;].Dwa razy zlapales deep red z tego co wiem wiec nie chrzan ze ta fota sam sie osmieszyl bo osmieszyl ciebie.I nie stales i czekales sobie tylko s*******ales czym predzej na schodek ;]Trap ci nie wyszedl , wrecz sam bys na nim padl i chociaz bys sie do tego przyznal.Gratki ;> |
![]() |
![]() |
#3846 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() Cytuj:
Sprostowanie. Karo próbował mnie ubić na ancientach :S. Luruje co chwile po 3-4 ancienty i sam wpada we własne sidła. Gdzie tu logika. Zastanów się co ty piszesz w ogóle. I tak cię nikt nie lubi, tylko te twoje ziomki xD.
![]() |
#3847 |
Zbanowany
|
![]() no to juz przynajmniej wiadomo ze klemens+djkwaku = sir kurtz.
ktos jeszcze gra tym charem ? nie wiem czemu klamiesz ![]() a co do redow-byl jeden redzik jak missnalem hotkeya i poszla exura,z 300 hp jeszcze bylo ![]() kurtz,kiedy do ciebie dotrze ze do piet mi nie dorastasz,a to ze za nami biegasz i probujesz sie czegos nauczyc swiadczy tylko o tym jak zalosny jestes ![]() pozdrawiam /K~ |
![]() |
![]() |
#3848 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Stan: Niegrający
Imię: Volarin Bloodaxe
Świat: Nerana
Poziom: 110
|
![]() Taaa , co tam jeszcze wymyslisz?
![]() Ostatnio edytowany przez Klemens111 - 25-10-2008 o 22:12. |
![]() |
![]() |
#3849 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
Lokacja: Międzyrzec Podlaski
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Spartaa
Świat: Nerana/Luminera
Poziom: 143
Skille: 90/84
Poziom mag.: 8
|
![]() racja bloodi ;d selna chara ;> i
Tak Jak Juz Mowilem Proponuje Rozejm Zamknac Mordy !!!
Kamil nie kradnie - bierze, co mu sie nalezy. Kamil nie klamie - przedstawia swoja wersje wydarzen. ![]() 19:36 Butcher palek [148]: masz wjazda na chate 19:48 Butcher palek [148]: to sie buj : ) 19:48 Butcher palek [148]: twuj stary 19:46 Butcher palek [148]: pisanie niema nic do zeczy :d ![]() "bUj" "twUj" "Zeczy" |
![]() |
![]() |
#3850 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Profesja: Elder Druid
Poziom: 115
Poziom mag.: 67
|
![]() Myślę że Karo pokazał swój poziom pvp (Dobry) wychodząc cało z tego z tego "trapu" a na Ancientach raczej cieżko ubić osobę która biegle włada hotkeyami
![]() |
![]() |
![]() |
#3851 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
mysle ze ta wypowiedz zamyka temat ssa,no chyba ze kurtz chce ja przerobic na barwna historie w ktorej ubija mnie 5 razy a potem tibia.com nie zapisuje dedow i co to w ogole ma byc ;/// /K~ Ostatnio edytowany przez szkapamujwruk - 25-10-2008 o 23:10. |
|
![]() |
![]() |
#3852 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2008
Profesja: Knight
|
![]() Hejka. Nie lubie sie wtracac w te wasze neranskie spory no ale musze cos powiedziec ;D. Pare razy rozmawialem z Karolem i widzialem co on potrafi, Felipe nie jest w cale gorszy. Chce zobaczyc wasze miny jak ci dwaj wbija stopiedziesiate levele. Wtedy zmienia sie wasze opinie na ich temat. Hehe w szczegolnosci uwazajcie na hydry panowie i panie. Neranski Recon is back. Od dzis bede tu codziennie zagladal.
Nie zapomnijcie na mnie wjechac pozadnie tak zebym sie nie pozbieral i nie napisal tu juz wiecej. <Vaseline mode on> <Felipe ma jeszcze hara na celescie moze mi cos da> <Zaciera rece> Rascioch zblocz szkape z laski swojej za bardzo sie wozi. Dziex z gory pa. PA!
