![]() |
#322 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() Hmm, o ile pamiętam, poprzedni temat o narkotykach zamknięto z polecenia jakiegoś tam urzędu ds. nastolatków (coś w tym deseń, temat jeszcze jest na forum, można poszukać). Druga sprawa to to, że przeczytać to może jakichś dzieciak, który kupi susz salvii w "dopalaczach", wszamie to na ulicy/podwórku i przez paręnaście minut będzie śmiał się, tarzał po chodniku, ogólnie zachowywał się jak chory człowiek. Myślisz, że ktoś wtedy nie wezwie karetki? Jak koleś trafi do szpitala/psychiatryka (chociażby tylko na parę godzin, do wytrzeźwienia) to będzie o tym głośno we wszystkich dziennikach w Polsce. "Legalne zioło zabija nastolatków w Polsce"...
Mam zamiar załatwić sobie tą wspaniałą roślinkę ![]() Cytuj:
A co fajnego jest w piciu piwa (zakładam, że pijasz alkohol)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2008
Lokacja: Reykjavik
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Poziom mag.: 8
|
![]() kurwa człowieku jakiej znowu dumy ? O co ci chodzi. To, że napisałem to, nie znaczy, że to przeżyłem. Są to wyniki doświadczeń, to co widziałem, niekoniecznie przeżywałem sam. Oczywiście, że nie jest to powód do domu, ale staram się wam przetłumaczyć, że przeżywacie jak mrówka okres, że marihuana to be, a tymczasem są o wiele gorsze rzeczy, zalegalizowane.
Tu masz filmik, obejrzyj go, jest nawet po polsku, więc gwarantuje, że zrozumiesz go. Polecam również inne filmiki. Wpiszcie w wyszukiwarke youtube "very bad trip" i zobaczcie co ci ludzie od*******ają. A teraz zastanówcie się. Czy ten człowiek nie byłby w stanie chwycić za nóż, gdyby był sam w pokoju, by ulżyć swoim cierpieniom ? Tu jest ukazany bad trip, bo jak to jest, jeśli chodzi o szałwię? Przeżywasz albo najcudowniejsze chwile swojego życia, albo najstraszniejsze, powiązane z najgorszymi koszmarami, a w dodatku masz nieziemskie halucynacje ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=5cXUFG...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
A te kurwy mogłeś sobie odpuścić. Ja jakoś pełną kulturą do Ciebie się odnoszę. Do czasu, coś czuję.
![]() |
![]() |
#325 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Pewnie oglądałeś filmiki pokroju: http://pl.youtube.com/watch?v=-XClv8xYP8c Gdzie typek zwija się ze śmiechu, nie mogąc go opanować, bo prawdopodobnie widzi własne kropelki potu na dywanie, które się do niego uśmiechają i wołają aby zatańczył z nimi sambę. Nie ze wszystkimi jest tak ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() edit: sorka za double i za słowa, poniosło mnie ![]() Ostatnio edytowany przez ^Even - 25-11-2008 o 21:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Stargard Szczeciński
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Guess Whooo
Gildia: Intouchables
Świat: Tibianic
Poziom: 94
|
![]() jak chodzi o narkotyki to mam tu parę ciekawych filmików ku przestrodze;
http://www.youtube.com/watch?v=mEFPdNv2Ddk ("Drugs Make You Ugly" ciekawy filmik który pokazuje zdjęcia ludzi przed ćpaniem i paru/parunastu miesiącach brania, jak ktoś nie widział to warto zobaczyć i uświadomić sobie co "tracimy" nie biorąc) http://www.youtube.com/watch?v=fOEQOaxGLKU (fragment "skazany na bluesa" tutaj można zobaczyć jak łatwo można zniszczyć sobie życie i kariere przez heroine...) http://www.youtube.com/watch?v=d0zs47ENy1c (fragment filmu "że życie ma sens") http://www.youtube.com/watch?v=BRAofXDJx8k ("skutki narkomanii" Mocny film i niezłe zdjęcia obrazujące problem) _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Muzyka http://www.youtube.com/watch?v=p63FDYj7nzg ("Narkomańskie ścierwo") http://www.youtube.com/watch?v=eIczie82phE (The Flat Caps - "Narkomańska kurwa" jak będziesz brał też może cie to spotkać:])
----------------------------------------------- ![]() The grass was greener The light was brighter When friends surrounded The nights of wonder -------------------------------------------------- _/_/_/_/_/ _/_/_/_/ _/_/_/ _/_/ _/ / Ostatnio edytowany przez _Ryzy_ - 25-11-2008 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
''Pewnie oglądałeś filmiki pokroju: http://pl.youtube.com/watch?v=-XClv8xYP8c'' Myślisz, że to jest fajne?
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ja nie staram się tu zachęcić kogoś do palenia i ćpania, staram się po prostu uświadomić, że nielegalna marihuana to nic w porównaniu do legalnej boskiej szałwii (bo tak się nazywa, bo jacyś tam pradawni shamani palili szałwię by kontaktować ze swoim Bogiem/Duchem/Przywódcą i dzięki paleniu, a właściwie żuciu ukazywał on się im przed oczami, mogli z nim pogadać.. bla bla bla...). Ale ile razy można to powtarzać... Ostatnio edytowany przez ^Even - 25-11-2008 o 21:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Ognisty Lis
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
|
![]() Będzie bardzo mało apetyczne porównanie. Czy gówno dzieli się na gówno gówniane, i te gówniane bardziej? Czy może każde nazywasz tak samo, bo ja osobiście różnicy nie widzę.
![]() |
#332 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Krótki czas działania, całkowita legalność, nie występuje uzależnienie - czego od salvii chcieć więcej? Cytuj:
Myślę, że to ciekawe. Jeju, przecież przekaz na pewno zrozumiałeś. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ok to ja też dam ci przykład. Co by było gdyby używanie zapałek byłoby nielegalne, a miotacz ognia legalny? Jedno jest ściśle powiązane z drugim. Byłoby takie samo gówno jak teraz. Marihuana jest nielegalna, a szałwia legalna, choć jest 100 razy mocniejsza od marihuany. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A przykład marihuana + zapałki miałeś oczywiście podświadomie? ![]()
![]() |
![]() |
#335 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#336 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zbanowany
|
![]() Dokładnie, zero kontaktu ze światem. Mówisz jak do słupa, a słup to dupa. Koleś nie ogarnia nic. A najśmieszniejsze jest to, że po wypuszczeniu dymu z płuc w chuj cięzko jest zrozumieć co on mówi - kolejny czynnik utrudniający kontakt;P
Ostatnio edytowany przez ^Even - 25-11-2008 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
Trudno tak już jest i tego nie zmienie :< Narkotyki są fe, Spider do debil pragnący zagłady świata, a ja koncze temat :> No chyba, że kolejna wypowiedź Spidera z niemoralnymi poglądami mnie tu przywoła z powrotem
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 25-11-2008 o 23:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() i o czym to niby ma świadczyć? bo wg mnie tylko o lukach w polskim prawie
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Papieża do tego nie mieszaj czaisz ? Nienawidzę jak jakiś pseudo skinhead albo jakiś pseudo straight edge koleś chce pokazać całemu światu że narkotyki są beeee ! a jedyną teorią jaką się opiera to wiadomości z magazynu Bravo Girl albo innego badziewia
"Real power can't be given it must be taken" Ostatnio edytowany przez Evil Maul - 26-11-2008 o 01:49. |
![]() |
![]() |