![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Skille: 10/10
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Zapewne cip soft myśli ...
"cholera już 25% polaków przestało grać" _________ A ja się teraz śmieje z tych którzy wydali kasę na tę grę <lol> edit: w ogóle mnie bawią te komentarze: "Kurwa mać ja pierdole zaraz się zabije to już 2 tydzień bez tibii moje życie jest nic nie warte !!!11"
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 Ostatnio edytowany przez Shea - 19-11-2008 o 18:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
|
![]() Nie wiem jak wy ale,ja mam nadal lagi i ponownie dzwonilem to uslyszalem ze:
Byly problemy u jakiegos ich kooperanta z laczem i do dzis znaczy do srody miala byc usterka naprawiona,chodzi o polaczenie poza polska z konkretnie o niemcy.Ich siec szkieletowa pracuje idealnie,to nie ich wina ze sygnal traci moc za granicami kraju. Pozdrawiam : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ols
|
![]() @up, dzięki za news, to wiele wyjaśnia, niestety skazany jestem na Multimedię jeszcze miesiąc. Dzis rozwizalem umowę.
Problem w tym ze oprocz vectry nie ma tu nikogo interesującego :S Myślisz, że ten kooperator załatwi problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja jestem troszke dłużej uziemiony
![]() durna promocja ... tylko ja różnie się od wszystkich tym że nie zależy mi na tibii ^.^ ?
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Imię: Litin Kaire
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silent Force
Świat: Candia
Poziom: 300
Poziom mag.: 10
|
![]() Ludzie, u mnie lagi wystepuja w grach online na www.kurnik.pl albo na www.gryonline.wp.pl xDDDDDDDDDD! To jest przegiecie
![]() ![]() Naprawia to kiedys? xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Oln <3
Poziom: xx
|
![]() Olsztyn/Zatorze.
Nie no żenada. Dopiero teraz doceniłem jak bardzo lubię grać w tibie. Wręcz żyć bez niej nie mogę. Czy to już uzależnienie ? ![]() U mnie lagi są od 2 tyg. i tak bez przerwy. Wbijam pobiegam chwilke zaczynają się krótkie freezy, potem dłuższe i dłuższe, aż w końcu dostaje kicka i się kończy moja radość ;] Czasem nawet nie mogę się lognąć. Czy ktoś wie kiedy to się skończy lub rozmawiał z typami z multi medii ? Co powiedzieli ? Ja chcę już grać normalnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shining Rossie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 98
Skille: 100/88
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Tak, prawie codziennie ktoś z nas do nich dzwoni...i słyszymy ze problem jest przekierowany do administracji...mi w tamtym tygodniu powiedzieli ze do końca tego tygodnia zostanie naprawione drugi tydzień mija a tu nic...
Panicz pisał ze mu powiedzieli ze "Były problemy u jakiegos ich kooperanta z łączem i do środy miała być usterka naprawiona,chodzi o połączenie poza polska z konkretnie o Niemcy.Ich siec szkieletowa pracuje idealnie,to nie ich wina ze sygnal traci moc za granicami kraju." ale to chyba juz przeczytałeś. U mnie od 3 tygodni to trwa i jest tylko gorzej i gorzej...nic lepiej...ja już nawet nie próbuje wbijać...tylko sprawdzam rano jak chodzi i daje sobie spokoju.
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm.
Ja co jakiś czas sprawdzam czy może nie jest lepiej i biegam tak 20 min aż dostaje kicka i radość się kończy. ![]() Widziałem, że pisaliście, że rok temu też tak było. I ile wtedy to trwało ? ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Z tego co wyczytałam to do update? Ale nie jestem pewna.
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oh, a nie wiesz kiedy dokładnie będzie update?
