![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() @Heikken
Nie Einstein'ie... Te łańcuchy nie są moje... @Devus_ Nie słuchaj Haikken'a, on gówno wie... Da się ledwo przeżyć pierwszy screen, drugi i trzeci SuX... @Down Dobrze to będzie jak na ich widok nie będzie pysk się tej osobie krzywił... Ostatnio edytowany przez Arashel - 31-10-2008 o 20:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2008
Profesja: Druid
Świat: Astera
|
![]() No właśnie. Denerwuje mnie to, że forum.tibia.pl służy w 99% do wyzywania innych od noobów, idiotów, itp. A czy to forum fake'i nie jest przypadkiem do oceniania, pochwalenia, pomocy... Bo mi się wydaję, że każdy może wyrazić swoją opinię wobec czegoś co jest na forum. Ja wyraziłem swoją, ale dlaczego Arashel mnie wyzwał, skoro nie wie ile wiem, skoro mnie nie zna? Bo jest w tych 99%. Ja tylko wyraziłem swoją opinię. Głupi komentarz do zwykłego komentarza. Sorry za offtop
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hei...Heineken? Ma rację ! ;[ Arashel, zbyt się czepiasz byle kogo kto ma pod nickiem "Nowy na forum" ale to nie świadczy, że jest nóbem -.- Może akurat piwko jest od Ciebie mądrzejszy ? Więc, jakbyś mógł mnie posłuchać- przestań jechać nubów bo sam owym jesteś.
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @ up
Po pierwsze wydaje mi się, że Haikken nie ma nic wspólnego z piwem.. A po drugie... Nie nudzi wam się wymyślanie walki Arashel vs Nuuby?
![]() |
![]() |
#586 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A czy możemy tą rozmowę przenieść do pogawędek o fake'ach, bo robimy tu mały spam...
![]() |
#587 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @Haikken:
Ohh Ahh... Nie wyolbrzymiaj... Jakby Ci jeszcze powiedział że jesteś niedoj***ny, wjechał na starszych itp. to ten post byłby mądry, ale jeśli obraziło Cię to: Cytuj:
Cytuj:
I nie poruszajcie ciągle tego samego tematu... Jeden obraźliwy - dla osób przewrażliwionych na Swoim punkcie - post, a Wy już tu urządzacie burdę ;/ Żeby nie było że offtopuję: ![]() Arfen trenuje Swojego nowego ucznia Arhand O, macie... Możecie sobie po tym pojeździć :< @down: Yeah, wreszcie ktoś zmienił temat! Hail!
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 31-10-2008 o 23:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszyscy dają postacie z Naruto, to ja też dam...
![]() --- ![]() Dopiero się uczę, więc zdaję sobie sprawę, że efekty są beznadziejne. @Mr Pszczola Nie żebym się bronił przed krytyką, ale widywałem gorsze outy. @edit No, w tym masz rację. Chociaż uważam, że jak na out robiony przez newbie piksel po pikselu w paincie nie jest źle. Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 01-11-2008 o 08:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Wpisy bloga: 15
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() @ Herbi_Oxyna
Poćwicz jakieś prostsze outy, bo ten jest żałosny. @X-Zero puuuusto... @edit Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Mr.Pszczola - 31-10-2008 o 23:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2008
Profesja: Druid
Świat: Astera
|
![]() Mi dosyć podoba się ten out Naruto
![]() Tylko włosy ma zryte... na żelu do tyłu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Zbanowany
|
![]() @up
To mało widziałeś tych "Naruto". @Kseroo Fuu i brzydkość a te zajawki to aż ja chce oglądać tego Truelisa2! @Herbi_Oxyna All sux; / out, kunai, ta zasłona ;< a o efektach nic nie powiem, z tego co ja widze to siedzisz już długo na forum a takie efekty O.o. |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Just an Orange
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja też siedzę całkiem długo na forum, a efektów lepszych niż jego nie zrobię. xd
Co nie zmienia faktu, że mi się nie podobają. Kunaie wg mnie fajne.
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Shiz
Co to jest to czarne przed domem? Według mnie za bardzo rozmyte. Krowa - nie wiem, czy twoja, ale fuj. Te inne, różne sprity (te nie licząc Cipowych), to masz z tibia.de czy z WoP'a? Bo twoje nie są. Ogólnie kompozycja ujdzie. Jakieś 6/10 Za krowę i to coś przed domkiem @edit No, te ![]() ![]() Są z WoP'a na stówkę, bo stamtąd skopiowałem ;p Chociaż możliwe, że akurat masz z innego źródła @Mr Pszczola To coś to błoto? Aha, no to Shizowi daję 6'5/10 xD Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 01-11-2008 o 10:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Wpisy bloga: 15
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() Ale błotko to Ci nie wyszło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
|
![]() @Shiz
Błotko średniawe. Resztę da się znieść ![]() Ostatnio edytowany przez Glannath - 01-11-2008 o 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Just an Orange