|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2008
Lokacja: GKW
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Smiley Girl
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nima
Świat: Guardia [RoX]
Poziom: 39
Skille: 17/23
Poziom mag.: 39
|
![]() Ciekawe co wy byście zrobili na miejscu tego knighta... A Averios mimo tych "wypowiedzi" pokazał klasę na OB ! =]
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() Dawaj duela o honor .........
ladnie padali;p
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
Co do filmu i pvp Averiosa no to co się dziwić, siedzi przy tym kompie pewnie z 15h dziennie to coś tam umie.
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Zwlaszcza ze wtedy na Averiosie gral jakis szwed
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() zabawni jestescie
![]() czytajac pokolei posty myslalem ze znajdzie sie osoba ktora zdarzy to napisac ale jednak nie wiec to bede ja ![]() Averios ma pvp? Nie wiem, nie znam.. obejrzalem filmik z knightem tylko i co on tam pokazal? Ze leci za typem i wciska hotkey? No bez przesady juz... co wcale nie oznacza ze nie ma pvp ![]() a co do tego knighta to mial wyjscie... w momencie gdy go trapneli pierwszym o czym powinien pomyslec i co zrobic to przesunac typa na lewo od niego... za pare sek dopiero poleciala p-bomb, odsunalby go i mialby szanse uciec.. ale OCZYWISCIE jak to w wiekszosci przypadkow jest.. kina stoi i sie patrzy zamiast przesuwac kogokolwiek... czekam spokojnie na pro posty o.O bless @down jak juz powiedzialem... PIERWSZE o czym powinien myslec to pushniecie typa... i dopiero poty.. wtedy go jeszcze praktycznie nie atakowali
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
Ostatnio edytowany przez Snagoth - 11-11-2008 o 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie zgodze sie z tymi co mowili ze ten sca knight nie ogarnia nie znam go widzialem z nim ylko pare camow i nie ma podstaw ku temu by tak sadzic, nikt nic innego na jego miejscu by nie zrobil, chociaz ja bym biegl bardziej w tyl i do temple od prawej. a nawet jak juz mial trapa kiedy jeszcze staly te mwalle powinien na numerycznej na wszelkie strony kombinowac ze gdy juz mwall zniknie to szybko exit
zupelnie sie z toba nie zgodze, chodzil na pałe i wszedzie sypał te swoje sd. frag plzzzzzzzzzz? @up, mozna to tak rozumowac ale gdy sie potował dzieki temu ze go tam wastowali mial exhaused na pushanie""
![]() Ostatnio edytowany przez Rav - 11-11-2008 o 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2008
|
![]() Up.
Pamietaj ze tibia.pl to miejsce dla noboow ktorzy ogarniaja, maja h lvle i ogolnie sa pro pvp ( przed dp thais, carlin czy jak ktos woli ;> ). A z Averiosem roznie bywa, raz gra rl owner raz ktos z furory wiec nigdy nie wiadomo. Pozdro dla " pl ". |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Wrong Window..
Ostatnio edytowany przez Butman - 12-11-2008 o 20:29. Powód: . |
![]() |