![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety nie za bardzo wiedziałem w jakim dziale zrobić ten temat, więc wybrałem ten.
Czy znacie jakieś fajne gry komórkowe na javę (SE K810i)? Prosiłbym o wymienienie tytułów, jak i linków z downloadem. Najlepiej jeśli byłyby internetowe lecz takowe być nie muszą. (Nie chodzi mi o TibieME, ponieważ już w nią grałem) Z góry dziękuję ![]() @Down Tak więc: Gra nie moze byc kartą po której biega ludzik, byle by nie było to cos takiego: ....<=>..... ...()...\O... Wiecie... Wyznaczona 1 droga czasami 2 pietra, 1 przycisk do udezania i biegniesz i masakrujesz potwory tym 1 przyciskiem... .../\/...\_.. Ja chce cos w stylu Bounce, sketcher (mimo iz sa one wlasnie takim czyms), VRally itp. .../\..././\. Chodzi mi o cos odmiennego, ciekawego/ wyscigi (tu wymagam 3d)/ moze byc jakas na*******anka (byle nie to <)/ strategia mile widziana/ internetowa/ sportowa lub poprostu fajna... @Down Własnie przeszukuje google w poszukiwaniu ich ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Ghernie - 30-10-2008 o 20:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zależy jakiego rodzaju gry chcesz? Nie wiem czy wejdą na twój telefon, ale te co mi się podobały to:
- Bionicle Defenders -> ustawiasz w okół drogi wieżyczki, pułapki itp. aby potwory, które idą drogą nie przeszły. Wciąąąga! - Grafity Defied - elastomania na komórkę, musisz ją mieć. Super gierka, wciąga niesamowicie. - Elven Chronicles - RPG na komórkę. Troche niedopracowany, ale grywalny. - Pirates Ahoy! -> naparzanka na morzu! Wciąga, a jak pograsz z kumplami przez Blufufa to... Mógłbym tu jeszcze dużo wymieniać, podaj mi konkretny typ gry, to Ci pomogę. @up Skoro szukasz gier odmiennych, ciekawych, to te 4 ci w zupełności wystarczą.
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 30-10-2008 o 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Gdy dostałem nowy telefon to naściągałem trochę gierek.
Polecam: *Ancient Empires II (IMO najlepiej rozbudowana strategia turowa, ładna grafika i naprawdę trudna [co działa na jej +] jeden z etapów przechodziłem 3 godziny ![]() *Avenging Angel (walczysz o przetrwanie przy użyciu pistoletów, shoot-gunów, bazook itd. Świetna gra na bluetootha, można grać w cooperative mode!) *Devil May Cry 3D (ta gra praktycznie nie ma końca) *Gladiator (dobra do single jak i multiplayer przez bluetootha, ładna grafika) *PES 2008/2009 (najlepszy symulator piłki nożnej na komórkę w jaki kiedykolwiek grałem ![]() *Tower Defense (gra która po prostu wciąga. Masa różnych taktyk na potwory a po wygraniu kampanii odblokowany zostaje edytor map, więc jest po co grać) *Worms Forts 3D (miodna. Moim zdaniem najlepsze wormsy na komórkę) *Deep (Posiadasz własną łódź podwodną. Wykonujesz misje, polujesz na piratów, łapiesz ryby harpunem a wszystko po to, by za otrzymaną kasę upgradować swoją łódź bądź kupić lepszą. Gra w pełnym 3D) Jeśli chcesz, mogę wysłać Ci PW z dwoma stronkami z których można pobrać m.in. wyżej wymienione gierce =) Nie jestem pewien, czy mogę przedstawić te linki publicznie.
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 30-10-2008 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chętnie! W gladiatora grałem i wiem, że rzeczywiscie jest super..
P.s. Jestem fanem wormsów iwec skorzystam ![]() @Marcin Thx za giery. Wprawdzie znalazlem tylko 1 ale mysle ze moze byc ![]() Masz moze instalki tych gier? @Edit Wow! Te Elven Chronicles to cos na styl herosow? (system walki) ![]() Reszty nie moglem znalesc :/
![]() Ostatnio edytowany przez Ghernie - 30-10-2008 o 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2008
Lokacja: Ciechanów
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 109
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Gravity Defied *Trial racing,Pro) Wersja Pro to już dla lepszych
![]() MightAndMagic2 - Coś jak tibia xD tyle że lepsze! Wciąga! Galaxy On Fire - Naparzanka w kosmosie.... Dłuuuuga giera ![]()
![]() |
#9 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Puzzle Quest i reszta rpgow przewaznie sa swietne ;]
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
|
![]() Jak od telefonu wymagasz Dobrych , Ładnych gier to kup se Nokie z symbianem gdzie możesz grac w gierki z N-GAGE które są o wiele lepsze... (grafika , grywalnośc , długośc gry - a nie gierki co w 2h da sie przejśc) jakbyście mówili że nie ma różnicy w grafice to zobaczcie ile zajmuje gra java (lipa) a ile ta z n-gage (~500kb-15mb) ;p Do tego do telefonu z symbianem wgrasz 10000 razy więcej aplikacji np. emulator do gameboya ale nie taki jak na javie że masz obraz na pół ekranu -.- tylko normalnie , do tego są emulacje gier np. Quake - prosto z kompa nie są to gry na kome lecz gry z kompa tylko z dostosowaną rozdziałką itp gra taka sama (jak i grafika) jak na kompie - ale to już trzeba mięc lepszy sprzęt jak np ja n95 8gb ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ Ale tu raczej chodzi o swoista rozrywke w wolnej chwili a nie przezywanie epickich przygod na 240x320..
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisz na gg 184833, mam dla Ciebie mini paczuszkę 6 gier.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2008
|
![]() CS Mikro, .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grałeś w CS Mikro? Chyba nie, więc się nie udzielaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Na jakiej podstawie twierdzisz, że nie grał? :>
Anyway, CS mikro odradzam. Szybko się nudzi a gra przez bluetootha jest praktycznie nie możliwa (próbowałem grać z kolegą na Sony Ericsson K550i i zacinało się niemiłosiernie). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2008
|
![]() Cytuj:
Pamiętam nasze uparte granie w multi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Lol xD Co do CS:M to grałemi niestety się rozczarowałem, poniewaz w tak niedopracowana i badziewna gre nie gralem (no moze kiedys tam...) @Marcin24 4 z tych gied co mi poleciles/udalo mi sie znalesc lub dales i musze powiedziec ze sa fajne... xD Troche nudne ale zapelni mi troche czasu... @Topic Mimo tego ja chce wiecej gier!
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Najlepsza gra RPG na komórkę - Black Citadel 2. Jedyna gra na komorkę, która przeszedłem więcej niż 1 raz.
Tak w ogole, to polecam stronę siemensjava(kropka)peel, wybierasz rozdzielczość swojego telefonu i jazda. Większość gier tam dziala pod siemnsy, SE i samsungi. |
![]() |
![]() |