#3853 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
pozdrawiam crouching tigers ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez szkapamujwruk - 25-10-2008 o 23:20. |
|
![]() |
![]() |
#3854 |
Użytkownik Forum
|
![]() karo dla mnie jak rowniez calej celesty swoich umiejetnosci nie musisz udowadniac poprostu chcialem im powiedziec co sadze na ich temat i ich poczatkowego kozaczenia xP
down@ Karo nie ubil kazdego, mnie np nigdy nie dotkna. huj w to wiem ze gral na pvp, po huj sie wypowiadasz i w swojej wypowiedzi podkreslasz dokladnie to ze nie chcesz go urazic lecz stawiasz sytuacje tak jak bys chcial. On zawsze sie wozil i zawsze bedzie, uwiez mi nigdy nie przestanie. Wypowiadam sie tu dlatego ze nie moge juz na was patrzec a szczegolnie na ludzi ktorzy go nie znaja. Robi sie k*rwa druga celesta. Nikt z nim nie gadal nawet w depo nie widzial a wie ze on ubil kumpla kumpeli brata siostry wujka cioci babci dziadka mamy syna wujka. Przestancie ludzie i przestancie lizac dupe starym h lvlom z nerany bo weszli w spor z reconem. PA
Nienawidzisz mnie? Tak? To fajnie ![]() Ostatnio edytowany przez Xarte - 25-10-2008 o 23:31. |
![]() |
![]() |
#3855 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() @karo
Dobra twój skil jest imponujący ale pierdolnij się w łeb. Jakim prawem piszesz, że jesteś najlepszy, że nikt ci nie podskoczy, że możesz wszystko. Grałeś na Thorii czy innych serwach PVP ? Gracze z pvp mogą się szczycić nienagannym skilem a nie ty. To, że ubiłeś dużo osób na non-pvp, fakt robi wrażenie. No ale bądźmy realistami. Idziesz w 5 osób, 2 bloczą reszta robi swoje. Na PVP jakbyś działał tak jak na non-pvp nie miałbyś szans z prawdziwymi PRO graczami. Dla sprostowania dodam, że nigdy nie byłem pro graczem, gram 4fun. A nie mogę z ciebie, każdemu chcesz udowodnić jaki ty PRO jesteś. To jest już chore _//
#3856 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#3857 |
Zbanowany
|
![]() ^nie wiem czy serio jestes takim idiota czy po prostu udajesz,wiec nie bede ci odpisywac
@ titania jak i valoria maja mnie dosc,na infernie wypadlem z biznesu przez slabego neta.wiekszosc tak zwanych 'pro graczy z pvp' jak widzialo moj plecak z knighta zbierali szczeki z podlogi z pytaniem 'na chuj ci dfy' poza tym,nie wiem jak ty chcesz nazywac pro ludzi ktorzy tepo na*******aja w hotkey i mysla ze sa lepsi. i czym jest niby nienaganny skill? ciekawi mnie to. Ostatnio edytowany przez szkapamujwruk - 25-10-2008 o 23:45. |
![]() |
![]() |
#3858 |
Użytkownik Forum
|
![]() MARZYLEM O TYM ABY ZOBACZYC FELIPE MAC WANDERA LUB KAROLEERA INCARCERATED PADAJACYCH W TRAPIE
nie wierze ze tego dozyje : <
#3859 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() karo jaki ty jesteś głupi to huj
|
![]() |
![]() |
#3860 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Ale Wy wszyscy jesteście głupi. Wy nie rozumiecie, że Karo jest nikim i Wy jesteście nikim? Pokazujecie jacy to fajni jesteście przez neta. Ciekawe czy gdybyście sie na rl spotkali też by poleciały takie texty? Troche więcej szacunku dla ludzi dla których to forum stworzone zostało. Nie wszyscy chcą słuchac jaki to karo jest, a jaki nie jest. Zostawcie to dla siebie.
Jakieś foty plx?