![]() |
#11721 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() Padło 30~ sztuk ;p Nic loota ;D. Patrzcie hit na ss ;P
Combooooooooo xD URL=http://imageshack.us] ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez dudek949 - 29-10-2008 o 18:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11722 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Gali Melus
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 70~
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11723 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() A czemu nie? wyjebane w to mam rly
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() nic dociebie nie mam sola, nie proboj zmienic mojego zdania ![]() Hmm thats it ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hasuminu
Profesja: Sorcerer
Poziom: 49
Poziom mag.: 48
|
![]() a czemu tak?
bezsensu sa takie pytania ;d ale hunc sobie kogo chcesz... w koncu masz "wuadze"
c=8 98% osob czyta posty z reka na myszce. Nie odrywaj reki, juz za pozno. xD Ostatnio edytowany przez guralsoon - 29-10-2008 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11725 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2008
Stan: Niegrający
Imię: Corleor
Profesja: Paladin
Poziom: 52
Skille: 82/65
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
Fifolek wielkie zaproszenie do krainy nad Warta ;D ![]() ![]() Zebys sie nie zdziwil ze tam do Ciebie kiedys cos zajedzie i twoj dentysta otworzy centrum dentystyczne po twojej wizycie... Mieszkales chyba w Polsce i wiesz ze... Polacy nie cioty potrafia walczyc... Jak patrze co piszesz to szkoda ze Hitler nie zajebal Twoich strach xDD Wielkie sry dla twoich starch ale napewno nie dla Ciebie... Hail Konin Nas nie pokonaja ![]() 3m Cie sie.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
|
![]() @philip
Ty do hogwardu back bo czekaja na mecz quidicza husahusa kto jak kto ale ty żebyś jechał po wyglądzie ? :| \/ :O:O ty masz rl ?
Yours,OkO Ostatnio edytowany przez YoursOkO - 29-10-2008 o 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11727 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mojego rl tez hunca wiec problemow nie widze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11729 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Imię: Artu Erlan
Poziom: 122
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Nie wiem jakim sposobem masz prawo mnie oceniac i nigdy nie asslickowalem nikomu. Oskarzasz mnie o cos to daj mi dowody na to co mowisz. I tak naprawde to tylko Jaga i Tide maja prawo mnie tutaj oceniac bo oni znaja mnie kim oraz jaki jestem. ![]() ![]() Wiele godzin sperzilem z nim na demonach oraz na frost, on mial z tego nie mniej profitu niz ja.. : - kasa na demonach (ja dostawalem tylko cos symbolicznie, nawet za all day [oczywisnie mialem z tego tez "free exp"] ) -exp na frost, za to po upszednim wbiciu swojego lvl mi blokal jesli mialem sd i troche % do lvl. Jaga powinien byc dla nie jednego z was autorytetem jak powinno sie grac, postepowac w Tibi oraz zapewne i w rl, dla mnie jest kims wyjatkowym, mozliwe ze i ja dla niego skoro tez tyle mi poswiecil. Teraz nasze drogi sie rozeszly.. Kazdy ma prawo opowiedziec sie za ktoras ze stron to ze wybralismy przeciwne to nie znaczy ze osobiscie do siebie cos mamy. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Imię: Hasuminu
Profesja: Sorcerer
Poziom: 49
Poziom mag.: 48
|
![]() napisalem "hunc sobie kogo chcesz" xd
hail Konin
![]() |
#11731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2008
Stan: Niegrający
Imię: Corleor
Poziom: 52
Skille: 82/65
Poziom mag.: 14
|
![]() Tibia sie kiedys skonczy a Ty bd pewnie w WoW'a gral xD zall...
