![]() |
#11561 | |
Użytkownik Forum
|
![]() dla ciebie prowakacja jest niczym i dales sie zprowokowac i odpisales. ŻAŁOSNE
chciales byc pro, a koles ubil hydry i wyszedles na debila a teraz probojesz udowodnic swoja wyzszosc w tym ŹAŁOSNE nie tlumacz sie co minute dlacze, poco, z kim, z jakich powodek odchodzisz. to twoja sprawa. idziesz?pa nie idziesz?pa wiesz ze na swiecie PVP nie moglbys tak kozaczyc bo by cie ciagle ubijali i dlatego chcesz byc PRO na non-pvp ŻAŁOSNE moze i nie powieniem nic pisac, nie dawac sie w pyskowki z malolatem ktory za osiagniecie zycie ma trapowanie w tibi (pro jestes!) ale jednak pokazanie ci oczami innych ludzi bylo dla mnie cenniejsze. czym sie cieplo na pocztowej. siedz dalej w domu. to ci nie sluzy, ale coz takie zycie, @edit dopiero teraz to zauwazylem Cytuj:
koledzy idioci fatale i lizodupy fatale... nie piszcie wy, wszyscy=nikt... masz cos do mnie pisz TY ON itp w liczbie mnogiej. czejść i czołem.
Ostatnio edytowany przez JeyEd - 31-10-2008 o 16:01. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11562 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() @Up , i pare innych osób również.
Pozatym o pvp/non-pvp też już były rozmowy, NIE BAWI NAS na*******anie w f1 i uważanie się za pro pefaupera x/ Cytuj:
Dorośniecie - zrozumiecie, jak przestaniecie myśleć o tej grze jak o rl life, i uczyć się tibia rules na pamięć. A od siebie dodam, że bez nas, zapewniam was, będzie na tym servie nudno. Pzdro. Ostatnio edytowany przez Tharion - 31-10-2008 o 15:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
|
![]() @2Up
A ja Ciebie kretynie
![]() |
#11564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Membersy Fatali - camujecie czasem swoje akcje bo bym chetnie poogladal?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11565 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 2008-09 33h
0m Ale ze mnie no lajfer, o ja pierdole : /. Cytuj:
Nawet Ty codziennie będziesz obmyślał misterne plany jak to dziś dojebać vhalowi na forum. Mimo, że to co piszesz przypomina pierdolone brednie napisane na poziomie dziecka z podstawówki. O reszcie było gadane 100x bądź tak jak napisałem wczęśniej. Dorośnij, wylecz kompleksy to pogadamy. @up Niestety ale nie, z prostej przyczyny - nikt z nas nie ma camTV. xd Ostatnio edytowany przez -Thug- - 31-10-2008 o 15:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11566 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
1.Nie mamy czym 2.Nie mamy póki co charów na neranie @Down inne chary to 10 sec~ na ustawienie blackd, fail. Ostatnio edytowany przez Tharion - 31-10-2008 o 16:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11567 |
Użytkownik Forum
|
![]() władca marionetek. shuahahahaha
sila lezy w waszej solidarnosci. jednak wybitne jednosci jak vhal, maja problem, wiedza o tym i koniec. kolega od lizania dupy, zarzucasz mi to co ja napisalem jemu...nie umiem pisac, bo nie urzywam polskich znakow wypowiadajac sie do gowniarzy? tragedia. czejść. bósiak
Ostatnio edytowany przez JeyEd - 31-10-2008 o 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11568 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ADHD
Skończysz te prowokacje ? Ja teraz siedzę na forum i nie widzę żeby Thug czy też inne konto Vhala bylo online x/, (fail). Gdyby Ci Fatale były obojętne, to byś nie pisał tych marnych prowokacji, (fail). Nie odpisuj, przestań być żałosny, (fail). |
![]() |
![]() |
![]() |
#11569 |
Użytkownik Forum
|
![]() @edit poraz x
pierdole, dziecku nie wytlumaczysz niech se mysli ze jest fajny ;3 'dodaj jayed do listy ignorowanych' ide w kime yo Ostatnio edytowany przez -Thug- - 31-10-2008 o 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11570 |
Użytkownik Forum
|
![]() @JeyEd
Masz 20 lat, a nie umiesz pisać, gz. Chyba jesteś niedoceniany przez mamuśke w domciu i musisz zaistnieć na forum, myśląc, że jak wyzwiesz Vhala i reszte gildii to jesteś kozak <- to o Tobie myśle~ x\ Idz lizać dupsko ![]() Pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#11571 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Przypominam jest to temat o Ssach z astery a nie jakis glupawych klotniach ...
![]() |
#11573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Lokacja: Sulejów
Stan: Niegrający
Imię: Wronqa/Wronqa Mage
Profesja: Elite Knight
Poziom: 101
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() kto wam każe być jak to napisałeś "pefauperem"? to inni by was bili za to kozactwo na forum i zapewne na******lał byś w f1, jakby ktoś kogo wyzywałeś wpadł z kolegami do ciebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11574 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odzyskałem Devioza, hacker nic nie zajebał o/
![]() ![]() SELL : BLUE ROBE, BLUE LEGS, BP OF SMALL STONES, BOH, K LEGS, FOCUS CAPE Ostatnio edytowany przez Danareth - 01-11-2008 o 09:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11576 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
no dobra za kazdym razem jak sie budze rano mysle o fatalach! i ktoredy isc na moj ukochany resp zeby nie spotkac fatali ! sciagnelem nawet x-raya + ng zeby sprawdzac czy nie stoja 1 kratke za ekranem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wloczykij of Astera
Profesja: Knight
Poziom: 109
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Up
kozaczysz bo fatale zmieniają/zmienili serva, zal 82 sword ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11578 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11579 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Singapur
last post, bo żal sie robi. Ubij hydre na tibii 7.6 i jeszcze raz powtórze - nie zachwycaj sie tak, bo tylko dałeś atk i wciskałeś hota ; o @down odpisałeś po 1min. jebany forum fajterze. Zwracam Ci honor, wciskałeś 2 hoty a nie 1 x\, a co do umiejętności to nawet w paint'cie nie umiesz nic zrobić (czyt. podpis) x/ FAIL ! Ostatnio edytowany przez Danareth - 01-11-2008 o 10:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11580 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeszcze jakos trzeba exori walic? myslisz ze z samego axa ja uwalilem? zal.... 4 x mialem deep reda moze nagraj mi filmik jak z moimi statami i eq ty zabijasz hydre ! albo pokaz swoje umiejetnosci
@up Gildia: Fatal Illusion i wszystko jasne -.-' Ostatnio edytowany przez SInGApOOre - 01-11-2008 o 10:48. |
![]() |
![]() |