![]() |
#1941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() czy to ważne że 3 bramki zdobywam w 45 i 90 minucie?Xd nie mój problem xD dawaj przyjebiemy meczyka i zobaczymy kto lepszy
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 18-11-2008 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1943 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
|
![]() Bardol Nie chciał bym przypominać Ci, że wygrałeś tylko ostatnie dwa mecze, a co było wcześniej wole nie mówić bo stracisz szacunek u Kolegów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() jak grałeś jak pijany byłem i piłkarze moi byli z przemytu i nie podawali to nie moja wina :/
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1945 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiszu nasz ziom jestes a cisniesz naszych:/ skoro wiesz co Patryk mial na mysli to po co ironizujesz z niego?
i po co poprawiac Antka w bledach merytorycznych, majac 14 lat tez pewnie nie znales znaczenia wielu slow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1946 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Tylko postaraj się powstrzymać od komentarzy, jakie pisałeś mi na gg po tym, jak pokazałem Ci nasze zdjęcia pierwszy raz, OK? ![]() Antka nie chciałem pocisnąć tylko sprecyzować błąd merytoryczny - może zrobiłem to w nieodpowiedni sposób, cóż każdy popełnia błędy. Przepraszam. A co do określenia "wasz ziom", to jest ono chyba ostro przesadzone. Przynajmniej tak mi się wydaje. ![]() Edit: Sprostowano. Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 18-11-2008 o 21:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() A to wszystko tłumaczy.
![]()
![]() |
#1948 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() <znaki> @ UP Komisarzu, to nie jest złość, raczej smutek spowodowany tym, co się z niektórymi osobami stało. Są również rzeczy, których nie jestem w stanie zdzierżyć i nawet nie będę próbował się z tym kryć. Nigdy żadnego z was nie okradłem, ani nie sprzedałem - Lavio mi to zrobił. Nigdy nie zachowywałem się jak hipokryta w stosunku do was - wy w stosunku do mnie tak (chociaż oczywiście nie wszyscy). Może za bardzo ufam ludziom - nie wiem. Są osoby, które zupełnie się nie zmieniły odkąd je poznałem i jestem zajebiście szczęśliwy (np. Ty, Carlito, Jery), że nadal jesteśmy w kontakcie, ale przeanalizuj to, jak wyglądały początki naszej znajomości (mam na myśli zarówno etapy W-wa - Garwolin jak i dalsze), a jak wygląda to teraz. Naprawdę fajnie jest słyszeć, czy czytać, jak ktoś mówi/pisze, że jest wdzięczny za wkręcenie do paczki, czy wymienia jako najlepszy moment minionego roku majówkę. Ale nie fajnie jest, gdy za Twoimi plecami te same osoby (nie mówię tu o wszystkich) mają Cię głęboko w dupie. ![]() Ale to nie jest rozmowa, która powinna toczyć się tutaj, takie jest moje zdanie. Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 18-11-2008 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1949 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie umówcie sie na jakieś piwko lub coś w tym stylu ,a nie wywlekacie takie rzeczy na forum. Za tydzien lub 2 bede w w-wie mozna sie spotkac gdzies.
Urs Robert :* P.S: Nie cisnac mi na Antusia
![]() |
#1950 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie rozmowa na tutaj, troszke sie rozpisales ^^ piszac nasz ziom mialam wlasnie na mysli ekipe z majowy, moze niedokladnie napisalam no a ze teraz lavio z nami w grze to tak to ujelam, a zapomnialam ze go nie lubisz
![]() ![]() pozdros muciacios:* i nie bede juz wiecej pisac do Ciebie na forum, bo tak to sie wlasnie konczy, rozwody na temat kto byl zajebisty a kto juz nie jest, powinnam zachowac to dla siebie ale czesto zaluje, ze pisze cos na forum po zobaczeniu riposty CZOKAPIK CZOKAPIK CZOKAPIK tak bylby z Ciebie dumny, mam fotke wygladacie jak amanty i ogolnie debile z Was, ale coz wiem co to alkohol ![]() Ostatnio edytowany przez Hansonik - 18-11-2008 o 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1951 |
Użytkownik Forum
|
![]() WSZYSCY MAJA MAMBE MA I JA !!!
ide ogladać Kube pzdr ![]() Hansonik Hansonik Hansonik Hansonik Hansonik Hansonik btwww przyszykuj nam jakies przeboje i następnym razem zaspiewamy i zatanczymy z shejkiem i dupsonem jakiegos hita bo to była WIELKA IMPROWIZACJAAA mickiewicz był by ze mnie dumnyy ;o ? ![]() Ostatnio edytowany przez Czooka'pik - 18-11-2008 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1952 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A do Garwolińczyków nic nie mam i nigdy na dobrą sprawę nie miałem - żeby nie było! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
Imię: Adam Ziomus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sibuna
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
|
![]() @ Wieczny odpoczynek
Jak Boga kocham zapomniałem że to Ty Wiszu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Imię: Xomerek
Poziom: 172
Skille: 92/91
Poziom mag.: 8
|
![]() Eter chciał troszkę z nami popisac na carlin.pl i już mu posta skasowali <idzie na venta posmiac się z komiego> xDDD
![]() |
#1956 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @ Master-Mada Pier**lisz jak potłuczony. xD Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 19-11-2008 o 12:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1958 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe nie udany trap na blessy kazo
Nov 19 2008, 14:39:58 CET Killed Edwan at Level 58 ok Nov 19 2008, 14:39:22 CET Killed Lord Sneeak at Level 92 ok Nov 19 2008, 14:39:11 CET Killed Dogz off Lepy at Level 60 ok Nov 19 2008, 14:37:52 CET Killed Asticyclons at Level 54 ok Nov 19 2008, 14:36:31 CET Killed Restol Cromp at Level 20 ok
![]() |
#1959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Trojmiasto
Profesja: Paladin
Poziom: 99+
Skille: 85+
Poziom mag.: 19
|