Nie zebym cos do Ciebie mial jestes dzieciok i tyle na dworze Cie bija to sie w tibi wyrzywasz.. xD Gosciu nie rozumem Cie kazdy tu po tobie jezdzi jak po *****e bo tak sie zachowujesz a Ty nadal swoje ale kiedys zrozumiesz ze tibia to nie wszystko ale w tedy moze byc za pozno xD Nie pisze juz nic wiecej bo on to i tak pisze tu tylko po to zeby mu ktos pojechal a on potem pisze do br ze go pl nie lubia xD Cya all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
|
![]() jaga mogl ci wlozyc kutasa do gemby i nawet bys sie nie skapnął kiedy,
byles jego pionkiem na zawolanie. co do asslicku, wypieraj sie tu jak tylko chcesz, bron sie bron zeby nie wyjsc na buraka przed kolezkami ale ja wiem i emef jak kiedys podkrecales bajer na pohu ![]() dla mnie jestes leszczem, jak i dla wielu innych a nie sry, teraz jestes panem bo jestes w war z inso ![]() ciesz sie kazda chwila ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez AverSqun - 29-10-2008 o 19:06. Powód: hwdp |
![]() |
![]() |
![]() |
#11733 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11734 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Imię: Artu Erlan
Poziom: 122
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=kdONis...eature=related enjoy it |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11735 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Imię: Sapr
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() Drogi panie Filipie ten war to sprawa miedzy toba mna jaga i all osobami ktore sa w to zamieszane, my nie pizgamy dziewczyny Tidego nie pizgamy brata Szafy i nie pizgamy rowniez twojego brata przynajmniej ja, wiec nie ogarniam czego chcesz od Koniniakow, ogarnij to sobie sam, i tylko nie mow mi ze cisne ci jak koncze gre
![]() W sumie decyzje Smoka mozna jeszcze zrozumiec, ale tego co zrobil Tide nie ogarniam Aver pamietna fota xD Emef nuba xd Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11736 |
Użytkownik Forum
|
![]() nvm
............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11737 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Kwidzyn
Imię: Nieczajek'Raven
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anielski Orszak
Poziom: 136
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() @ Artu
no nie wiem kto tu sie stara nadgonic .. lol nie wychodzi ??? obudz sie ziomal ![]() Padasz jak pies na batelkach , w sumie nie ty ale chuj z tym lol ![]() ![]() enjoy it , duble kill bedzie na nastpnej tez ????? ![]() @ Fifi nie chce mi sie komentowac ![]() @Sirius Osobiscie do ciebie nic nie mam... ale widze kozaczysz ziomek jak orszak ma inny war jak to sie mowi cicha woda brzegi rwie ??? bo taki byles wczesnej ![]() pozdros ![]()
22:37 Non Max [83]: kurwa nie denerwuj mnie 22:38 Moria [135]: dobra zalgouje potem ide na chwile lozko nagrzac 22:38 Moria [135]: se do spania 22:38 Moria [135]: bo zem nie spal juz 3 dni 22:38 Non Max [83]: ushahshasaashaha Ostatnio edytowany przez Ravenoss - 29-10-2008 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11738 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11739 |
Użytkownik Forum
|
![]() zachowujecie sie jak dzieci w podstawowce bo ten tamto to ja mu to niedawno przechu* ziomy a teraz jedziecie po sobie jak po psach w wiekszosci czemu ja nie mam problemow z sawio? porkim? gadam z nimi normalnie (bynajmnie z sawio ostatnio) i nikt niekomu nic nie wypomina a wy placzecie
@@smoku byles spoko ale im wiecej czytam twoje posty tym bardziej wydaje mi sie ze zblizasz sie do arturka ( ja byc w inso ja moge wszystko) . Powiem tyle nie rob tego to nie ma sensu @@fifi Nie jezdzij po roro bo jestes nikim masz czlowieku 16+ lat(nie wiem ile) i siedzisz kurwa przed tym jakby to bylo cale twoje zycie rora to od ciebie odroznia ze potrafi cos poza expieniem(wiesz cos jak praca lub nauka wiem ze to trudne do pojecia ale spoko) i pokazywanie jakim jest zajebistym tibia masterem smiech na sali @@arturku Jak nie wiesz co napisac nie pisz nic @@ szczepan n/c jak cos mi sie przypomni to dopisze ^^ Ostatnio edytowany przez Fathit - 29-10-2008 o 21:03. Powód: poprawilem literowki xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#11740 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
no ja tez ale wez pisz jakoś przejrzyściej bo mowisz ze powybijasz wszystkich ppl od orszakowcow..wiec jak tu sie nie wypowiedzieć Pfilip btw mam zamiar pograć cos w zime : p zdiecie* ![]() Ostatnio edytowany przez Sola - 29-10-2008 o 21:18. |
|
![]() |
![]() |