![]() |
#11921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rhazi Toon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Neverlet
Świat: Balera
Poziom: 105
|
![]() Filip pochwal sie tez tym ze przegraliscie z Fusao 2 albo 3 razy.
![]() I nie gadaj ze mieliscie mniej ludzi albo cos bo tak nie bylo. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11922 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druid Philip
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
Nie wierzysz to popatrz na nasze lvle, max 5 lvli down bo bez blessow od was po 20 - 30 ![]() Rafal ladnie padles btw ![]() daj sobie do zrozumienia ze polaczenie last resort awaken wicked toxic elements insomniacs bop i gildi lorda paulistinhi jest narazie niepokonane jak razem wszyscy jestesmy. Rozwalilismy fusao, swat, vox amera team julera jamera samera i huj wi co jeszcze ![]() User in channel: 124 Pare ss: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11924 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Here and there
Imię: Krishna Icebolt
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 144
Skille: 98/80
Poziom mag.: 22
|
![]() Dziekowac
![]() ![]() ![]() Tu bez offa 2 dni temu tyle ludzi bylo online na forum haha ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ponc - 05-11-2008 o 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11925 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: katowice
Imię: zabujca max 1owner :)
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zaleze Team
Poziom: 142
Skille: 96/90
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() ponc niestety tylko mam ss ale z msg
![]() skuli dawnych czasow ![]() ![]() pozdro dla tych co pamietaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Konin ;*
Imię: Zeriel argano
Poziom: 93
Skille: 88/71
Poziom mag.: 19
|
![]() o tak pamietna banutka ;d prawie cala na follow przeszedlem ;d a pozniej i tak net down i musialem solo na kickach ;d wracac przez gski i cos jeszcze ;p
![]() http://bruliku.*******.com wejdz a pomozesz? ![]() 1:07 Oh no! Svargrond beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again ! 01:07 Dlugi Pyton [20]: ej jak dobrze znam ang to napisali ze w nocy znowu przyjdzie tata do Ciebie nieczyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#11927 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Maze of Lost Soul
Poziom: 159
|
![]() Cytuj:
z 6h sie wczoraj na*******alismy lol od nas moze padlo z 10 osob, a zabilismy setki, tysiace lol
![]() |
![]() |
#11928 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11929 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
|
![]() troche more z war..
![]() ![]() wpadki tez sie zdazaja ![]() pythera i empera team ;< ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11930 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2008
Imię: Samon Grio
Profesja: Druid
Poziom: 34
Poziom mag.: 37
|
![]()
![]() |
#11931 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: z przemytu
Stan: Niegrający
Imię: Marian Moczymorda
Poziom: 62
Skille: du/pa
Poziom mag.: 58
|
![]() Obiecałem sobie że nie wrócę do niczego związanego z rl tib ale chujek w to...
Cytuj:
I ja pierwszy rozwalałem łepek, za 7 podejściem się udało ![]() A Calassę pamiętacie? ![]() ![]() To teraz coś nowszego (tak, to jest OTS): ![]() Co do sytuacji na serwie - Danera is dead, widać to po zwracających się na siebie nawzajem Polakach. A dokończy ją pozwolenie Silentom grać tu dalej przez gildię, która miała tu "trzymać porządek", enjoy. Pozdro dla old friendsów. ![]()
![]() |
![]() |
#11932 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Niebieskie Katowice
Poziom: ...
|
![]() ![]()
![]() |
#11933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Rhazi Toon
Gildia: Neverlet
Świat: Balera
Poziom: 105
|
![]() Phili po co kopiujesz 124 chanel users jesli z tych 124 gralo na tsie moze 2/3...
Padlem normalnie,wbilem solo na tsa na 15 minut,exivnelem was,wpadlem was bic,was 20 na mnie 1,uciekalem i tak wam,a ze nie mozna bylo chodzic po schodach up ( nie wiem czemu) to padlem. Dzis bylem z amaralem i cigano na tsie,was 25,trapneliscie nas 2 razy,i 2 razy ucieklismy,dopiero za 3 razem amaral i cigano padli,ja nie,wiec o czym gadasz..bez bota jestecie niczym. