|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Nie ma to jak celesta...
@XR3 Padł , jak większość za narodowość (br szczególnie mają ciężko) czyli za nic tzw. random-pk. Niestety , recon to banda typków z kompleksami.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Na Candii egzystuje gildia, która jest czymś w rodzaju organizacji zrzeszającej Dresów, Blokersów, Bachorów, Rasistów, Antysemitów, Polaczkuf i jou 12 letnich dzieciaków, które nienawidzą Policji, a na kobiety używają określeń w stylu "suka". Odkąd zacząłem grać, nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak wielkim skupiskiem noobstwa. Przyglądając się niektórym postom członków Recon i ich dupolizów z forum, mogę definitywnie stwierdzić, że zaczyna im nie wiele do tamtej gildii brakować.
Ostatnio edytowany przez Xr3 - 16-11-2008 o 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Chai
Idz lizać dupę juskowi, tylko uważaj na czinkueczenty. @Illusion i inne meggajdny Idz expić x/ @Xr3 Żałosny jesteś @Wieszok N/c
To tylko słowa nie daj się zmanipulować. Ostatnio edytowany przez Mydelniczek - 16-11-2008 o 14:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() To co już doznaliście orgazmu bo padł jakiś noob z non-pvp? Ma 317 poziom i padł od 4 śmiesznych mobów, z których Behemota ma na jakieś 5 sd? Padłby Behemoth i on już może uciekać, tylko trzeba umieć ogarniać, a teraz już mało kto ogarnia, Ci którzy zaczeli grać w Tibie 2 lata temu nie wiedzą co to PvP. Prawdziwe trapy, akcje na światach Non i OB na światach PvP były na Tibii 7.6, gdzie nie było hotkeyów, takich botów jak teraz. To jest śmiech na sali.
Możecie po mnie jechać, ale ja i tak wiem, że mam rację, a kłócić ze mną się będą właśnie Ci, którzy grają w Tibie od 2 lat. Ciekawe jak ta super gildia Recon poradziłaby sobie bez hotów i botów? Nigdy by go nawet w trapa nie złapali. To tyle. Tibia teraz to syf. [Tibia 7.6 4ever]
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2007
Lokacja: Valinor
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Mythera
Skille: 93/94
|
![]() @up
Bax jest ziom i go lubię ; * xF @Topic Fakt, że koleś zlamił się totalnie, ale to chyba nie temat i miejsce na obrzucanie się mięchem ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Megiddo to normalni ludzie, czy równi Recon? Po postach widzę, że ci drudzy do elity społecznej nie należą...
http://tibia.looki.de/forum/showpost...9&postcount=13 Ostatnio edytowany przez Xr3 - 16-11-2008 o 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Na jego miejscu bym zaspamowal ue i nightmare by padl po 3-4 turze pozniej tylko map click.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() @up
Po co miał spamować jak i bez tego wyszedł? ![]() Wyjebał się parę min później nie w tym trapie;] |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
Recon zajmuje sie glownie trapowanem roznych osob, tych ktorzy zasluzyli i tych co niezasluzyli.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() FAKE ;d
17:38 Roy Brightblade [315]: and went to where he was supposed to be 17:38 Roy Brightblade [315]: and found a demon plus 2 junk 17:38 Roy Brightblade [315]: all 5 on me 17:38 Roy Brightblade [315]: ![]() 17:38 Roy Brightblade [315]: was 10 min after karo tried to kill me ![]() hehe w ogole byl tam juvin i azix Roy w tym trapie nie uzyl nawet exury gran ;d hot z exura w ziemi 1 red. RECON = FAIL XDDDDDDDDD ss w ogoel zrobiony z filmu, ktorego nie dadza bo na nim nie padl tylko 10min potym jak czesc z ekipy co chcaila go zabic dostala bany haha ;d pwned
18:36 Yoozek [207]: zajmij sie kobietami 18:36 Korni [97]: to juz wole na tibie czas tracic |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() no, i corronius podobno ma bana wiec daje 2% ze to, co oglasza recon jest prawda...
Cytuj:
wiec teraz juz nie mozna im wierzyc, zadnego fraga (chyba) nie maja.. @down wiem co to recon/megiddo, gralem niegdys na celescie ale dilejt. Ostatnio edytowany przez robek - 16-11-2008 o 18:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @monouth
a ty nie masz skosów na klawie tylko mnie nie gon po miescie swoim czikloczento w nowym elo dresie i bejsbolem oki? @up Recon to nie megiddo, bo to wlasnie ci drudzy probowali wszystkim wmowic, ze sa odpowiedzalni za gleby Galvaria~ a yooz nie mial skosow, bullshit. Ostatnio edytowany przez -Thug- - 16-11-2008 o 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Super Dzosepie, proponuje byś wystąpił w ju ken dens, gdy wyjdziesz na scene (o ile takie "coś" wpuszczą) krzyknij EXIVA DANCE, Stuprocentowa wygrana. I proszę, LITOŚCI, nie wbijaj mi czinkusiem na chate z 21 dresami na klacie, BŁAGAM!
To tylko słowa nie daj się zmanipulować. Ostatnio edytowany przez Mydelniczek - 16-11-2008 o 18:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102