| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #61 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Gorzów Wlkp Wiek: 35 Posty: 71   | Thx za all wypowiedzi   W niedziele ide poexpić na daramie. @By$iu Jaki on miał nick w HB "Kakarotto"??. Napisz szybko bo może to być dla mnie ważne  . 
				__________________ _____________________________________ Master morte Hail Secura Hail Hellsing    | 
|  |   | 
|  | 
|  | #62 | 
| Michail Fradkow Data dołączenia: 05 06 2004 Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą. Wiek: 34 Posty: 2,054 Stan: Na Emeryturze Imię: Bysiu Profesja: Elite Knight Gildia: Death Assassins | niewiem, nie pamietam- mówił ze cie lubil... 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #63 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 22 08 2004 Lokacja: Piła Wiek: 35 Posty: 24 Stan: Aktywny gracz Imię: Tokuv the knight Profesja: Knight Gildia: Silence Army Świat: Secura Poziom: 68 Skille: 85/88 Poziom mag.: 6   | Super screeny ! Congartz. Rób więcej. Jesteś dobry w te klocki    | 
|  |   | 
|  | #64 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 10 2004 Wiek: 37 Posty: 196 | Znam dobrze teorie, lecz w praktyce doszedlem do guardow   , wiec, moze moja wypowiedz nie bedzie brana pod uwage... ale mysle, ze choc screeny 1 klasa, to moglbys wybrac sie juz na jakiegos draga.... a nawet towarzyszyc na huncie GSow... Ale to tylko skromne zdanie zoltodzioba  ... pozdro Ostatnio edytowany przez MANHIR - 08-01-2005 o 16:06. | 
|  |   | 
|  | #65 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Gorzów Wlkp Wiek: 35 Posty: 71   | Ekhm Ekhm dzisiejszy dzień miał być inny ale był zadziwiający i wspaniały, bez owijania w bawełne macie tu sporą porcje Ssków   : Na początek mały avans  Wyprawa na bloodherb qest  Niestety nie było Gsa, troche posmutniałem no ale cuż    To nie było w planach  mały wypad na Of poszliśmy z pewna grupa 20+lvl i 15+, niestety cała formacja rozpadła sie po 15-20min    Nie mam pokazanego SSa z walki ale sam rozgromiłem z gfb zerki,cyce itp.  No a teraz hunt z kumpelą z gildii na Hellgate  : Master morte 26lvl (40mlvl) Harrina Jilnoy 27lvl (63/49) No to zaczynamy:    Fajne miejsce    A teraz seria Duble hit            Troche słabszy hit  Troche lepszy    No i chyba najlepszy  Hity Harriny  :   Niestety uwieczniłem mało hitów Harriny ale powiem,że niektóre były po 80+   Gz Harrina      Jedna z wielu pogoni za Harriną (widocznie spodobała im się  )  Ds pedał???? (żart  ) ale kto wie    No zaczynam być coraz lepszym fotografem    Energy arrow??     No i loot   No i to koniec dzisiejszych SSów jak bede miał nowe odrazu wkleje  
				__________________ _____________________________________ Master morte Hail Secura Hail Hellsing    | 
|  |   | 
|  | #66 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 22 08 2004 Lokacja: Piła Wiek: 35 Posty: 24 Stan: Aktywny gracz Imię: Tokuv the knight Profesja: Knight Gildia: Silence Army Świat: Secura Poziom: 68 Skille: 85/88 Poziom mag.: 6   | Yeah ! Jestem first    Wypasione ss'y. (szczególnie te 4 pierwsze  ) Jestes coraz lepszym fotografem. A na koniec powodzenia w dalszym robieniu ssów. | 
|  |   | 
|  | #67 | 
| Guest Posty: n/a | Spoko ss tylko ze ja tylko do 15 lvl robilem na swampach a potem juz cos lpeszego tak to spoko gratz:d | 
|   | 
|  | #68 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 01 2005 Lokacja: B-Stok, Eternia, Venore :D Wiek: 33 Posty: 47   | Extra SS gratz wszystkich adv ;] Dawaj wiecej !!   
