![]() |
#1322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2008
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Valtandre
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nikaj Nie Ida
Świat: Harmonia
|
![]() smieszy mnie to bo tak glupiej osoby jeszcze nie widzialem przylecial wielki postrach i sie sam wyjebal jedynie mozna gratulowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2008
Lokacja: Gródek/Warszawa
Profesja: Elder Druid
Gildia: Przydupas Interregnum
Świat: Arcania
|
![]() nie no żal z ciekawości dzisiaj gdy się dowiedziałem, że istnieje konflikt między Interregnum a Aero Angels spojrzałem w godzinach porannych ile osób liczy gildia. Niestety nie pamiętam ile ale pamiętam, że więcej niż aktualnie. Takie piony pokroju Immortal Klusa itp. powychodzili z gildi. . . A czemu ? Może ktoś z Aero by się w końcu wypowiedział. Kolejna pizdowata gildia rezygnuje z walki o serwer, tylko Moruthanix się zachował honorowo i przejął liderowanie
![]() A co do oddychania Arcanijskim powietrzem, to każda ich próba zawojowania wiadomo jak się skończy. Więszkość LR straciła w huj kasy na wojnie niektórzy się pospłacali i z powrotem wątpie, aby dołączali do wojny. Jeśli Aero Angels ma zamiar wojować to życze im powodzenia ale i tak nie mają żadnych szans. W takim składzie jaki jest aktualnie to nie mieliby szans z byłym SB. Sorry co ja gadam nie mieli by szans nawet z ORMO ... Ostatnio edytowany przez Bracia_Zdunscy - 23-11-2008 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
|
![]() hah xeremon ma bana ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wreszcie! Niech bóg błogosławi tego modka ktory dal mu bana _/
![]() |
#1326 |
Guest
|
![]() dostane na nim znów bana, ale musiałem sie wypowiedziec.
NIE MA PROBLEMU, to ja przez ostatnie 2 dni zgłaszałem jego SPAM I OFFTOP, on zgłaszał moj - wieszak gnój dał mi bana, ja zgaszalem jego, w koncu ktos inny niz wieszok zareagowal (bo wieszok na moje akcj enie reaguje) i dal temu metalowemu smierdziuchowi bana hail arcania hail bemko hail jego kon |
![]() |
![]() |
#1327 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Interregnum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Imię: Grober
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 56
|
![]() Zgadnijcie kto to jest... nie smiac sie bo powiem Theosowi!
http://img240.imageshack.us/my.php?i...32db614oe8.jpg
I must've dreamed a thousand dreams Been haunted by a million screams But I can hear the marching feet Moving into the street Now did you read the news today? They say the danger's gone away But I can see the fire still alight Burning into the night There's too many men, too many people Making too many problems And there's not much love to go around Can't you see this is a land of confusion Disturbed - Land Of Confusion
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Śmiało, próbujcie.
![]() |
#1331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() wie ktos czy hellmaciek to grobes? w kazdym razie widzialem go zalogowanego to pewnie net mu wrócił, a btw nick powinienes miec helljanusz
![]()
![]() |
#1332 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
Gildia: głowa mała
|
![]() Nie no jeśli to theos to sie załamie z kim byłem swego czasu w gildii ?
![]() ![]() ![]() A co do niby tych ludzi co się szykują do wojny to tak jak napisał Koszyk. Teraz w huj ludzi którzy nawet i mają 100+ lvle nie potrafią grać. Expić każdy może umieć bo to żadna filozofia nie jest. Teraz albo puszczasz bota, albo sam expisz również jak na bocie klikając hotkeye. Zobaczcie na ludzi z Aero Angels... Lider to najwiekszy bociarz z Arcanii a reszta to jego przydupasy co nie potrafią grać. I co tu dużo mówić ? Arcania stała się nudnym światem bo nic się nie zmienia. Trochę się zmieniło po ostatniej wojnie ale tylko chyba ekipą jaka rządzi serwerem, reszta pozostała bez zmian. Pa Pk wymuszanie haraczy itp. to na Arcanii chleb powszedni i chyba pozostanie tak już na zawsze. Jeśli znajdą się ludzie co mieli by walczyć przeciwko Inter to i tak polegną bo Inter ma Lukiego a Luki ma kase i tyle. Liczy się także to, że w Interregnum pozostało trochę ludzi co choć odrobinę ma skilla. W innych gildiach które nawet jeśli mają plany wyjebania Inter, takich ludzi nie ma. Ehh co tu więcej pisać jeśli znajdą się ludzie co nie mają lewych rąk tak jak to przez jakiś czas miała Hiberna to może i coś będzie i ktoś w końcu wyjebie Lukiego z sewera. To tyle.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Revisin - 23-11-2008 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aero Angels mogą sobie najwyżej iść na DHQ..
![]() |
#1334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() chyba jak to mowi krylek DHQ QUEST
![]() |
#1335 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Imię: Draknos Torin
Gildia: xXx
Poziom: 151
Skille: 101/82
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
rzeczy ktorych wartości nie da sie ocenić ani przeliczyć na kase. btw Wychodzi na to, że w It nie włada Luki tylko clapek : P
16:13 Ames Trucia [229]: ciekawe kiedy sie wyplacisz ;dd 16:13 Ames Trucia [229]: miales byc loyal to the end 16:14 Draknos Torin [132]: ale to juz jest end |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2008
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Niegrający
Imię: Mis'tic the Kiler
Gildia: La la la revolution
Poziom: 120
Skille: 95
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Imię: Draknos Torin
Gildia: xXx
Poziom: 151
Skille: 101/82
Poziom mag.: 22
|
![]() A co to ma do rzeczy ? Moru odszedl z gildii, a zaraz potem padl Keruz, polecialy SD w Shang Haja itp. To oznaczało ze mamy all lipe nie tylko morut.
16:13 Ames Trucia [229]: ciekawe kiedy sie wyplacisz ;dd 16:13 Ames Trucia [229]: miales byc loyal to the end 16:14 Draknos Torin [132]: ale to juz jest end |
![]() |
![]() |