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11934 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Polemizował bym z tym, nie jestem pewnien w 100% kto Qesta ustawial ale niech Ci jest ; p ![]() ^ Old Swat na mnie wyjebal ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sola - 06-11-2008 o 18:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11935 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Po pierwsze primo ludzie co wy tu dajecie???;// zal:/ Nawet nie chce mi sie zagladac na to forum i sie tu wypowiadac:/ bo co sie tu dzieje i jak to przegladam to ze tak powiem zbiera mnie na wymioty:/ chcecie sie klocic??? jebac, wyzywac itd. to na privie a nie here na forum:/ Po drugie^^ chciałem oglosic wszem i wobec, iz na chwile obecna jestem najlepszym polskim ms-em ![]() na tym serwie z czego jestem bardzo dumny<lol> i chcialem tu tym samym oznajmic ze moj cel w tej grze zostal wlasnie osiagniety ![]() nie chodzi mi tu o pvp bo w tym akurat to jestem slabiutki ![]() ale o skile i exp ![]() Teraz napewno ogranicze troche gre ![]() ![]() bo z tym bylo by bardzo trudno tym bardziej ze teraz idzie zima i coraz dluzsze wieczory:/ zimno na dworze to nie chce sie tak bardzo z domu wychodzic:/ no wiec dla zabicia czasu w wolnych chwilach trzeba bedzie logac ![]() Jesli chodzi o wara... bo co do tego tez musze sie wypowiedziec jak juz pisze tutaj posta nie wnikam w to bo dla mnie to jest naprawde bez sensu:/tylko szkoda mi zwariowanego kogucika hehe< chyba wszyscy wiemy o kogo mi chodzi> i fathita bo to sa naprawde wporzadku ludzie mam do nich pelny szacunek, znam ich nie tylko z tibii jak rowniez z reala i z ktorymi chetnie napije sie jescze nie raz browarka ![]() chociaz fahit ten siniaczek ![]() fifi szkoda ze trzymasz z brazylami:/ bo moze by Cie tak nie jezdzili tak na tym forum, ja Cie osobiscie nie znam wiec nie mi Ciebie oceniac, nie mialem jakos okazji z Toba rozmowy o ile dobrze pamietam chociaz juz troche czasu w to gram< jestem pierwszym i ostatnim ownerem tego chara> no chyba ze kiedys mnie wkurw... to go pogonie ![]() nie szukam w Tobie kolegi ale wroga rowniez, uwazam ze co nie ktorzy <mam tutaj na mysli wlasnie tych malolatow(a nawet dzieci ![]() to tylko Ci zazdroszcza ze masz "takie plecy" w tej grze i ze czujesz sie bezkarny dlatego tak po Tobie jezdza:/ jak dla mnie jest to typowo burackie zachowanie <mam tu na mysli to ze oni nigdy nie osiagna tego co Ty w tej grze> i ze zwyklej zazdrosci jada po Tobie:/ zal:/ ale odpowiedz sam sobie tak szczerze na to pytanie, "czy bylo warto??" Ja osobiscie nigdy bym tak nie chcial i nie uczynil, z tego co ja tu widze to trzy/czwarte osob wypowiadajacych sie tutaj Cie nie uwarza... ale to jest tylko moje skromne zdanie i odczucie^^ Na chwile obecna powiem Ci szczerze ze troche mnie rozpierd... wasze zachowanie:/ jakie to wy nie jestescie kozaki??:/ jak dla mnie to za bradzo sie juz panoszycie na tym serwie:/ myslicie ze jestescie jakimis "bogami" ale wcale tak nie jest uwierz mi ![]() jedynie tide jest wporzadku akurat do niego nic nie mam ![]() na koniec chcialbym jescze raz podziekowac true friendsom ktorych tutaj kilku mam, bo bez nich nie sadze abym to kiedys osiagnal ![]() a mam tu na mysli krisza, kogucika, pakule<first owner>,mariana rozrabiake, upalonego kaczorka, fathita, serrie, master gothica, kath shira,Waginallo <old owner> i jeszcze eya ![]() sami real i tylko na nich zawsze moglem tutaj polegac ![]() jak zaczynalem grac jak rowniez do tej pory jak o kims zapomnialem to z gory przepraszam ![]() troche tu naspamilem ale jak zauwazyliscie ja sie tu nie lubie wypowiadac bo co sie tu dzieje to jest zalosne:/ i nie chce mi sie tutaj z tego powodu nawet zagladac next post moze jak jebne 150-tke jak wogole kiedys wbije ten lvl<lol2> pozdro dla powyzej wymienionych osob z wyrazami szacunku Janusz Laskowski |
![]() |
![]() |
#11936 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11937 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Paleon
Profesja: Paladin
Poziom: 95+
Skille: 95+/71+
Poziom mag.: 19
|
![]() Postanowiłem dodać parę starych ss żeby łudzę o mnie nie zapomnieli ;p
![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje wrócić do tibii jak kupie nowy pc bo teraz nie mogę grać ... POZDRO ALL ;P Ostatnio edytowany przez Paleon - 06-11-2008 o 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11938 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Here and there
Imię: Krishna Icebolt
Poziom: 144
Skille: 98/80
Poziom mag.: 22
|
![]() Witam, jeśli ma ktoś jeszcze jakieś ssy zemną (moim knightem) proszę o wklejenie
![]() Pozdro dla starych kumpli (którzy sa obecnie retired) -Gosu -Sola -Geo -Cwiras -Kokos drunker -Luki the'angel -maja -Harz danery -Kuszczyk -Moczymorda -Pakula -Wulle I duzo wiecej ![]() Ostatnio edytowany przez Ponc - 06-11-2008 o 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11939 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2008
Lokacja: Szczytno
Stan: Niegrający
Imię: Sprytny Googi
Gildia: SPT
Poziom: 78
Skille: 85
Poziom mag.: 18
|
![]() misio Yogi Brzmi Jak Googi ;D
jannusz w twojej wypowiedzi Wedlug mnie jest 75% prawdy ale kilka zeczy bym troche zmienil bo z tego co mi wiadomo to dlugi czas nie mugl z pz wyjsc a teraz korzysta z zycia wiec nie mam nic przeciwko tym bardziej ze wojna jest Z powazanie drodzy i zawsze oddani Neptycy =)
Ostatnio edytowany przez Googi - 06-11-2008 o 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11940 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2008
|
![]() ![]() old times rlz ![]() |
![]() |
![]() |