![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Szkoda, że nie przeszli Ci z wiertarami.
Najlepiej nie oglądać. Głupi program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#306 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie program tylko formuła i głosujący ludzie.
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie pochlebiaj mu.
@topic Kurtka, pierwszy etap był najlepszy. Tylu cudaków naraz to ja jeszcze nie widziałem ![]() ![]()
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2008
|
![]() a wstanach wygral spiewak i jest elo. znow wypadaloby zauwazyc, ze malo ciekawych talentow w tej edycji bylo. wyszlo na to, ze najlepsi sa spiewacy. bo jak nie patrzec to co to za talent gdy koles wsadza lalce w dupe reke i udaje jej glos. a co do tych co grali na wszystkim to tak naprawde wiekszosc dziwekow wychodzila z instrumentow, a koles co spiewal mial beznadziejny glos.
Ostatnio edytowany przez S-75 - 28-10-2008 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A co to za talent nie wsadzać lalce ręki w dupę i nie udawanie żadnego głosu?
![]() |
#311 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Ja również mam dość jakiegoś śpiewania. Telewizja tym nas już tak karmi, że to wypływa uszami po prostu. Szkoda, że nie przeszedł Pan z pacynką. Co do ASA - wolałem ich w poprzedniej wersji, z tym większym kopem i mocą. Ogólnie program dąży w trochę ubogim kierunku =/ A szkoda. Zauważcie jeszcze, wracając do fazy eliminacji, że wyszedł sobie taki głupi program i rodzice na siłę pchali swoje pociechy, przez co zrobił się z tego, jak to ktoś już wcześniej zauważył, Mam Talent for kids. O_o Co do tej piętnastoletniej dziewoi z głosem dwudziestolatki - może jest starsza i ma anoreksję? Nie zmienia to faktu, że ostatnio pokazała tylko swój głos, bo piosenkę niestety spartoliła.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Co do BD.. Jesli koleś pokazuje styl, klase, nowe świeże pomysły i super umiejętności to nie miałbym nic przeciwko takiemu b-boyowi w finale. W tej chwili nie wiem na kogo postawić, chociaż Asa podobali mi się. Na pewno nie stawiałbym na piosenkarza/piosenkarkę bo takich jest naprawdę duzo..; / Niech jadą do Sopotu
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() A mi się głos Lendy nie podoba. Nic specjalnego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Najlepsi byli wedlug mnie panowie ktorzy stepowali i to oni mi sie najbardziej podobali, a piosenkarzy jest w tym kraju zbyt duzo. Ciekawe jak bedzie wygladal final, 30 osob to spiewacy, 2 osoby to inne style, w tym ze 31 finalistow to dzieci =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Szczerze, wolałam gościa z Czocherem od Lendy. Miał spartaczony występ w półfinale, a na castingu mnie nieźle rozbawił. A co do tej Klaudii, ma bardzo ładny głos, ale są od niej lepsi. Stawiam dychę, że gdyby nie śpiewała wzruszających piosenek, to by zniknęła na początku.
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() ba nawet by pewnie w tv na kastingu by jej nie pokazali..
Poor Czoker he was my favorite =<
![]() |
![]() |
#320 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Czoher na prezydenta!xd
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |