![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rena Carti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Souls
Świat: Astera
Poziom: 71
|
![]() Lvluja bardzo szybko
![]() Wczoraj wieczorem 74lvle mozna bylo juz na Burning Legionie spotkac i to w dosc duzych ilosciach. Ogolnie to sami DK lataja, kazdy kto moze nim gra teraz xd Edit: ... czy zawsze na Burning Legionie sa kolejki po 900 kolo 19-20, czy to wina nowego dodatku??
Co się gapisz? Ostatnio edytowany przez Snejk - 14-11-2008 o 19:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#542 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Na moim serwerze jest już co najmniej pięciu 80 lvl.
Eerion a Tobie jak poszło?
![]() |
#544 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Cytuj:
niby jaki triple exp. Triple exp z recruit friend dziala tylko do 60. A u nas na servie nie ma nolifow takich jak u was i chyba najwyzszy to 76 albo 77 jakos tal.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 15-11-2008 o 06:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla tych ktorzy grali w war3, robcie questy w dragonblight czy jak to sie pisze ( wschod od tundry) W tej fortecy, wintergarde keep czy jakos tak
![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 15-11-2008 o 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() Myśle, że dzisiaj do północy 74 będzie. Do rana 75 Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. ktos czytal opis tych nowych czarow w tibii? haha Blood rage, charge, protector ( cos a la shield block ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Użytkownik Forum
|
![]() xerobojeee e!!!!1 ;'D
![]() |
#550 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No wkoncu na Moonglad epierwsze 80 warek Tauren. Na raz 3 achi zrobil. Za 1 80 na ralmie, 1 80 tauren i 1 80 warrek i goni go jakis rogal wiec tez zgarnie 2 achi(za rogala i jego rase)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Ja juz mam moim shamanem 75 lvl i lava burst jest super, nareszcze gdy dostane kicka etc moge uzyc jakiegos czaru, crituje po 5k lava burstem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() A co ma być?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Water shield nie jest juz na 60 ale wczesniej(duuuuuuuzo wczesniej) No i na servie sa juz 3x80. Pala rogal i warrek. Normalnie mozna o jakiejs 5man na 80 myslec xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#556 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() moze wszystkich raidow nie wyczyscilem, ale 80 jest. chyba cos kolo 6 na bronzbeard. (na pewno w pierwszej 10) /showoff
btw, polecam zrobic glowny quest chain w icecrown, bo jest epicki ![]() a tutaj shocik ;[ http://img143.imageshack.us/img143/5...board01pp4.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nolife xD ale i tak gratuluje.
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Grupa o WoW'ie istnieje, wiec wbijać
http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=139 |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() noo nieźle, gratulacje
![]()
![]() |
#560 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() juz zaraz 58 juz zaraz 58...
![]() |
![]() |