Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-10-2008, 20:58   #3841
MikeRoyal
Użytkownik Forum

MikeRoyal's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2008

Świat: Nerana
Domyślny

@Up
Uhahaha kto tu jest ciota.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-10-2008, 21:01   #3842
Sir_Piapi
Użytkownik Forum

Sir_Piapi's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2006

Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Djkwaku Pokaż post
i oto nasz wielki karo z celesty, który myśli, że wszyscy mu ciągną a podświadomie nie wie, że ciągnie wszystkim, pro skill karo _////

czekamy na pierwszego deda karo _////

Pozdro karo !
Masz skilla CHOPIE
JO CIE WIDZA KAJ BYS NIE BYL POZDRO Z WARSZAWY JP 100%

Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja!
Sir_Piapi jest offline  
stary 25-10-2008, 21:02   #3843
Mic'
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Kalisz

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Recon
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir_Piapi Pokaż post
Masz skilla CHOPIE
JO CIE WIDZA KAJ BYS NIE BYL POZDRO Z WARSZAWY JP 100%

JP NA 100 %!

elo!
Mic' jest offline  
stary 25-10-2008, 21:07   #3844
szkapamujwruk
Zbanowany

Data dołączenia: 19 10 2008

Domyślny

stalem sobie,w przeciwienstwie do ciebie sharerze i czekalem az anciencik sie ruszy zeby moc cie wypchac po raz enty i zoabczyc jak bedziesz panicznie uciekal.moze ten drugi owner ma troche wiecej odwagi i nie bedzie s*******al na ancientach

Ostatnio edytowany przez szkapamujwruk - 25-10-2008 o 21:22.
szkapamujwruk jest offline  
stary 25-10-2008, 21:32   #3845
Klemens111
Użytkownik Forum

Klemens111's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2007

Stan: Niegrający
Poziom: 110
Domyślny

@up
on nie sharuje debilu jebany.To że tocale twoje Recon obraca sie wokół słowa "sharing" to nie znaczy ze wszyscy tacy są;].Dwa razy zlapales deep red z tego co wiem wiec nie chrzan ze ta fota sam sie osmieszyl bo osmieszyl ciebie.I nie stales i czekales sobie tylko s*******ales czym predzej na schodek ;]Trap ci nie wyszedl , wrecz sam bys na nim padl i chociaz bys sie do tego przyznal.Gratki ;>
Klemens111 jest offline  
stary 25-10-2008, 21:33   #3846
Djkwaku
Użytkownik Forum

Djkwaku's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2006

Domyślny

Cytuj:
stalem sobie,w przeciwienstwie do ciebie sharerze i czekalem az anciencik sie ruszy zeby moc cie wypchac po raz enty i zoabczyc jak bedziesz panicznie uciekal.moze ten drugi owner ma troche wiecej odwagi i nie bedzie s*******al na ancientach
2 owner? hmm ciekawe.

Sprostowanie. Karo próbował mnie ubić na ancientach :S. Luruje co chwile po 3-4 ancienty i sam wpada we własne sidła. Gdzie tu logika. Zastanów się co ty piszesz w ogóle. I tak cię nikt nie lubi, tylko te twoje ziomki xD.
stary 25-10-2008, 21:43   #3847
szkapamujwruk
Zbanowany

Domyślny

no to juz przynajmniej wiadomo ze klemens+djkwaku = sir kurtz.
ktos jeszcze gra tym charem ?
nie wiem czemu klamiesz widac na tym ssie ewidentnie ze stalem tam sobie dobre pare sekund,ale jak juz podszedl ostatni ancient to wszedlem na gore,co bede wastowac.
a co do redow-byl jeden redzik jak missnalem hotkeya i poszla exura,z 300 hp jeszcze bylo
kurtz,kiedy do ciebie dotrze ze do piet mi nie dorastasz,a to ze za nami biegasz i probujesz sie czegos nauczyc swiadczy tylko o tym jak zalosny jestes
pozdrawiam
/K~
stary 25-10-2008, 22:01   #3848
Klemens111
Użytkownik Forum

Klemens111's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2007

Stan: Niegrający
Poziom: 110
Domyślny

Taaa , co tam jeszcze wymyslisz? Looknij na nick pod avatarem cymbołku chociaz i tak char zostal sprzedany na 137 lvlu ; ) no ale dla twojej wiadomosci nim tu gralem

Ostatnio edytowany przez Klemens111 - 25-10-2008 o 22:12.
Klemens111 jest offline  
stary 25-10-2008, 22:12   #3849
Iks_De
Użytkownik Forum

Iks_De's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2008
Lokacja: Międzyrzec Podlaski

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Spartaa
Świat: Nerana/Luminera
Poziom: 143
Skille: 90/84
Poziom mag.: 8
Domyślny

racja bloodi ;d selna chara ;> i

Tak

Jak

Juz

Mowilem

Proponuje

Rozejm

Zamknac

Mordy

!!!

