|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jest to temat po to by narzekać na tibię, która jest teraz.
Jest to temat po to by ludzie mogli zobaczyć jak to wszystko kiedyś wyglądało. Filmy już tu były, dawno temu, dlatego wiele osób pewnie ich jeszcze nie widziało. Filmy z Tibii 7.4 Sentyment - Arcania to mój 1 serwer, uczyłem sie jak grać i wtedy czerpałem z tego największą radość. Najwyższy lvl wtedy to był Vorith ~150lvl paladyn mimo, że server już trochę miał. Respect przed sorcererami, którzy na 70+ wymiatali a na 150~to były maszyny zo zabijania (np. Masakrowiec, Nemtor). Jednak wtedy mało kto brał MSa bo zrobić najpierw 50-60+ na guardach z monkiem i skull staffem to były nudy jak cholera. Tu wojna z Arcanii DPFT vs NG http://www.youtube.com/watch?v=DQ2vS...eature=related Sergio Demonslayer - 1 raz jak to oglądałem lata temu to sie poryczałem ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1_XP08CDEbA Coronel Bornegio (początek screeny) http://www.youtube.com/watch?v=LSXC4p-Xcjo Umieściłbym na rapidzie w dobrej jakości ale nie chce mi się uploadować. Może kiedyś ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Widać chłopcy mają pvp, wtedy trudno bylo z sdka trafic, bez wprawy. Ładne fragi, ładna akcja, ładna tibia..
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() tylko lamuchy łaziły z monkami po guardach, szczególnie że wtedy ludzie nie mogli używać tak łatwo lin jak teraz i że taki 50-60 sorc na ogół był zawsze ofiarą wyższego pala/knighta
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Wiekszosc chlopcow w tamtych czasach mialo bota do strzelania \o/
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() nie wiem ktory raz z kolei to powiem ale... sergio i bornegio to 2 najlepsze filmy w historii... najstarsze i najlepsze
![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2008
|
![]() <for delte>
Ostatnio edytowany przez mrzwpwd - 13-11-2008 o 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy
Stan: Niegrający
Imię: Werladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Char zrookowany
Świat: Elysia
Poziom: 85
Skille: 89/63
|
![]() teraz na 300lvl będziesz magiem z sd lepszym o 50~ niż na 150lvl 2xwięcej many do ściągnięcia w trapie i ta turbina w dupie zwana hurem
kiedyś były lepsze wary, nie jak teraz... Do 8.0 dało się grać potem to już zjebana sprawa z dmg magów i knightów... Btw. Gram od 7.5 ![]()
Przez CipSoft nima już pk'owania ![]() Ostatnio edytowany przez OldWerladyn - 12-11-2008 o 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak, ale w porownaniu do tego co teraz mamy i hitow ktorych sie poki co nie widzi z sd za 1k, a tak jeszcze wracajac do starych czasow i mocnych hitow to ue potrafilo tez zdzialac znacznie wiecej, no i sorce na nonpvp czy nawet pvp<ssa> nie mieli problemow z anni
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() heh, przypomniały mi się czasy jak wszyscy świętowali bo Bubble wbiła pierwszy 200lvl
![]() ![]() Pamiętam jak Cachero w demcie z ue po 1,4-1,6k walił xD Setzer Gambler w ludzi po 600sd xD
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 12-11-2008 o 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() To sa czasy gdzie najlepiej odczuwalem cala atmosfere tibi.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2008
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fenomen
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 82
|
![]() Do 8.0 mi sie dobrze grało, nie narzekam szczerze na wprowadzenie hotkeysow (bodajze tibia 7.8?) Nie wiem czy dobrze pamietam.
I tak jak nie bylo hotkeyow to ludzie i tak uzywali botow na aima, i wtedy to w ogole bylo kiepsko. Hotkeye to nie byl zły pomysł. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() Fakt, dawniej tibia bylo duzo lepsza...
Z powodow wymienonych wyzej przez userow.. Filmy super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak połowa tego forum ;] 7.6 rox :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Pan up dobrze prawi. Wiekszosc z tych co narzeka na obecna tibie narzeka tylko dlatego ze jest to modne.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |