![]() |
#2262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
|
![]() Czytałem tylko ostatnie strony tematu i mam kilka pytań :
- Gdzie grać? (chcę pograć dłużej i najlepiej na globalu - o ile coś takiego jak global tutaj istnieje) - Chyba wszedłem na dobrą stronę, wybrałem serwer global i wyskuje, że nie jestem z Północnej Ameryki i kąta inne niż Amerykańskie nie będą już brane |
![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Maple Global : http://maplestory.nexon.net/Intro/
lecz żeby tam grać musisz używac programu Hot spot bo zablokowali go dla graczy z europy Mapel Europe ![]() ![]() http://en.mapleeurope.com/Maple.aspx a więc zapraszamy i też zapraszam poczytać sobie trochę o grze ![]() http://www.cloudpark.pl/ nic więcej do szczęścia nie trzeba tylko to gra dla cierpliwych graczy bo w żadnej grze nie potrzeba tyle expa nabijać jak tutaj ![]()
![]() |
#2264 |
Zbanowany
|
![]() @up
35lv a potem z górki. Wcale nie jest w sumie tak trudno, dzisiaj zacząłem grać i moim pr0 sinem wyłudziłem ten 20 lv w 2,5h ; p Teraz zrobię sobie piracika, zobaczymy, jak się gra. @Edit, up Ja pierdolę. Ty chcesz mi powiedzieć, że nie chodzisz na PQ? T_T Ostatnio edytowany przez .hobnail - 21-11-2008 o 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakbym grał na Global to bym robił PQ ale gram na Europe i więc PQ na Europe graniczy się z cudem a tym bardziej jak wejdziemy raz to już 2 razy nie wejdziemy :/ więc jaki jest sens czekania z 30 min żeby się zwolniło jak te 1,5k mogę sobie nabić szybciej :/ wole dawać w skill Pasywny który i tak jest niczego sobie wart
![]() i gdzie w Perion są te cholerne maski ![]() i jeszcze jedno pytanie po jaką cholerę Łucznikowi skill Focus? czy jest używany na dajmy 120 lvl? bo ja w niego nie daje w sumie mi się wydaje ze jest gówno wart jak ten ( Dane pobrane z CloudPark) więc osobiście już wole dać w skill pasywny czyli ten The Blessing of Amazon The Blessing of Amazon: Zwiększa accuracy (celność). Przez to łatwiej jest trafić potwory (nie ma się "missów") Focus: Na pewien czas zwiększa accuracy (celność) oraz avoidability (uniki). Wymaga: The Blessing of Amazon level 3
![]() Ostatnio edytowany przez Marchewki - 21-11-2008 o 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Imię: Sam nie wiem xD
Profesja: Elder Druid
Świat: Tego też nie xD
Poziom: xD
Skille: xD
Poziom mag.: xD
|
![]() Jeju no wciśnij W, od perion popatrz w prawo masz takie "wykopaliska" i musisz tam się udać... Moglbym Ci pokazac osobiscie ale Princeska stoi w Omega Sector...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Użytkownik Forum
|
![]() wy nuby co wy mu kit wciskacie,tylko na gMS sa maski na ems nie ma..
![]() |
#2268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Imię: Sam nie wiem xD
Profesja: Elder Druid
Świat: Tego też nie xD
Poziom: xD
Skille: xD
Poziom mag.: xD
|
![]() Kiedys nie bylo, juz sa xP Kto tam swoim f/p hancil na "pieskach"? :<
Mój (w fjuczur) f/p idzie po 18 lvl xd A cóż to? ;o http://www.youtube.com/watch?v=H2lUuqvJpqc Ostatnio edytowany przez Pawolka93 - 21-11-2008 o 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha dobra to mam pytanie co takiego jest na ems żeby zostać i tam grac bo chyba zmienię sobie na global i zacznę grać na tym nowym serwie z 2x exp jesio chyba przez 2 tygodnie
![]() |
#2270 |
Zbanowany
|
![]() @Up2
cMS (Cygnus MS) http://cygnus.maplestory.nexon.com/ A co myślicie o założeniu prywatnego forumowego serwera? Tzn. expX1-10, ogólnie żeby wszystko było bardzo przybliżone do gMS. Ostatnio edytowany przez .hobnail - 21-11-2008 o 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Użytkownik Forum
|
![]() priv serw nie dzięki jak każdy priv szybko się rozpadnie i nie ma sensu grać co to za satysfakcja wbicia tam 80 lvl z expem 10x :/ katastrofa
![]() |
#2272 |
Zbanowany
|
![]() Po raz kolejny ściągam MS, ale myślę, że teraz pogram trochę dłużej niż 5 dni...
@ Aff.. Jak tak patrzę na to co piszecie to stwierdzam, że nic z tego nie rozumiem... Nie mogłyby nazwy wszystkich miejsc/potworów/itp. być identyczne w każdej mmo game? ;F Ostatnio edytowany przez Akkorin - 21-11-2008 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2273 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe wtedy nie było by sensu żeby grać w inne mmo
![]() ![]()
![]() |
#2274 |
Zbanowany
|
![]() @edit again
af. najlepiej to ten post usunąć Ostatnio edytowany przez Akkorin - 21-11-2008 o 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |