|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2008
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tyongo
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 36
Skille: 66/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Przedstawiam wam Fake'a opowiadającego o dwóch braciach bliźniakach, którzy uciekli od swoich patologicznych rodziców w wieku 15 lat. Mają swój kącik w jednej z kamienic, lecz wiodą ciężkie życie sprzedając złom na skupach. Zapraszam do oglądania i komentarzy.
I część 1. ![]() ![]() 2. ![]() ![]() 3. ![]() ![]() 4. ![]() ![]() 5. ![]() ![]() 6. ![]() ![]() To by było na tyle z 1. części. Mam nadzieję, że nie jest aż tak źle. Użyłem outfitów z Arsenału Arashel'a, ale mam nadzieję, że się nie pogniewa. Mam pytanie. Co zrobić, żeby się pozbyć tych napisów pod obrazkami? Zły link brałem? Proszę o wytykanie błędów! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mi się Fake podoba 9/10
![]() Najlepszy tekst : Masz może browarka ? Suszy mnie ... ^^ A tych napisów się nie da pozbyć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, nawet fajny FAKE...
Potrenuj sklejkę... 8/10 na początek oraz na zachętę dokończenia ![]()
'Każdy człowiek wie, co dla niego najlepsze' Ostatnio edytowany przez Absters2345 - 10-11-2008 o 09:33. Powód: Mała pomyłka w poście. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: Tarnów
Imię: Nieważne
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 13
Poziom mag.: 8
|
![]() Dla mnie fake fajny
![]() ciekawa historyjka ale moim zdaniem powinien sie konczyc na tym co oni zrobia ![]() 8/10 na zachete rób dalej. Dobrze ci wychodzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Poziom: 31
Skille: 65/64
![]() |
![]() Pomijając kwestie ots: me, to niby fabuła taka prosta, a mi się podoba. Rób dalej, ale nie w ots: me.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ładne wykonanie, nie podoba mi się tylko to coś w stylu murku, co otacza beczki. A tak to 9/10
Nie to, co tobie. Ostatnio edytowany przez Darke'en - 09-11-2008 o 17:58. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2008
|
![]() Kliyeamsis
Lokalizacja: Olsztyn Wiek: 15 lat "(...)uciekli od swoich patologicznych rodziców w wieku 15 lat(...)" Czy to jest na podstawie autentycznych faktów? ![]() Acha, coś mi się imiona nie zgadzają. Na 1 obrazku jest Janek i Stasiek, a poźniej Stasiek przeradza sie w Wieśka, czyżby to jego drugie imię(?), a może Wiesiek zabił Staśka(?), tego nie wiem, ale mam nadzieję, że dowiem się z następnej części na którą z chęcią poczekam. (i się nie obrażaj za taką małą aluzję co do wieku, i pamiętaj UCIECZKA Z DOMU NIE JEST DOBRYM ROZWIĄZANIEM) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2008
Profesja: Druid
Świat: Astera
|
![]() Hehehe
Użytkowników czytających ten temat: 12 (zarejestrowanych: 11, gości: 1) Haikken, Pacz_knight, Koper of Drawno, Kropkanadi, Kliyeamsis, (nie)normalna, Nahar, CingCiong, Marej71, Absters2345 Zapowiada się dosyć ciekawie Sklejka tak prosta, że ots:me |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() To nie jest ots me. Jedynie podłoże...
Fake nie jest zły. Wkurzają mnie tylko te outy z arsenału. Akcja dzieje się w "dzisiejszych" czasach?
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 09-11-2008 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @EDIT @UP Tak. Co masz ma myśli? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
[U R L=http://imageshack.us] [ IMG]http://img60.imageshack.us/img60/56/avprzycitypi3.png[/IMG ][/ U R L] Pogrubione kasujesz. Spacje są po to, żeby obrazek nie wyskoczył. Topic@ 1. Co w współczesnym świecie robiła kanapa na ulicy? 2. Te outy złodziei mają zbroje, a jeden menel to oriental. W mieście taki ciuch? 3. Jeśli okaże się że uratują/spróbują uratować, ale się nie uda i dostaną jakąś misję decydującą o losach świata, to ocenię ten temat jako "straszny".
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 09-11-2008 o 18:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() No niby proste a fajne, a te napisy z imageshacka da sie usunac,
[U R L=http://imageshack.us][I M G]http://img84.imageshack.us/img84/9089/66pp5.png[/I M G][/U R L] usuwasz [U R L=http://imageshack.us] i [/ U R L ]na koncu
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Od strony technicznej jest OK...
Ale jakoś ta fabuła, nicki mnie odrzucają za morze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @ ileś tam up
Czyli w XXI wieku tak? Więc będziesz musiał pokazać jakieś graficzki z technologią XXI'ego wieku. Zastanawiam się skąd je weźmiesz.. Bo chyba nie zrobisz sam samochodu skoro nie potrafisz jeszcze robić sam outów (te pokazane są to gotowce arsenału). Nie piszę tego ze złościwości tylko z ciekawości ![]() Btw. Zobaczyłem teraz, że na 1 lokacji jest stary piecyk... Nie używaj starych spiritów. I na nicki też wcześniej uwagi nie zwróciłem.. Kiepskie..
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Parę Up
Nicki mogą wam nie pasować fakt.. ale teraz już ich chyba nie zmienię raczej, było by trochę bez sensu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jak na 15 lat mają fajne brody!
Edit: Ale i tak fajnie się zapowiada, nie tak jak jakieś fejki o super hirołsach.
Ostatnio edytowany przez Shivek - 10-11-2008 o 08:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2008
|
![]() Taa, te brody u 15 latka
![]() Tak ogółem to ciekawa część. Dodaję do zakładek, czekam na next części. 9/10 Pozdrawiam, Ikael. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Broda u 15 latka". Czytajcie dokładnie.. to, że uciekli w wieku 15 lat, to nie znaczy, że teraz tyle mają
![]() ![]() II Część 1. ![]() ![]() 2. ![]() ![]() 3. ![]() ![]() 4. ![]() ![]() 5. ![]() ![]() 6. ![]() ![]() 7. ![]() ![]() 8. ![]() ![]() 9. ![]() ![]() Wytykać błędy! Ostatnio edytowany przez Kliyeamsis - 10-11-2008 o 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() No... no... ładnie
ale nadal 8/10