|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
BUhauhauhauihauihauhqauhauhauiahuiahuahu. Tu chodzi o zajmowanie respa. Czyli np: Siedzi taki Edek[90ED] na frostach (SAM) przychodzi jakiś Franek (150RP) i pyta się jak długo jeszcze owy Edek będzie siedział na respie. Nasz kochany Edek odpowiada, że 8h także rozwścieczony Franek musi stanąć w kolejce(w tym wypadku musi czekać 8h) aby wejść na frosty po Edku. A po naszym Franeczku są inni i to właśnie nazywane jest KOLEJKĄ. PS: Ja to mam nasrane w głowie ; o xD @down Kiepek :* Kiedy pijemy?:> Pozdrawiam Cery. Ostatnio edytowany przez Cery - 10-11-2008 o 13:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @UP
Post roku.
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
a nie jak na non-pvp 10 osób biegających po jednym expowisku (widoczne zwłaszcza na expowiskach dla nizszych lvli) wyobrażacie sobie 10 Franków i Edków biegających na frostach? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
No, ale gdyby nie bylo takich jak ty na tym forum to by bylo nudno, wiec nadal rob swoje. Btw, na tym filmiku widzimy 170 ek z bardzo wielkimi umiejetnosciami, wiec to oznacza ze wszyscy z pvp sa takimi "lamusami bez jaj"? Moze od dzisiaj powinienem sobie walnac do podpisu tekst "najwiekszy blad cipsoftu? Stworzenie serverow pvp", a pod kazdym filmikiem z pvp pisac posty w stylu "pvp - didynt chapenet"? I to tez jest piekne na pvp, expowiska ktore na luzie moga "wyzywic" kilku wyglodnialych tibijczykow sa zajmowane przez jednego ktory powie "spjerdalaj stont ja tu chuncem 15h jak nie to hunded".
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. Ostatnio edytowany przez Askaral - 10-11-2008 o 14:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @UP
Jak podoba Ci sie expienie na frostach w 10 osob i miec marne ~70k/h expa to smialo, ja wole expic sam na np. prawej stronie i miec 300k/h
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
Stan: Niegrający
Imię: Byla ale nie ma
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 100
Skille: 90+
Poziom mag.: 19
|
![]() Hmmm ja np gdybym wbil 150 lvl na candi i jakis lamus by mi biegal po expowisku .. i kilikajac na niego prawym attack zobaczyl "Jebnij Ty sie w czolo" czy nie wiem co tam na non pvp pisza to bym sie jeszcze raz zastanowil po co wbijalem ten 150 lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Stan: Niegrający
Imię: Gowinem
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Spirit Boys
|
![]() Ciekawi mnie to czemu nie zrobil levitate
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 18-11-2008 o 12:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zapodaj~
Te, a może wbijesz z nami na hopto? 7.6 @edit Kiedy chcesz, ja tam jestem prawie codziennie :^) Ostatnio edytowany przez -Thug- - 18-11-2008 o 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I co wtedy, wiejesz do depo wrzeszcząc "This is madness!". Tak jest na serverach pvp z panującymi gildiami. Zresztą ja nie słyszałem o servach pvp bez panującej gildi. Kiedyś jak grałem na Isarze to Del'toro było git. Ale to było na 7.6 i przed.
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Kiedy <znaczki>?
@up to jest wojna openki i wszystko co najpieknijesze w tibi. @hopto wbije na hopto tylko sie trzeba jakos umowic i odrazu mowie jak to ma byc 15 osobowa grupa to nie ma nawet po co . Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 18-11-2008 o 13:19. |
![]() |
![]() |