Już sie nie mogę doczekać, żeby pograć swoim knight'em. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Update zimowy zawsze jest z tego co kojarzę parę dni przed Wigilia. Wiec to jeszcze trochę
![]()
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Drogie dzieci ... panie ...
wytrzymajcie jescze tylko ... 30dni <lol>
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
|
![]() O masz. Dorosły się znalazł o0
To, że tobie nie zależy na Tibii nie znaczy, że jesteś jakiś lepszy lol. A z tym uzależnieniem to był "dżołk" no , ale chciałbym już pograć xd Ostatnio edytowany przez Aae - 21-11-2008 o 08:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tyle że ja nie szaleje że nie gram w tibie <lol>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
|
![]() No widzisz, a my szalejemy. Jezu . To ja gramy w Tibie i chcemy już grać to jesteśmy dzieciaki tak ? : >
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ols
|
![]() Jakby te wasze kłótnie zmniejszyły lagi, to się przyłączam!
U was 20 minut? Huh, u mnie 20, KRATEK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Xiuek
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() No ja mam ten sam problem co wy.. Multimedia.. Tylko, że ja mieszkam w Gdyni
![]() ![]() Oct 23 2008, 20:12:36 CEST Died at Level 65 by a hydra Net kick. Retried na 4 dni ![]() Odrabiamy! Let's go na frosty, niestety PA.. Oct 28 2008, 17:48:39 CET Killed at Level 66 by Enion Warrior Odrobiłem 66 do 30.10 na bog raiderach i wtedy zaczely sie freezy, pierwszy raz mnie dorwały jak uciekałem przed 2 GS'ami, nie wiem jak dobiegłem do tego tmpl.. Cholernie się nudziłem siedząc na youtube, epulsie, NK i grając w CS, gdzie prawie na wszystkich serverach dostawałem bany za zbyt wysoki ping. Był dzień niepodległosci. Odpalam CS'a i patrzę, że mój ping wrócił do normalności. Hurra! Loguje sie na Tibie. No freezes, no lags, no kicks! What a fun! Tylko,że przez te dwa deady trochę kasy ubyło.. Ale trudno, odrobię kasę na tombie.. expie se 2h na tarpit -3 nawet ice rapier poleciał ![]() ![]() Nov 11 2008, 21:50:35 CET Died at Level 66 by a vampire Ale się w*****łem, do tego jeszcze laska, w której się zakochałem se teraz toczy ze mnie bk ;/ To był bardzo zły dzień.. To chyba uzależnienie bo wróciłem po 6 dniach, i kupiłem sobie płatnego bota którego nazwy nie podam.. Pomyślałem, że niech się dzieje co chce.. Kupiłem BS'a i na 11 skillu wsadziłem co w łapę i na noc bot zostawiłem na nomadach ( pvp ) ; o. Rano budzę się cały podniecony o 5:00 a mój pallek biega sobie z 31 skillem sworda 12% do 66 levela 0 capa, ponad 4 bp kasy, 4 nomad parchmentami. Nieżle było ;]. pomyślałem, że jak tak mało zostało to sobie pójdę dobić na frosty levelik ;o. Jak pomyślałem tak zrobiłem, przy okazji towerka spadła ;] Po szkole poszedłem sobie na vamp hell, ale bardzo mnie korciło żeby pójść na grim reapery, próbowałem 1 zasolować up/down, ale się za mocno leczył, nie dało się, nagle zobaczyłem 114 ms, kory sobie tu przyszedł expic, był to mój kolega ![]() I stało się coś czego naprawdę nie przewidywałem -.- Nov 18 2008, 15:39:29 CET Died at Level 66 by a ghost Retired do czasu zmiany neta, poza tym dostałem bana za comment z refrenem piosenki " Do you wanna fuck? " ![]() ![]() Troszkę się rozpisałem xddd Jak już taki długi post robię to może jeszcze kilka screenow dołączę ;P http://img515.imageshack.us/img515/2...towaniaki5.jpg http://img515.imageshack.us/img515/9...ssinka3gh5.jpg http://img156.imageshack.us/img156/6571/uexy4.jpg Ostatnio edytowany przez Xaviour - 21-11-2008 o 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 81
Skille: pro
Poziom mag.: :P
|
![]() Gram na Candi mieszkam w okolicach trzebini jezeli to komuś coś mówi (pomiędzy krakowem i katowicami) i mam freezy juz od włączenia Tibi. Ma ktoś jeszcze?
|
![]() |
![]() |