|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 81/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam.
Wiem, że takich tematów było 99999...99. Ale nie sapcie na mnie bez względu na to xD Więc przejdźmy do celu w którym pisze ten temat. Mam acc który zawiera: -27 knighta, skille 55/55 (eq: k set, dragonka [medusa - może juz nie długo], devil helmet i wyvern fang [w dp już czeka bs]) oraz... -21 druida (prawie 22), mlvl 17 (18 prawie, choć i tak slaby), (eq: przerzucam w knighta, tylko swordy sprzedam i kupie roda) O co się czepiam ?? Nie wiem czym grać, niedługo kupie pierwszego pacca (w mojej tibijskiej karierze xD) i wiem że więcej plusów z pacca będę miał na druidzie (ale nie wiem dokładnie jakie są to plusy ;/). Z tego co kumple mi mówili to knight na faccu czy paccu niema różnicy... poprawka są ale na faccu knightem można fajnie pograć i poexpić a na paccu to samo. Druidem na faccu niema co grać bo na większych lvlach jest ciężko, a z tego co teraz expie druidem to też jest to straszne; knightem kocham expic bo wg. mnie jest ciekawie a w ogóle nie lubię "uciekać" przed potworkiem (tak jak na druidzie), wole pilnować go xD (czyt. stać przy nim). Następnie wracając do skilli, to że druid ma tylko 17mlvl to nie problem zawsze mogę odrobić, co do knighta nie będę skillować choć mam tylko 55/55 to skillowaniu mówię nie! owszem próbowałem ale jak mi 1% leciał 5min to se darowałem, w ogóle słyszało się o knightach co skillowali do 55/55 - 60/60 i do końca gry nie skillowali i właśnie, jakby wyglądał exp gdybym już nie skillował ?? Co mnie interesuje ?? Jeśli o to chodzi: -Druid >od kiedy mógłbym swobodnie expić na dragach ?? i czy byłoby waste ? jeśli tak to jakie, duże, małe ?? -Knight >tak jak wyżej, od kiedy mógłbym swobodnie expić na dragonach, ale bez skillowania, tzn. tylko na tym co mam a dokładnie 55/55 >jakby się grało nie skillując już czyli zostawiając na pastwe losu te 55/55, licząc, że na expie się będzie powoli wbijać (tak, macie racje, tu jest spojrzenie w przyszłość) >jakie zarobki ?? jak szybki exp, powiedzmy na 40+ ?? >czym się różni gra knightem na faccu a gra knightem na paccu ?? >czy na expie ma duże waste ?? Dziękuje za uwagę, odpowiedzi i za cierpliwość. Pozdrawiam Tibinosss
Wspieram akcję: "Piszemy poprawną polszczyzną." Ostatnio edytowany przez Tibinosss - 29-10-2008 o 16:54. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2008
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tibinosss kupuj pacc na knighcie, ponieważ na drucie masz za mały lvl na pacca
![]() ![]() Pozdrawiam ~~SzaDok~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh, to jest odpowiedź na jedno z kilku zadanych przezemnie pytań ;] ale i tak dzięki (no co w końcu napisał na temat xD)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ooo wielkie dzięki, super poradnik, a masz coś podobnego tylko dla druida ?? porównałbym, wyciągnąłbym wnioski i poważnie zastanowił i jeszcze raz dzięki za ten poradnik nawet jeśli grałbym druidem to warto wiedzieć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Dla druta nie ma takiego określonego poradnika. Jak coś chcesz wiedzieć pytaj!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
>gdzie expić na 30lvl przypuśćmy z 30mlvl na faccu i to samo tylko na paccu ;] kasa niema większego znaczenia tylko z pytaniem jakie na tym poleconym przez ciebie expowisku będę miał waste czy coś z 30mlvl jak jest wyżej wymienione, oszczędzając many i m potionków |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() możesz próbować Wyvern po 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jeśli chodzi o dragi i waste??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() wiesz co powiem Ci tak... Mam 39 pall i daje rade 2 dragi spoko czyli ty powinieneś spokojnie 1 wziąć. Wszystko Ci z głowy mówię
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() i tak niewierze poradnikom za kasę xD cd. tematu, wielkie DZIĘKUJĘ w twoją stronę bo jako jedyny tu odpisałeś... no cóż, dowiedziałem się wszystkiego co chciałem i chyba wybiorę druida, jeszcze raz thx
Pozdrawiam Tibinosss ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nie ma za co
![]() ![]() Pozdrawiam ~~SzaDok~~ |