![]() |
#1881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Świat: Elysia
|
![]() Słowa to nie wszystko. ^^
Kafes: Byłem na 94 lvl name: Bax Sho druga wojna na Elysi. Tyle że nie trzymam z ludźmi którzy wbijają nóż w plecy własnemu sojusznikowi. Dawno i nie prawda. Co do kalamburów, może najpierw powiesz co nie którym co to jest xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() wtedy ta banda idiotow jeszcze uczyła sie mowic i chodzic, mowiac banda idiotow wiadomo kogo mam na mysli =)
? Ostatnio edytowany przez Kafes - 25-10-2008 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Dlaczego nie lubie Baxa.
Ja nie lubie baxa za jego sposób "bycia" Baxa, zauważyłeś że w jego poście nie ma nigdy pełnych informacji? tylko gada zagadkami jak jakiś detektyw z kryminału Agathy Christi? w skrócie ziom mnie w*****a tym jaki jest i tyle nic na to nie poradze. btw1. Założę się że niedlugo nauczy sie angielskiego i będzie udawał że nie jest już Polakiem. btw2. Na jakim kierunku studiujesz na politechnice?
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 25-10-2008 o 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
|
![]() kafesik <33333333
wowowow |
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 1 ja nie umiem pisac i sie do tego przyznaje i dlatego nigdy sie z nikogo nie smialem z tego powodu jak cie to ucieszy nigdy nikomu nie wytykalem bledow bo sam je robie
![]() |
![]() |
#1886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Dg
Imię: Elvaanes
Profesja: Knight
Poziom: 103
|
![]() Zgadzam sie z tym ze kapa zabijac swoich rl, dlatego we wczesniejszej wojnie do kogo mialam dojsc? z jednej strony koga itp z drugiej znam z rl dwoch panow z vale~ i powiedzialam szczerze ze nie potrafilabym na opence któregokolwiek z nich zabic.
Jednak jesli np. szanowny pan Bax zaczalby bic szanownego pana Koge to nie stalabym tylko i sie przygladala to logiczne. Jednak Koge znam dluzej,lepiej i widzialam Go wiecej niz raz w zyciu. I jeszcze jedno!! Kalambury są git !! Jak by ktos chcial pocisnac partyjke ja zawsze chetnie XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
gra sie w gry dla przyjemnosci a nie zeby sie denerwowac albo cus tak mi sie bynajmniej wydaje moze sie myle ?? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1889 |
Użytkownik Forum
|
![]() /UMCS turystyka i rekreacja
![]() |
#1890 |
Użytkownik Forum
|
![]() najgorszy kierunek jaki mozna wybrac, mowie na przykladzie kochanej siostrzyczki
chociaz w sumie jesli robisz to z pasja - podziwiam, jesli nie - odpowiedz sobie analogicznie Ostatnio edytowany przez ervinius - 25-10-2008 o 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1891 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() Ty się Kafes nie w*******aj obrońco zwierząt i sam wy*******aj grać na *****ku w kalabmury psie... z takimi tekstami to sobie do rodziców wyskakuj studenciku za dyche.
Bax a ty się nie dziw że Cię wszyscy pierdolą jak zgrywasz księżniczkę i olewasz każdego po koleji, nie wiem za kogo ty się masz w rl życiu ale z takim podejściem to ci wkońcu ktoś wpierdoli bo tak się długo nie da jechać. Może ta banda noobów dojeżdża Cię bo Ci zazdroszczą lvl'a ale uwierz lub nie, jebie mi to że osiągnołeś coś w Tibii bo jedyne co się liczy to rl, wykaż się tam takim cwaniactwem co w Tibii to będziesz kozak, a jak narazie to zgrywasz ważniaka i będziesz uważany za idiotę. Nie wnikam kto Ci tak dokuczył że teraz nienawidzisz ludzi z tego samego państwa, ale polecam się zmienić bo niedługo to chyba zaczniesz żądać osobnego kibla i stolika w restauracji, bo nie zniesiesz pobytu w tym samym pomieszczeniu z polakiem. Kafes czekam aż dojebiesz coś kształcącego agencie wycieczkowy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Użytkownik Forum
|
![]() twoje zdanie się nie liczy, (jakbys jeszcze nie ogarnol do tej pory)
![]() |
#1894 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
+ pasja w pewnym sensie tak
![]() |
![]() |
#1895 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak na politechnike przyjeli mnie na zarządzanie, ale po odwołaniu sie na umcs wolałem jednak turystyke =)
/ nie ma to jak forum tibja.pel
![]() |
#1896 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@bax mam racje? z tym ze o*******ales ludzi jak szlo?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
Użytkownik Forum
|
![]() rozumiem rozumiem, siostra studiuje to samo
/ yes, forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
|
![]() Dzieci neostrady :|
Do rasistów nie należę. Nieźle można się uśmiać na tym forum. AHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA |
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Bax zarzuć jakąś zagadkę i daj do wygrania coś wyjebanego w kosmos, np. Mace. Ostatnio edytowany przez LovePA - 26-10-2008 o 10:22. |
||
![]() |
![]() |