|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() odpowie mi ktos w koncu na moje pytanie zadane kilka postów wyżej?
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#23 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() @bemo
Tak, każdy dom dziecka otrzyma słodycze, jednak 10 placówek, na które wpłynie najwięcej głosów, będzie otrzymywało paczki z cuksami przez kolejne 3 miesiące. Wszystko masz w regulaminie ^^
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() to dobrze, bo swojej placówce mozna powiedziec dolaczylem sie do ofiarowania cuksów
![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() Jesteś w stanie to udowodnić? Dlaczego Yohowi nie ufundujecie quada?
I kto tu jest egoistą? Nie chcesz pomóc biednemu Yohowi w sprezentowaniu wymarzonego quada? @TOPIC Z chęcią bym pomógł, jeśli zamiast czekolady byłby chociażby wspomniane owoce, ubrania itp. |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() No to co ?
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#28 |
Music addict
|
![]() Nie rozumiem co to za dziwna moda, za każdym razem, kiedy ktoś założy temat mający na celu przynajmniej w niewielkim stopniu pomóc potrzebującym, od razu zbiera się ekipa, która oczywiście ten pomysł skrytykuje dodając przy okazji od siebie swoje trzy grosze. Dużo więcej pożytku by było, gdybyście po prostu wpisali ten swój e-mail, naprawdę taki to dla Was wysiłek? Tu chodzi o głupie cukierki dla dzieciaków! Nie możecie chociaż raz powstrzymać się od głupiego komentarza i zrobić coś więcej oprócz zaspokojenia swojej potrzeby pokazania jacy to wy jesteście fajni?
Martka's last.fm Ostatnio edytowany przez Martka - 20-11-2008 o 21:55. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Z Yohem się nie rozmawia, z niego się śmieje"
Głos oddałem. Szkoda, że niektórzy nie potrafią się do drugiego człowieka uśmiechnąć i pomóc. W życiu nienawidzę jedynie 3 rzeczy: komunistów, marud i synprostytutki-stwa. Pozdrawiam.
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @fred
bo quad jest dosc drogi i to jego interes jakie ma marzenia , a "czekolada " jest taka a takim dzieciom może dać trochę kolorów do ich już i tak szarego życia -sprawa lechisty masz racje jest egoistą bo nie chce yohowi który jest zwykłym człowiekiem bez "traumatycznych przejść" słono drogiego quada kupic...
![]() |
#32 |
Music addict
|
![]() Gratuluje dojrzałości.
#33 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Co do traumatycznych przejść - skąd wiesz, że ich nie mam ? Cytuj:
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2008
|
![]() akcja jak najbardziej fajna. POPIERAM
![]() Yoh Asakura, pusto, oj pusto.... Ostatnio edytowany przez S-75 - 20-11-2008 o 22:06. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() @yoh
jesteś sierotą,pół sierotą etc? nie, to nie miałeś traumatycznych przejść prawda ty masz kochających rodziców, ktorzy cie kochają dążą miłością a ten panie za przeproszeniem to tylko "pracownicy/wolontariusze" mogą jedynie okazać przyjaźń... ps: gratuluje IQ...
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Yoh
Kupię ci wymarzonego quada, jak kupisz mi moje wymarzone Evo, okej? |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() Cytuj:
Może Yoh jednak naprawdę potrzebuje tego quada? Żeby była jasność: nie jestem przeciwny takim akcjom, takiemu pomaganiu. Jestem przeciwny takim postom. Może jeszcze socjalistyczny urzędas dupę by im jeszcze wytarł? Ostatnio edytowany przez Fred_Flintston - 20-11-2008 o 22:07. Powód: coś tam |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pomijając kwestię wartości wyższych- wątpię by im ktoś pomógł w przyszłości. Ot, choćby opłacił studia, zaprosił na rodzinny obiad, zafundował prawo jazdy, zaopiekował się wnukami. Yoh, z każdym twoim postem pogrążasz się. Klikaj albo nie klikaj. Próbujesz na siłę być kontrowersyjny i/lub śmieszny.
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() @vavi
brawo,w końcu ktoś powiedział coś mądrego a nie jak yoh/fred żartuje sobie w tej poważnej dysklusji
![]() |
#40 |
Music addict
|
![]() @Rayza
Kretynowi nie przetłumaczysz, nie warto się silić na takie posty. @Yoh Żal mi cię, naprawdę. Chcesz być taki tru fajny, tylko problem w tym, że takim zachowaniem pokazujesz tylko jaki z ciebie idiota. @topic Można wysłać z kilku maili?