![]() |
#6121 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Lech trochę dał dupy. Grają jak nigdy skończy się jak zawsze. czyli, ze z grupy nie wyjdą. Tymczasem Cypr nam odskakuję w rankingu. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Lech jednak w dupę nie dostał, ale zwycięstwo było na wyciągnięcie ręki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() No to Lech stracil chyba szanse na awans. Teraz trzeba wygrac jeden mecz na wyjezdzie, a dam glowe, ze bedzie o to cholernie trudno.
Dzis Kolejorz powinien dostac kilka bramek i gdyby nie beznadziejny bramkarz Nancy, przegralby. Dlaczego tylko mi sie wydaje, ze nawet Amauri nie strzelilby w sytuacji Rengifo? Przeciez on strzelal na wysokosci ok metra, bo obronca juz mu wchodzil z noga.
![]() |
#6124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Rengifo miał trudną sytuację mimo wszystko. Piłka mu odskoczyła za wysoko. 17-21, 15-15 z wolnych, 11 rebs, 6 asyst + 49 pkt i dunk - mistrzostwo! http://www.youtube.com/watch?v=6_GprgllJq8 Amare ftw! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() ogarnij sie,chyba kazdy zarowno w meczu jak i takich zawodach chce potwierdzic ze jest najlepszy,a uwierz ze to nie jest "dyspozycja dnia" tylko to ze sie nie mowi Borgettim czy to iz wolne rzadko wykonuje Marquez to tylko medialnosc i chec zarobienia pieniedzy na nazwiskach "wiekszego" formatu (niestety tylko z punktu widzenia medialno-ekonomicznego) ale coz masz 16 lat mozesz jeszcze wierzyc ze najlepsze umiejetnosci zawsze posiadaja zawodnicy z gazetek bravo sport czy tez te o ktorych najwiecej newsow jest na wp,a pierwszy akapit twojej wypowiedzi podsumowuje ja cala i nawet po przeczytaniu calosci wiem ze moglem to zakonczyc na "ojejq!111" i jedyne co bym zaoszczedzil to czas
![]() |
![]() |
#6126 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() A Arsenal gra z Manchesterem w sobotę. W piłkę nożną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6127 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Nie wiem czy było dyskutowane na ten temat, ale SAF obchodzi dzisiaj swój 'mały' jubileusz... Właściwie można powiedzieć że już go obszedł gdyż 18minutek do nowego dzionka
![]() 22 lata pracy na Old Trafford wzbudza podziw...
![]() |
#6128 |
Zbanowany
|
![]() Chyba największy autorytet wśród pracujących trenerów. Nawet nie chcę myśleć co będzie kiedy SAF zechce odejść na emeryturę. Trudno mi sobie będzie wyobrazić Manchester z innym trenerem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Nie dość, że tyle osiągnął z Mu, to wychował też paru świetnych trenerów, którzy mogą po nim przejąć schedę, wystarczy wymienić Marka Hughesa, Roya Keana, czy Gordona Strachana...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6130 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
@Down Fakt, ale dobrze mu idzie (bo ma dobrych piłkarzy ![]() Ostatnio edytowany przez Ditto - 07-11-2008 o 15:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6131 |
Zbanowany
|
![]() Solskjaer dopiero zaczyna. Pierwszy rok, bodaj z rezerwami jeszcze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6132 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#6133 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zawsze te pierwsze rundy mial slabe...
![]() |
![]() |
#6134 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cytuj:
![]() K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6135 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Kontuzja, więc nie ma nic ciekawego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6136 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo innych rund już nie było? xD
![]() |
![]() |
#6137 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() srednio smieszne,kiedys Golota mogl byc jednym z najlepszych gdyby nie psychika... no ale to takie polskie po kims pocisnac
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 07-11-2008 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Lepszego Boksera w Polsce juz chyba nie bedzie, wiec nie wiem co was tak smieszy. Jestem pewien ze gdyby nie kontuzja to w 3-4 rundzie zaczalby miazdzyc asutina o ile by przetrwal 2... Golota to wielki bokser, lecz zawsze ma problemy na poczatku strasznie slaba ma glowe...Dopiero po kilku rundach walczy jak na niego przystalo ; d
@down Warto dodac, ze Golota 2x wygralby pas gdyby nie sedziowie, z Ruizem i Byrdem. Tak dla uswiadomienia dzieci typu arka sathan itp Ostatnio edytowany przez Exodus - 08-11-2008 o 00:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6139 |
Zbanowany
|
![]() Wszyscy teraz potrafią gnoić Andrew'a, bo już zapomnieli ile to nocek zarwanych było aby oglądać jego zwycięstwa (no, albo jak nie zpaomnieli to byli za młodzi by się tym interesować). Gołota to dobry bokser, miał świetną historie i mimo, że jako poza ringiem uważam go za gbura, tępaka i człowieka na niskim poziomie to jako bokser jest dla mnie konkretnym gościem. A że człowiek już nie jest w tej formie to proste, że jego przegrane walki będą pożywką dla ludzi, którzy nie doceniają przeszłości i nie pamiętają ile osiągnął. Bo najważniejsze jest to, że padł w pierwszej rundzie. Phi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siadam sobie Ci ja na fotelu, aby obejrzeć walkę.Czipsy i kola przygotowana, dopiero co usiadłem, a tu słyszę słowa komentatora - ''już koniec'' i patrzę na Gołotę, jak siedzi z pochyloną głową ^^ zonk
![]() |