				__________________ •°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°Ta t0 '/35T3/\/\ jA•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•° Name: Napalona Nastolatka   Ehh|~Retired~|Lol hacked ;/ New Char: Name: Mefiereq Voc: Paladin Account Status (?): Pacc   World: Eternia  --->    <---  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Conquer plx !   | 
|  |   | 
|  | #69 | 
| Guest Posty: n/a | niezlom postac masz dasz mi ja pogrzac????plx ja mam tylko 10lvl plx  niezrobie ci deda  (zart) Ostatnio edytowany przez mociek1 - 09-01-2005 o 17:16. Powód: pomylka | 
|   | 
|  | #70 | 
| Guest Posty: n/a | wow  nareszcie 35lvl       dlugo na te chwile czekalem zawdzieczam to mojemu koledze na imie ma ramzes  | 
|   | 
|  | #71 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Gorzów Wlkp Wiek: 35 Posty: 71   | Exori mojego kumpla Bubczyka:  I mój adv.    
|  |   | 
|  | #72 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 10 2004 Wiek: 39 Posty: 26 | Ogólnie wszystkie screeny są spox   | 
|  |   | 
|  | #73 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 08 2004 Lokacja: Nibiru. Posty: 288 Stan: Na emeryturze   | To moje exori, to moje exori!! Buahahhaua! Fajnie.   lOl | 
|  |   | 
|  | #74 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 01 2005 Lokacja: Warszawa Posty: 50 Stan: Na emeryturze Profesja: Paladin Gildia: Kiedyś byli rolnicy :< Świat: Arcania Poziom: 45 Skille: secret  Poziom mag.: 15   | Hehe Spoko ss    tylko szkoda ze grasz na Non-PvP... Marnujesz sie tam  Moim zdaniem servery Non-PvP to jeden wielki rook... Ktoś Cie wyzywa, zabiera loota, blokuje resp itp, a ty nic mu nie mozesz zrobic... | 
|  |   | 
|  | #75 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 09 2004 Posty: 40 Stan: Niegrający Profesja: Elite Knight Świat: Hiberna Poziom mag.: 6   | No nieźle. Ja tez sorc jestem. Moze ci kiedys dorownam ...  
				__________________ The watcher... | 
|  |   | 
|  | #76 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Gorzów Wlkp Wiek: 35 Posty: 71   | Byłem na małym qeście z kolegami (nie pamiętam nazwy qesta): W szeregu zbiórka  Nagroda  skroma ale zawsze się przyda  Narazie to koniec SSów troche mało teraz grałem no zobaczymy jak to dalej będzie teraz mówie tylko to "WIĘCEJ POSTÓW"  
|  |   | 
|  | #77 | 
| Guest Posty: n/a | Tak se oglądąłem te zdjęcia ... Zaje*****te More plx    | 
|   | 
|  | #78 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 01 2005 Lokacja: Leszno Wiek: 35 Posty: 35   | Nie No ssy fajne i tyle zycze sukcesow    @ Exori Bardzo Ladne  <ARCANIA RULEZZ> Paladin 14 lvl 7 mlvl 51 dist 41 shield | 
|  |   | 
|  | #79 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 09 2004 Lokacja: Between Heaven & Hell Posty: 751 Profesja: Knight Świat: Refugia | No gratz screenów!!!! Mlevel też niezły!!  Ogólnie powiem tylko jedno: CHCEMY WIECEJ SS!!!   
				__________________ "Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka | 
|  |   | 
|  | #80 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 01 2005 Lokacja: Warszawa Posty: 50 Stan: Na emeryturze Profesja: Paladin Gildia: Kiedyś byli rolnicy :< Świat: Arcania Poziom: 45 Skille: secret  Poziom mag.: 15   | Nie no luuz...    Przyznam sie że to jeden z niewieku tematów do których co jakiś czas wracam by zobaczyć co nowego... | 
|  |   |