|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() były były...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() Haha, ładna robota ;D
|
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Czemu większość, dzieci hip-hopu, potrafi tylko pyskować bez sensu i przeważnie nie potrafi skleić konstruktywnej wypowiedzi... (rozkmin ten, wysnułem w oparciu o jego wcześniejsze wypowiedzi)
@Loth123 Tylko żeby ci żyłka z tej zawziętości nie pękła... 7. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 16-11-2008 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Pozdro. BaxCrow
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() powoli by sie to zmieniło, do tego stopnia co jest teraz, hotkeye - nie bede sie wdawal w dyskusje czy potrzebne czy nie - mimo wszystko zmniejszyly liczbe botow (nie liczac cavebotów)
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 16-11-2008 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() Cytuj:
a ja myślałem że to Guardia śmierdzi :< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a i zapomniałbym tak, guardia śmierdzi a ty wraz z nią |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
|
![]() Popieram Xr3 Czemu jesli ktos jest br'em albo jest czarny albo ma wiekszy lvl od polaka dlatego ma tracić ?
!Rasizm! szkoda tylko że ludzi zza granicy pozniej mowia tylko czego to polak nie zrobil ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zbanowany
|
![]() @up
W takim razie ja, dla zabawy, powinienem podejść do ciebie na ulicy i strzelić ci w mordę, bo mi się nie podoba twoja ideologia i np. to, że jesteś drechem. Znowu dajesz do zrozumienia, że nie świadomie jesteś fanatycznym wyznawcą zasady "Kali ukraść krowę - dobrze. Kalemu ukraść krowę - źle." @Topic Cel uświęca środki. W tym przypadku, wasz cel jest wyjątkiem. Banda dzieciaków, które myślą, że jak powyzywają żydów, to są fajnymi kolesiami, którzy z założenia mają budzić swego rodzaju respekt... (chociaż żaden z nich w życiu żyda na oczy nie widział.) @down To, jakie ktoś ma podejście do innych w świecie wirtualnym, w większości przypadków rzutuje na to, jaki jest za szklanym ekranem. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 17-11-2008 o 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Porównywanie rl do gry, wg. mnie jest co najmniej dziwne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() Cytuj:
napisalem tepy kretynie,ze jak masz bana nie mozesz zmienic statusu konta z hidden na unhidden czy odwrotnie. xr3 uwazalem cie za jednego z tych co maja mozg na tym nazwijmy to,forum ale widze ze cos sobie ubzdurales i pierdolisz farmazony. gdzie ja,albo ktos z reconu napisal ze roy padl bo jest zydem? bo ktos sobie popisal na .de o tym to znaczy ze to recon? dobijajaca dedukcja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zbanowany
|
![]() @up
A jeśli tak, to co? Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() AHHAHA, caly teamt TO SHAME! wyjebali was z jednego forum to teraz na drugim wciskacie ludziom kity? :> zal. Roy padl 10 min pozniej i to nie od waszego trapa
![]()
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
|
![]() jeden Wielki Fejk A Tak Po Za Tym Recon Juz Nie Istnieje !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
|
![]() My nie musimy miec napisu Recon zeby istniec, Recon jest w pewnej garstce ludzi ktora zniszczyli frajerzy typu Sollus ktory "NIENAWIDZI" Seve~~ Juvinow etc a na akcje nie przyszedl bo leciala bajka na dobranoc, Hank nie powinienes sie wypowiadac znamy sie dosc dlugo sam cie nauczylem jumpowac i tak zarobiles wchuj kasy rozmawialismy na vencie po czym zajebales mojego shara? TO JEST SHAME.
Ravan. |
![]() |
![]() |