![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Oln <3
Stan: Niegrający
Poziom: xx
|
![]() No to nie wiedziałem, bo nie gram w te gry. No, ale w innych mmorpg'ach nie mam lagów : |
Temox no masz rację : | , ale dlaczego muszą być akurat na tibii ? :<< Jakoś w MU itp. mogę sobie pograć normalnie omfg. Weź jaki żaal* xdd. * normalnie tak nie mówię no, ale na to co się dzieje po prostu brak mi słów. ^^ Aha jak tam wasze lagi ? Bo ja teraz nie mam, ale nie chce iść expić, bo pewnie zaraz będą . A u was jak ?
Gratz ~~ Ostatnio edytowany przez Aae - 23-11-2008 o 09:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Gdynia
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Skille: 10/10
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Tez nie miałem lagów np: w conquer online
teraz to ciężko się w a-albionu gra ![]() na youtube filmik 3min wygrywam z 10 ![]() oii stracą klientów ![]() ja czekam tylko na koniec promocji i bb ![]()
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
|
![]() Racja, bo tibia raczej graczy nie straci. Ona jest tu poszkodowana i cipsoft, bo gra mniej ludzi w tym okresie. No i ja na przykład miałem zamiar pacca kupić, ale teraz już sam nie wiem, bo jak będą takie lagi to tylko kasa w błoto ~.~
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ols
|
![]() Idzcie w moje slady, rozwiazalem umowę zrobilem im awanture i 2 dni lagow nie mailem.. do teraz xD
To sie nie skonczy poki: 1) Spam telefonow 2) Brak klientow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nawet nie wbijam teraz, bo i tak zaraz będzie lagować. ^^
A na ots też próbowałem grać to muliło ostro. Tylko o dziwo to był ots 8.31, a gdy wbiłem na jakiś 7.6 to nie miałem lagów. Tzn. były takie "otsowe", że co jakiś czas był taki lag pewnie przez save, ale grać się dało o każdej porze. o0 ale dla mnie ots, a real tibia to wielka przepaść. OTS może paść po dwóch dniach,a tibia była, jest i mam nadzieje, że będzie jak najdłużej xd. przynajmniej mogę sobie poczytać i się dowiedzieć ciekawych rzeczy jak nie gram ![]()
Gratz ~~ Ostatnio edytowany przez Aae - 23-11-2008 o 13:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Gdynia
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Skille: 10/10
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() 23.11.2008r.
Niedziela 13:38 Nadal zamulony internet. ![]() ![]()
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi dziś nie laguję, ale expić jeszcze nie idę. Dobry znak. ;d
ale fajnie śnieg pada ![]()
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A tak żeby nie zakładać nowego tematu:
Chce założyć sobie internet netii, a mam telefon w tpsa czy muszę zmieniać telefon na netie czy mogę mieć w tpsa a internet w netii? ![]()
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak ja miałem kablówke w vektrze, a chciałem neta w multimedii to musiałem zmienić i kablówkę, ale może w twoim przypadku jest inaczej.
![]() |
#371 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shining Rossie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 98
Skille: 100/88
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
A czemu Neostrada Ci nie odpowiada? Ja przez 5 lat nie miałam z nimi problemu...teraz się niestety przeprowadziłam i musiałam zmienić internet. Co do naszych lagow...to jest bank multimedia...bo serwer kurnika.pl raczej nie znajduje sie na serwerach niemieckich ani nic i jakos tez nie za bardzo da mi rade grac...u mnie 1min =2 min jak nie wiecej takie mam opoznienie a nigdy takiego problemu nie mialam...wiec problem lezy u nich...a ja mam juz resztki cierpliwosci... I tu nie chodzi o to ze nie moge sie doczekac kiedy sobie przyexpie czy cos...tylko poprostu w*****a mnie to ze olewaja problem i gowno sobie robia ze zglaszanego problemu...
![]() |
![]() |
#372 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tak mnie też do wkurza, że oni sobie wszystkich olewają. No, bo co ich obchodzą nasze gry.
Też do nich maila napisałem to kazali się skontaktować telefonicznie. Co to za różnica ? Chyba po to maila dają, żeby w razie problemu do nich pisać, a taką pomoc to ja mam w dupie. ![]()
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Imię: Litin Kaire
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silent Force
Świat: Candia
Poziom: 300
Poziom mag.: 10
|
![]() Mylisz sie, sprawe przez telefon zalatwisz w 10 minut max, a przez maila bedziesz pisac z nimi przez 3 tygodnie, bo oni tak na to odpowiadaja
![]() Radze ci zadzwon do nich i powiedz w czym lezy problem, ja dzwonilem wczoraj i czekam na odpowiedz, bo maja do mnie zadzwonic.. Lagi dalej wystepuja -.- Ale juz coraz "niby" mniejsze ![]() Pozdro i oby nie bylo jutro lagow! |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też mala poprawe widze, od piatku laguje mniej,
Masz racje z tym klientem, problem u mnie np. wystepuje dopiero od 8.31 patcha, pierwszego dnia, ciekawe ocb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
newbie67 |
Ta wiadomość została usunięta przez Atimcia.
|
![]() |
#376 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no, ale masz rację lepiej zadzwonić. chociaż już jest coraz lepiej, więc nie wiem czy się opłaca. zobaczymy jak będzie. jak jutro będą to dzwonie od razu ![]() noo dziwne z tym klientem, bo ja jak teraz sobie przypomnę to też od razu na najnowszym patchu 8.31 się lagi zaczęły, a na starszych mi śmigało normalnie : | ee tam. ma nie być lagów. nie chce mi się myśleć o tym ; ]
Gratz ~~ Ostatnio edytowany przez Aae - 23-11-2008 o 18:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() JA jak bym teraz miala do nich dzownic to byl by to 5 raz...
"maja odzwonic" ![]() Tez juz przezylam okres gdzie byly mniejsze lagi...wtedy co pare reazy nie bylo neta i marzylam ze to przez to ze cos robia...niestety...lagi powrocily ze zdwojaona sila...
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale mi namieszaliście xd
dzwonić nie dzwonić oto jest pytanie. hmm. jednak spróbuję, ale tylko raz i nie bd czekać aż oddzwonią. powiem im wprost wszystko itp. i chyba zmieniam na vectre jak się umowa skończy. jak miałem vectre to nie było lagów nigdy . no może w roku zdażyły się 2-3 dni, że neta nie było, ale tak to nic do nich nie mam więcej. : )) śnieg pada.
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up, nie zrób tego błędu co ja i nie czekaj do ostatniej chwili, musisz wypowiedziec umowe miecha przed jej zakonczeniem, inaczej bedziesz musial zostac miesiac dluzej bez promocyjnej ceny..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Znaczy ja uwazam ze powinnismy dzwonic non stop bo jak damy se spokoj my to tym bardziej dadza sobie spokoj oni. Dlatego ja jutro tez bede dzwonic po raz 6...zobaczymy co tym razem mi powiedza?