![]() |
#3081 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Na tym ostatnim to ona wygląda jakby jej stanął... XD
|
![]() |
#3082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @UP
![]() Tia, oyasuminasai! Ostatnio edytowany przez Grocix - 01-11-2008 o 02:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3083 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() HALLOWEEN ! ^.^
![]()
![]() |
#3084 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() ![]() Btw QRAS z jakiego anime ten obrazek?
![]() |
#3085 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]()
![]() |
#3086 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Gosh... Jaki ten chapter z Bleacha nudny, zresztą podobnie do kilku ostatnich. Kubo-san chyba próbuje naśladowac Kishimoto i robic nam jakiś smaczek na Ichigo, co zresztą w obu mangach nie wypala...
Nie będę gorszy i też dam mój pulpit. Ukryty tekst:
Btw. Clannad 05 download
![]() |
#3087 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() O komiksiarni napisałem już we wcześniejszym poście... niestety zgubilśmy się i ją nam zamkneli. T_T
Ale w sumie lepiej bo mam czas zastanowić się jaką mangę kupić. Co proponujecie? Love Hina czy Full Metal Alchemist? LH nie widzialem, a manga FMA strasznie różni się od anime. Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3088 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Love Hina, nie pożałujesz.
![]() |
![]() |
![]() |
#3089 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Love Hina Oczywiście.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3090 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czyli decyzja zapadła ;p We wtorek kupuje 2-3 tomy Love Hina, a potem jak najszybciej kolejne.
Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3091 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() a jeszce lepiej to Chobits ; D jesli juz romanse chcesz.
@otakuma bodajrze to Sasuke ; D @.. swieto zmarłych czyli weekend na dzialce bez anime/mangi T_T bo net za wolny. Ale prezenciki dostałem fajne MP4 na dotyk klawiature i głosniki i 180zł ^.^ takze poniedziałek i na zakupy do komikslandi ^^
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 01-11-2008 o 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3092 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() HAHAHAHA Rayza nii-chan! Tak szpanowałeś swoją Komikslandią, a u mnie jest Komiksiarnia xD.... i do tego nie musze mieszkać w takiej wsi jak warszawa! Ale się napaliłem na tą mangę.
Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3093 |
Użytkownik Forum
|
![]() frizz nii-sama ja nie szpanowałem : p
nie musisz mieszkac w wsi warszawskiej a w tej wiekszej w ktorej mieszkasz ![]() ahhh! dla czego dostałem kase na mangi dopiero wczoraj wieczorem T_T Tak to bym kupił Chobits 6,7,8 bo 5 juz przeczytałem i jestem strasznie ciekaw co bedzie dalej :< [a niech ktorys walnie mi spoila to: a)spale dom ,wyrzne w pien rodzine,zamorduje b)walne mega focha i blokne na gg]
![]() |
![]() |
#3094 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rayza, weekend na dzialce bez neta? To zostaje Ci manga =p
Chobbits - spoil! Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
#3095 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ten foch i blok na gg jest bardzo interesujący ;p Wystraczy że napisze co jest w 6 tomie i już nigdy nie naślesz na mnie przez gg tych paskudnych tentacli? Trzeba rozwarzyć tą możliwość...
Mam bardzo, ale to bardzo ważne pytanie do Berserka... czy w sieci jest dostępna tylko wersja w rozdzielczośći 480x360? Bo przyznam że w takiej jakości bardzo ciężko się to ogląda.... Jak ktoś da mi namiary to dostanie od Rayzy super nagrodę.... no chyba że sam znajdę linki to rayza zatrzyma niespodziankę dla siebie ;p EDIT. Już znalazlem w "trochę" lepszej jakości. Niestety (albo stety dla większości) nikt nie otrzyma nagrozy od Rayzy ;p Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 01-11-2008 o 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3096 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() O co kaman bo się pogubiłem z deka
![]() Też mam ten sam dylemat co Corgar, którą mangę kupić. Na razie wiem tylko, że będzie to Death Note, Chobits lub Love Hina. Love Hina najprawdopodobniej odpada bo nie będe dublował Corgara. Jak myślicie co lepsze? @up Będzie ciężko znaleźć coś lepszego bo to anime swoje lata już ma a w tv chyba nie jest nadawane Coś dużo dziś spamuje ten nasz Corgar ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 01-11-2008 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3097 |
Użytkownik Forum
|
![]() @SAM
blue connect+wies [dosłownie] = napewno se poczytam @otakuma akcja+kryminał+walka na logine[death note] czy romans komedia relacje miedzy ludzkie[chobits]? a osobiscie mam obie serie : p a do LH kupienia sie przymierzam [bo juz all przeczytałem]
![]() |
![]() |
#3098 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A widziałeś anime Chobits? Bo Desu Note już widzieliśmy, zresztą to twoja decyzja jest ;p Bo potem ci się niespodoba i będzie na mnie.....
EDIT. Spamuję bo nie mam zamiaru oddać tobie mojego miejsca w TOP GO SPAMMERS! Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 01-11-2008 o 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3099 |
Użytkownik Forum
|
![]() Normalnie polecil bym Ci Love Hina, no ale skoro nie chcesz doublowac, to Chobbits - z tego co wiem, jest podobne, ale z Love Hina predzej, czy pozniej tez musisz sie zapoznac x)
![]() |
![]() |
#3100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Rayza
Jakie relacje miedzyludzkie w Chobits? Chyba miedzyludzkopersocomowe... xD |
![]() |
![]() |