|
|||||||
| Notki |
| Football fans Kliknij tutaj, aby zobaczyć tą grupę |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
No właśnie... Powspominajmy tych piłkarzy, którzy zostali zepchnięci na bardzo daleki plan, a jednak nie da się ich zapomnieć.
Elber, Makaay, Lizarazu, Kahn, Rui Costa, Rivaldo, Cafu, Batistuta, Kluivert, Ronaldo, Larsson, Zidane, Vieri, Reiziger, Roberto Carlos, Salgado, Coco, Cocu, Beckham, Keane, Roque Junior, Veron, Owen, Barthez, Silvestre, Solskjear, Desailly, Thuram, Nedved, Davids, Seedorf, Morientes, Tomasson, Diouf, Maldini, Figo, Pancaro, Fiore, Tacchinardi, Sorin, Solari, Salihamidzic, Ferrara, Di Vaio, Crespo, Mutu, Stam, Toldo, Pires, Dida, Tristan, Butt, Valeron Chyba wiecie, o jakie czasy mi chodzi. Wielu niewymieniłem, gdzyż nadal grają na najwyższym poziomie. Reszta chyba została zapomniana. Właśnie po to ten temat, żeby przypomnieć innym. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
Marc Overmars !!!!!!!
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
|
Redondo, Suker, Mendieta, Hierro, Savio, Mario Jardel, Romario, Koller, Giggs, Aimar, Zola, Luis Enrique, Claudio Lopez, Andy Cole i Dwight Yorke (to był nierozłączny duet
)...Jak mógłbym zapomnieć tych piłkarzy. Wychowałem się oglądając ich w akcji. PS. Zawsze jak oglądam Drenthe, to przypomina mi się Davids. Brakuje tylko okularów ![]() Ostatnio edytowany przez Xendriel - 12-11-2008 o 16:59. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
Nawet ta sama narodowość...
Mendieta to był koleś! Luis Enrique razem z nim w reprezentacji, jeszcze Valeron i wszystko gra ![]() Claudio Lopez i Crespo <3 Ostatnio edytowany przez Ditto - 15-11-2008 o 20:46. |
|
|
|