![]() |
#702 | |
Użytkownik Forum
|
![]() E litl bit of imadżinejszyn.
ogniste kulki ![]() ognisty (no bo jaki inny?) feniks ![]() @down A może randka? A tak RLY to jestem facetem. Cytuj:
![]() Jest ;p Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 21-11-2008 o 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Pinknie... Masz talent @down Z tego co widzialem z poprzednich postow to wszytsko wskazywalo na to, ze to dziewczyna ![]() Jak sie pomylilem to sry juz to maze... @edit Teraz jak sie przyjzalem, to czy ten feniks nie jest zrobione z Seagulla? Bo tak to wyglada (pewnie dlatego takie to male) Ostatnio edytowany przez Tibia-Man - 20-11-2008 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() to jest facet Baka...,jakby co ja też....
@herbi te kulki wyglądają jakbyś płomień z świecy odłączył ![]() a feniks dobry tylko małyyyy powiększ go do wielkości kwiata i będzie spoko : ]
![]() |
![]() |
#706 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() To Feniks? oO Teraz przypomina wylinialego, pomaranczowego ptaka : P
![]() |
#708 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
A feniks to nie jest właśnie wyliniały, pomarańczowy ptak? ![]() @2up Gorsze od poprzedniego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Chodzilo mi, ze jest bZYDki. : P Wyliniale ptaki sa be. Wyrazilem swoje zdanie tak, aby sie nie obrazil, ze obrazam jego obrazonego ptaka...
![]() |
![]() |
#710 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy ja wyglądam na nubka co płacze od każdej krytyki? Looz, przecież mówiłem, że ssie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() @Herbi
Mi się podoba ale ten feniks przypomina trochę kaczkę. I tak lepszego bym nie zrobił. Teraz ja: 1. ![]() 2. ![]() No komentować! To dam coś innego. ------------------------------------- @Ksero Outy oczywiście moje ;> Co do miecza, gwiazdki i aury to poprawiłem. @Pacz Wiem że oufity trochę proste ale pokaże dziś takie które robiłem od zera. Nie rozumiem. Bo ona jest ruchu. Ostatnio edytowany przez Devus_ - 22-11-2008 o 12:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no...
Podoba mi się rozmazanie, nie jest wcale takie mocne, ale widać, jakby on rzucał tą gwiazdką. Nawet ciekawe outy... Twoje? Na drugim koleś trzyma miecz za wysoko ( na nadgarstku? ) Same aury to nic wielkiego, ale wyglądają w miarę ok ( poza tymi drugimi gwiazdkami... ) Ładne lokacje. @edit: Tylko do rozmazania dodałbym coś z tą gwiazdką... Hmm... Chociaż takie kreski, czy coś ;p
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 22-11-2008 o 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Herbi Oxyna
Nic specjalnego. Efekt praktycznie banalny ale wyglada dosc pozytywnie. Niestety feniks nie wyglada na swoj pierwowzor... @Devus Outy zwykle, pomieszane z tibijskimi... Efekty ogolnie proste. Przy dloni smuzenie ktore jest banalne no i te niby "aury" na broni tez latwe do zrobienia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() Nie bijcie :<
Hidan: ![]() Hidandwa: ![]() Kakuzu uciekający przed cieniem: ![]() Wiem że Hidan brzydki. Wszystkie outfity moje. Ostrze i kunai też. -------------------------- @Herbi ![]() Tutaj ma, tylko zakrytą -.- Cień-chodzi ci o ten pod Kakuzu? @Veruis On mu łeb tą kosą uciął. @Pacz Oh no! Wiem że Hidan jest...ale przecież Kakuzu nie jest taki brzydki ;< Krew nie była robiona jednym odcieniem. Co do głowy Kakuzu to ona jest tak specjalnie zrobiona do lotu. -- Komuś się coś się podoba? -- Dobra nie mam już chęci na tworzenie Naruta. Jakby ktoś by chciał to może sobie wziąść: Ukryty tekst:
----- @Herbi No nawet fajne. Jak zrobiłeś takie proste? Ostatnio edytowany przez Devus_ - 22-11-2008 o 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Użytkownik Forum
|
![]() @deVusS
Hidan przeciętny, kosa słaba. Cień mi się nie podoba, wygląda jakbyś go ręcznie brushem robił (ten wędrujący ![]() Krew nawet ujdzie. Kakuzu słaby, a tą głowę to ma pod dziwnym kątem. @edit Podoba mi się twój nick Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 22-11-2008 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jakby ktos dostal taka kosa, to by zostal przeciety na dwie czesci i tyle krwi by nie bylo : P
![]() |
#718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Devus
O qrwa! Co to jest do cholery!? - Krew sux, jest robiona jednym odcieniem. - Outfit Hidana jest tak zwalony ze az szkoda oczu... - Kunaie wstretne. - Kakuzu wyglada jak jakis lemur z parkinsonem... No czyli tez sux Ogolnie to sux all ;< @edit Taaaa bardzo piekny. Taka rada na przyszlosc. Ten Kakuzu nie jest odpowiedni jako outfit tibijski. Jego postura jest zrobiona tak pionowa. Oblukaj reszte outfitow i bazuj ich krztaltem. Ogolnie to nic mi sie nie podoba. Krew jest robiona jednym odcieniem. Wyglada jak taka farba... Powinna miec gdzie niegdzie jakies ciemniejsze i jasniesze elementy zeby wygladalo to bardziej realistycznie. Pozatym wracajac jeszcze do outfitow to nie maja one wogole cieniowania... @down Outy i tak nie ladne. Za malo maja detali i jakies dziwnie wykonane ;p Co do samego efektu to nie jest zle. Ale Rasengan Shuriken powinien miec nieco mocniejsze te z boku "przeswity" energii. Nie chodzi mi o te malo widoczne zawirowania. Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 22-11-2008 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
|
![]() Devus dał motyw z Naruto, to ja też sobie pozwolę
Rasenshuriken Ver 3.0 {Wersja 1 i 2 usunięte} ![]() ![]() Outy nie moje ;/ Sprite rasenshurikena i hakke rokujuu yonsho by Me Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 23-11-2008 o 09:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
|
![]() @up
Brzydkie. |
![]() |