|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy legalne zdobycie 38 lvl w 5 dni jest możliwe?? | |||
Jeśli się bardzo chce i wierzy... to tak! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
180 | 61.02% |
Legalnie?? nigdy... przenigdy!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
115 | 38.98% |
Głosujących: 295. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
|
![]() W ostatnim czasie poznałem aż tylu debili, że teraz wierze, iż można zrobić nawet 40 lvl samemu...
Są tacy co mogą poświęcić całego siebie na ten tydzień może 4 tygodnie... Czasem i więcej. Afff... Ja ostatnio tylko skilluje bo mam bardzo cieńkie skille... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jest to w pelni mozliwe wg mnie. Jezeli ciekawi jestescie ile czlowiek potrafi siedziec non-stop plackiem przed kompem grajac w tibie to poczytajcie sobie:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=795861
![]() |
#83 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
|
![]() Napewno wielu administratorów oglądało ten temat...
Ale żaden z nich nie wypowiedział się na ten temat... Chciałbym aby przynajmniej połowa administratorów napisała co o tym myśli A po 2 dniach zamknięcie tematu... (te 2 dni po to aby każdy użytkownik forum mógł skomentować wasze wypowiedzi) Ja uważam, że można. Chodź na początku wcale tak nie myślałem... (przekonaliście mnie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @ up
A kto to jest administrator? Jest to osoba znajaca sie lepiej lub gorzej na tibii. Zreszta skoro ma czas zeby czytac to forum to niespedza calego wolnego czasu na graniu ![]() @topic Jak masz wolne od szkoly, pracy to i mozliwosci grania ile ci sie chce to nie ma sprawy zebys nabil 40 lev w 5 dni. na trening i 20 level potrzeba 2 dni. potem po 6 leveli dzienie, czyli jeden na 3 godziny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]() Wiadoma rzecz, że jest to możliwe... podziel konto z bratem (ojcem, matką itd.) i jeśli chociaż trochę umiesz grać powinieneś tego dokonać. Zacząłem niedawno grać na Aurei i w 5 dni zrobiłem 28 lvl i 72 skilla w discie palladynem, ale to co innego bo to stary serwer.... Znajdź kolege, który pomoże ci sie wybić po 10 dniach kiedy będziesz w czołówce przestań dzielić z nim konto, później możesz się z nim umówić na pewne zrehabilitowanie się koledzę drobną sumką pieniężną lub eq.
|
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rhodd
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 12
Skille: 50/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
![]() omg... Wychadzac szybko z rooka, masz wszystkie expowisa wolne, mozesz isc gdzie chceesz. btw. Mam kolege ktory po tygodniu (szkolnym -5 dni) mial 40, gdy ja dobijalem 45 on dobijal 54, a na 100% gra sam
![]() |
#88 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ja w sprawie tej Katriny dziś jest 4 czerwca i ona ma 41 lvl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Żory
![]() |
![]() ja nie mam pojecia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() Gdyby poświęcić sie 100% tibi i spędzić 100% zcasu pzred nią, jest to możliwe. Jak dla mnie pzry 3 ownerach jet to do zrobienia.
Loguje się około 16 ja serw wyjdzie. Zanim zrobis ię tłok (17-18) juz pwninieb być 5lvl+, Znaim wszyscy wepchaą sie na dobre expowiska powinien być 6-7lvl. Jka dla mnie to max 3h. Dalej tzreba wbić 4.2k expa-2.6k expa= 1.6k expa. To jest tragedia, bo duuużo ludzi. Powino się udać all ponizej 10 godzin. @ktoś UP 4H rook na nowym serwie? Jak ci leci exp 150/h to na pewno. Jak dla mnie: pzreczytałeś, że ludzie czasem przechodzą poniżej 4h (na starych serwach, gdzie na rooku mało ludzi) i wydaje Ci sie , ze na nowykjets tak samo. MOja rada: zagraj kiedyś a się pzrekonasz. -Jest jeden sposób. Trzeba kilku osób. Należy zablokować wejsćie do jaksini trolli w pacc-arena. (Ktoś staje w wąskim pzrejściu i stawai kzresło za sobą) lub w innych miejscówach. MAIN: SKille 40+ broń atk: 20+ (najlepiej około 30) wjazd na larvy. BIjemy all i loot dajemy koledze, który trenuje na gurze. OG sprzedaje, kupuje to co trzeba (life fluid, mana fluid, jakieś runy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() zrobienie 8 levela od zera na forterze zajelo tyle samo czasu co wytrenowanie knighta w axe z 29 do 39 na swampach.
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() To jest tak zwany "pieprzony archeolog", na przyszłość.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]() Wcale nie trzeba grac cały czas. Wystarczy po 5-6 godzin dziennie
![]() Na starych swiatach z rooka wychodze w 1,5 godziny a na nowych max 3. W jeden dzien ostrego grania tj ok 8 godzin mozna 20level wbic ![]() ![]() Niedowiarki niech sie ucza grac! Nigdy z zadnego bota nie korzystalem |
![]() |