|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie. kase miałem z expa, trapów, no i trochę szczęscia ;]
0 allegro, a starczyło jeszcze na full orientala i full druida ;]]] @down ![]() softy i aola kupiłem na 68 lvlu, blessy zacząłem na 70. wcześniej traciłem +/- 50k przy zgonie, może przesadziłem z tymi 3 miesiącami, ale sumę jaką na nie wydałem, zapewne widziałeś tylko na otsach/ czyichś ssach :* koniec offtopu, a propo tematu- powtórze, imho ta gra jest zbyt łatwa, byle dziecko może wbić 100 lvl w miesiąc, a mass kicki nijak się mają do trudności gry ; /
\_\_\_Kto jest za legalizacją niech podniesie ręce w górę _/_/_/ Ostatnio edytowany przez skuug - 20-11-2008 o 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Ruda
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Skuug - co to ma byc? twoje zacne deady... yhy gz. ale nadal tu nie widze zebys wydal 2kk na blessy i aole... Te twoje deady to dla mnie zaden dowod
![]() koniec offtopu - dobrze. gz chara taki ładny piekny ![]() ![]()
Wyrwiem Chwasta bośmy Rasta; ) Ostatnio edytowany przez oOrafiOo - 20-11-2008 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() przydatna ankieta, osobiscie zastanawiałem sie miedzy opcja zwiekszenia strat od pvp, czy zmniejszenia od pvm, wybrałem to drugie, chociaz teraz po dłuższym zastanowieniu zaznaczyłbym jednak pierwsza opcje
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Ruda
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 | |