19:36 Butcher palek [148]: masz wjazda na chate
19:48 Butcher palek [148]: to sie buj : )
19:48 Butcher palek [148]: twuj stary
19:46 Butcher palek [148]: pisanie niema nic do zeczy :d

"bUj"
"twUj"
"Zeczy"
Iks_De jest offline  
stary 25-10-2008, 22:41   #3850
powrotmistrza
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 10 2008

Profesja: Elder Druid
Poziom: 115
Poziom mag.: 67
Domyślny

Myślę że Karo pokazał swój poziom pvp (Dobry) wychodząc cało z tego z tego "trapu" a na Ancientach raczej cieżko ubić osobę która biegle włada hotkeyami Ale nie zmienia to faktu że za dużo sobie myśli i robi się "kozaczkiem"
powrotmistrza jest offline  
stary 25-10-2008, 23:06   #3851
szkapamujwruk
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez powrotmistrza Pokaż post
Myślę że Karo pokazał swój poziom pvp (Dobry) wychodząc cało z tego z tego "trapu" a na Ancientach raczej cieżko ubić osobę która biegle włada hotkeyami Ale nie zmienia to faktu że za dużo sobie myśli i robi się "kozaczkiem"
tam nie bylo zadnego trapa na mnie-kurtz wpadl jak sprawdzalismy to i owo scial krzaka i myslal ze jest kozak,ale jak dostal mw na ryj zaczal s*******ac do schodow i uparcie twierdzic ze 'moja matka to i tamto' wiec zawolalem pare osob zeby zblokowac schody i niech sobie powastuje,blokowanie schodow nie bylo jak trzeba,wiec kurtz odwaznie spierdolil na gore w momencie kiedy podchodzilem do schodow z 5 czy 6 ancientami-jako iz rzadko szybko sie poddaje chcialem go jeszcze wypchac,musialem ubic larve na ktorej miejsce 2 sec potem wszedl ancient,wiec po prostu nie zdazylem i wszedlem sobie na gore.

mysle ze ta wypowiedz zamyka temat ssa,no chyba ze kurtz chce ja przerobic na barwna historie w ktorej ubija mnie 5 razy a potem tibia.com nie zapisuje dedow i co to w ogole ma byc ;///
/K~

Ostatnio edytowany przez szkapamujwruk - 25-10-2008 o 23:10.
stary 25-10-2008, 23:11   #3852
Xarte
Użytkownik Forum

Xarte's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2008

Profesja: Knight
Domyślny

Hejka. Nie lubie sie wtracac w te wasze neranskie spory no ale musze cos powiedziec ;D. Pare razy rozmawialem z Karolem i widzialem co on potrafi, Felipe nie jest w cale gorszy. Chce zobaczyc wasze miny jak ci dwaj wbija stopiedziesiate levele. Wtedy zmienia sie wasze opinie na ich temat. Hehe w szczegolnosci uwazajcie na hydry panowie i panie. Neranski Recon is back. Od dzis bede tu codziennie zagladal.

Nie zapomnijcie na mnie wjechac pozadnie tak zebym sie nie pozbieral i nie napisal tu juz wiecej.

<Vaseline mode on>
<Felipe ma jeszcze hara na celescie moze mi cos da>
<Zaciera rece>

Rascioch zblocz szkape z laski swojej za bardzo sie wozi. Dziex z gory pa.

PA!
stary 25-10-2008, 23:13   #3853
szkapamujwruk
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xarte Pokaż post
Hejka. Nie lubie sie wtracac w te wasze neranskie spory no ale musze cos powiedziec ;D. Pare razy rozmawialem z Karolem i widzialem co on potrafi, Felipe nie jest w cale gorszy. Chce zobaczyc wasze miny jak ci dwaj wbija stopiedziesiate levele. Wtedy zmienia sie wasze opinie na ich temat. Hehe w szczegolnosci uwazajcie na hydry panowie i panie. Neranski Recon is back. Od dzis bede tu codziennie zagladal.

Nie zapomnijcie na mnie wjechac pozadnie tak zebym sie nie pozbieral i nie napisal tu juz wiecej.

<Vaseline mode on>
<Felipe ma jeszcze hara na celescie moze mi cos da>
<Zaciera rece>

Rascioch zblocz szkape z laski swojej za bardzo sie wozi. Dziex z gory pa.

PA!
nie marnuj slow-tutaj wysharowany 150 ek ktory ucieka przede mna z ancientow twierdzi ze to ja jestem noskillem,dodawac nic nie trzeba...

pozdrawiam crouching tigers ))

Ostatnio edytowany przez szkapamujwruk - 25-10-2008 o 23:20.
stary 25-10-2008, 23:16   #3854
Xarte
Użytkownik Forum

Xarte's Avatar

Domyślny

karo dla mnie jak rowniez calej celesty swoich umiejetnosci nie musisz udowadniac poprostu chcialem im powiedziec co sadze na ich temat i ich poczatkowego kozaczenia xP

down@
Karo nie ubil kazdego, mnie np nigdy nie dotkna. huj w to wiem ze gral na pvp, po huj sie wypowiadasz i w swojej wypowiedzi podkreslasz dokladnie to ze nie chcesz go urazic lecz stawiasz sytuacje tak jak bys chcial. On zawsze sie wozil i zawsze bedzie, uwiez mi nigdy nie przestanie.

