![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2006
Lokacja: Wloclawek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aim paladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Imperor team guardia
Świat: Guardia
Poziom: 32+
Skille: slabe
Poziom mag.: 11
|
![]() post do usuniecia
______________________ IIIIIIIIIII IIIIIIIIIII IIIIIIIIIII IIIIIIIIIII IIIIIIIIIII IIIIIIIIIII IIIIIIIIIII IIIIIIIIIII IIIIIIIIIII IIIIIIIIIII IIIIIIIIIII IIIIIIIIIII ______________________ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ______________________ Ostatnio edytowany przez Revenant - 26-11-2008 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kibel sie dzisiaj najebal razem z lampa xd
Co to za pyt o te kolorki? ;d Disiejsze poi nup charem ;] ![]() Ostatnio edytowany przez Kozaqos - 25-11-2008 o 18:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
|
![]() kozaq gratz poi nópem xD
czaja a ty co full war? ![]() wy maniacy hehe ![]() pozdrowionka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja maniacze lóóóóól xD
a z kad hehe ![]() przywidzialo ci sie hyhy PoZdRo Bambusy :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
|
![]() pumeks przestał do szkoly chodzic z powodów tibijskich, mowi ze pierw chce wbic 150 bo to jest jego celem zycia obecnie a potem zobaczy co slychac w rl
nie chce mi sie dawac ssów bo nudne w \-\ui szkoda czasu na uploadowanie dzispadlem cashamakerem 50ek by toad&kick ![]() ^taki noobek, zaczyna kariere a juz pare frakuf. zeby nie bylo ze daje posty w dziale zdjecia bez sska
![]() Ostatnio edytowany przez Rav - 03-11-2008 o 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() nie chodze do sql z powodow zdrowotnych a nie tibijskich :> jak bys mial "sraczke i wymioty co 30 min tez bys nie chodzil" btw wracam w tym tygodniu i cie zepsuje do szpiku kosci ;* PoZdRo BaMbUsY ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: ;-)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie pomyslales ze nie kazdego bawi latanie np. po pustyni za grupa ludzi zeby kogos zajebac xd.A pozatym niektórych moze bawi bicie lvla? ^^
i akurat w przypadku <rahima> nie trafiles kolego nie znasz go ![]() Ostatnio edytowany przez Kozaqos - 04-11-2008 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak to sie mowi first of all zacznijmy od tego ze podobno nie gram na npvp czyli sam sobie w tym momencie przeczysz bocie, wyrwiesz cos z kontekstu i uwazasz sie za oro? pozatym kazdy ma swoje zdanie ja jestem taki poje* ze lubie kogos ubic cieszy mnie to, zanim cos po raz kolej napiszesz make sure ze piszesz z sensem lol : l
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2007
Lokacja: Valinor
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Mythera
Skille: 93/94
|
![]() Morda, kozak widze jesteś xd
Gx fragów ; > Fajny temat ^^. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzialem kilka postów "LK." wiec naprawde nie ma sie co sugerowac jego opinia xd nabz ;d
|
![]() |
![]() |