Wypowiadam sie tu dlatego ze nie moge juz na was patrzec a szczegolnie na ludzi ktorzy go nie znaja. Robi sie k*rwa druga celesta. Nikt z nim nie gadal nawet w depo nie widzial a wie ze on ubil kumpla kumpeli brata siostry wujka cioci babci dziadka mamy syna wujka. Przestancie ludzie i przestancie lizac dupe starym h lvlom z nerany bo weszli w spor z reconem.
PA

Ostatnio edytowany przez Xarte - 25-10-2008 o 23:31.
Xarte jest offline  
stary 25-10-2008, 23:24   #3855
Djkwaku
Użytkownik Forum

Djkwaku's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2006

Domyślny

@karo

Dobra twój skil jest imponujący ale pierdolnij się w łeb. Jakim prawem piszesz, że jesteś najlepszy, że nikt ci nie podskoczy, że możesz wszystko. Grałeś na Thorii czy innych serwach PVP ? Gracze z pvp mogą się szczycić nienagannym skilem a nie ty. To, że ubiłeś dużo osób na non-pvp, fakt robi wrażenie. No ale bądźmy realistami. Idziesz w 5 osób, 2 bloczą reszta robi swoje. Na PVP jakbyś działał tak jak na non-pvp nie miałbyś szans z prawdziwymi PRO graczami. Dla sprostowania dodam, że nigdy nie byłem pro graczem, gram 4fun. A nie mogę z ciebie, każdemu chcesz udowodnić jaki ty PRO jesteś. To jest już chore _//
stary 25-10-2008, 23:43   #3856
sloniuu
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk Pokaż post
no to juz przynajmniej wiadomo ze klemens+djkwaku = sir kurtz.
ktos jeszcze gra tym charem ?
nie wiem czemu klamiesz widac na tym ssie ewidentnie ze stalem tam sobie dobre pare sekund,ale jak juz podszedl ostatni ancient to wszedlem na gore,co bede wastowac.
a co do redow-byl jeden redzik jak missnalem hotkeya i poszla exura,z 300 hp jeszcze bylo
kurtz,kiedy do ciebie dotrze ze do piet mi nie dorastasz,a to ze za nami biegasz i probujesz sie czegos nauczyc swiadczy tylko o tym jak zalosny jestes
pozdrawiam
/K~
Tak tak a potem wszyscy zyli dlugo i szczesliwie. Wez ogarnij chłopcze bo widze ze nie dajesz rady w cybernetycznym swiecie tibi. Twoje gadki sa juz smutne i nas jakos nie bawia chodz postaw mi w dp m wala przed ryj i napisz jakiego mam skila podnieca cie to. Piszesz "ale jak juz podszedl ostatni ancient to wszedlem na gore,co bede wastowac" a jak Cussler wychodzil zeby nie wastowac na loscie to miales inna gadke.Jestes frajerkiem razem z tym twoim RECON bo na pvp by cie ujebali w pare sekund i tu zapewne tez ktos o ciebie zadba Pozdro i Pocwicz. (:

stary 25-10-2008, 23:44   #3857
szkapamujwruk
Zbanowany

Domyślny

^nie wiem czy serio jestes takim idiota czy po prostu udajesz,wiec nie bede ci odpisywac

@
titania jak i valoria maja mnie dosc,na infernie wypadlem z biznesu przez slabego neta.wiekszosc tak zwanych 'pro graczy z pvp' jak widzialo moj plecak z knighta zbierali szczeki z podlogi z pytaniem 'na chuj ci dfy'
poza tym,nie wiem jak ty chcesz nazywac pro ludzi ktorzy tepo na*******aja w hotkey i mysla ze sa lepsi.
i czym jest niby nienaganny skill? ciekawi mnie to.

Ostatnio edytowany przez szkapamujwruk - 25-10-2008 o 23:45.
stary 25-10-2008, 23:48   #3858
Xarte
Użytkownik Forum

Xarte's Avatar

Domyślny

MARZYLEM O TYM ABY ZOBACZYC FELIPE MAC WANDERA LUB KAROLEERA INCARCERATED PADAJACYCH W TRAPIE

nie wierze ze tego dozyje : <
stary 25-10-2008, 23:49   #3859
_*FunMN*_
Użytkownik Forum

_*FunMN*_'s Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

karo jaki ty jesteś głupi to huj
_*FunMN*_ jest offline  
stary 25-10-2008, 23:53   #3860
Dreamers
Użytkownik Forum

Dreamers's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Zielona Góra

Domyślny

Ale Wy wszyscy jesteście głupi. Wy nie rozumiecie, że Karo jest nikim i Wy jesteście nikim? Pokazujecie jacy to fajni jesteście przez neta. Ciekawe czy gdybyście sie na rl spotkali też by poleciały takie texty? Troche więcej szacunku dla ludzi dla których to forum stworzone zostało. Nie wszyscy chcą słuchac jaki to karo jest, a jaki nie jest. Zostawcie to dla siebie.

Jakieś foty plx?

~,,Nawine Pytania'' - Dżem
Dreamers jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania