Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-11-2008, 21:01   #321
HubertPol
Ognisty Lis

HubertPol's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Na Emeryturze
Imię: Będę
Gildia: Piekł
Świat: Ciastka ; )
HubertPol ma numer GG 3489666
Domyślny

ZAżywajcie narkotyków, powodzenia... Co w tym fajnego ...

Tompior nup : D

Bo Hubert nie chcial kupic ziemniakow
HubertPol jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-11-2008, 21:09   #322
Fred_Flintston
Zbanowany

Fred_Flintston's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2

Świat: Prehistoryczny
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Even Pokaż post
A co może zrobić to biedne forum o tibii? Gówno. Czyli nic.
Hmm, o ile pamiętam, poprzedni temat o narkotykach zamknięto z polecenia jakiegoś tam urzędu ds. nastolatków (coś w tym deseń, temat jeszcze jest na forum, można poszukać). Druga sprawa to to, że przeczytać to może jakichś dzieciak, który kupi susz salvii w "dopalaczach", wszamie to na ulicy/podwórku i przez paręnaście minut będzie śmiał się, tarzał po chodniku, ogólnie zachowywał się jak chory człowiek. Myślisz, że ktoś wtedy nie wezwie karetki? Jak koleś trafi do szpitala/psychiatryka (chociażby tylko na parę godzin, do wytrzeźwienia) to będzie o tym głośno we wszystkich dziennikach w Polsce. "Legalne zioło zabija nastolatków w Polsce"...

Cytuj:
Powiedz szczerze. Paliłeś już szałwie, czy nie?
Mam zamiar załatwić sobie tą wspaniałą roślinkę Wcześniej, jak będzie już stacjonarny sklep "dopalaczy" w Poznaniu, mam zamiar się tam wybrać właśnie po ekstrakt salvii.

Cytuj:
Nikt tu nie mówi o przedawkowaniu typu 10g ekstraktu szałwii 100x To samo może być z ziołem, a właściwie haszem. Jak się zajebiesz jak świnia to palcem nie będziesz mógł ruszyć. Tylko, że tu jest zasadnicza różnica. Po ziole masz świadomość i mniej więcej wiesz co robisz (poza lewymi odchyłami), a po szałwii.. hehe, no cóż, z tym jest troszkę gorzej.
Tylko, że właśnie ta nieświadomość implikuje to, że nie będzie można robić żadnych konkretnych działań. Widziałeś filmiki? Kolo z reguły zaciąga się, pada na łóżko i się śmieje. I tyle.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HubertPol Pokaż post
ZAżywajcie narkotyków, powodzenia... Co w tym fajnego ...
A co fajnego jest w piciu piwa (zakładam, że pijasz alkohol)?
Fred_Flintston jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-11-2008, 21:11   #323
^Even
Zbanowany

Data dołączenia: 25 11 2008
Lokacja: Reykjavik

Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojtiziom Pokaż post
Czy to jest powód do dumy?
kurwa człowieku jakiej znowu dumy ? O co ci chodzi. To, że napisałem to, nie znaczy, że to przeżyłem. Są to wyniki doświadczeń, to co widziałem, niekoniecznie przeżywałem sam. Oczywiście, że nie jest to powód do domu, ale staram się wam przetłumaczyć, że przeżywacie jak mrówka okres, że marihuana to be, a tymczasem są o wiele gorsze rzeczy, zalegalizowane.

Tu masz filmik, obejrzyj go, jest nawet po polsku, więc gwarantuje, że zrozumiesz go. Polecam również inne filmiki. Wpiszcie w wyszukiwarke youtube "very bad trip" i zobaczcie co ci ludzie od*******ają. A teraz zastanówcie się. Czy ten człowiek nie byłby w stanie chwycić za nóż, gdyby był sam w pokoju, by ulżyć swoim cierpieniom ? Tu jest ukazany bad trip, bo jak to jest, jeśli chodzi o szałwię? Przeżywasz albo najcudowniejsze chwile swojego życia, albo najstraszniejsze, powiązane z najgorszymi koszmarami, a w dodatku masz nieziemskie halucynacje

http://pl.youtube.com/watch?v=5cXUFG...eature=related
^Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-11-2008, 21:17   #324
Berbatov
Użytkownik Forum

Berbatov's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006

Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
kurwa człowieku jakiej znowu dumy ? O co ci chodzi. To, że napisałem to, nie znaczy, że to przeżyłem. Są to wyniki doświadczeń, to co widziałem, niekoniecznie przeżywałem sam. Oczywiście, że nie jest to powód do domu, ale staram się wam przetłumaczyć, że przeżywacie jak mrówka okres, że marihuana to be, a tymczasem są o wiele gorsze rzeczy zalegalizowane[/url]
W opisach tego wyczułem zachwyt i podniecenie którego nie przeżywa polowa onanizujących sie przed komputerem nastolatków. Sądzę nawet, że się za wiele nie pomyliłem.

A te kurwy mogłeś sobie odpuścić. Ja jakoś pełną kulturą do Ciebie się odnoszę.

Do czasu, coś czuję.
stary 25-11-2008, 21:19   #325
^Even
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fred_Flintston Pokaż post
Hmm, o ile pamiętam, poprzedni temat o narkotykach zamknięto z polecenia jakiegoś tam urzędu ds. nastolatków (coś w tym deseń, temat jeszcze jest na forum, można poszukać). Druga sprawa to to, że przeczytać to może jakichś dzieciak, który kupi susz salvii w "dopalaczach", wszamie to na ulicy/podwórku i przez paręnaście minut będzie śmiał się, tarzał po chodniku, ogólnie zachowywał się jak chory człowiek. Myślisz, że ktoś wtedy nie wezwie karetki? Jak koleś trafi do szpitala/psychiatryka (chociażby tylko na parę godzin, do wytrzeźwienia) to będzie o tym głośno we wszystkich dziennikach w Polsce. "Legalne zioło zabija nastolatków w Polsce"...
Własnie o to chodzi Cały czas chcę was uświadomić, że istnieją o wiele gorsze rzeczy zalegalizowane, a wy tu pierdolicie farmazony o jakiejś marihuanie, która jest niczym w porównaniu do szałwii.

Cytuj:
Tylko, że właśnie ta nieświadomość implikuje to, że nie będzie można robić żadnych konkretnych działań. Widziałeś filmiki? Kolo z reguły zaciąga się, pada na łóżko i się śmieje. I tyle.
Ta Widziałem filmiki, a nawet widziałem to na żywo. Wiesz z szałwią jest tak, że na każdego wpływa inaczej, ale nie będę się zagłębiał w temat, kto zainteresowany dowie się co i jak. Jak to mówią wieloletni palacze "Miej szacunek do szałwii, bo jest to niebezpieczna zabawka".

Pewnie oglądałeś filmiki pokroju:

http://pl.youtube.com/watch?v=-XClv8xYP8c

Gdzie typek zwija się ze śmiechu, nie mogąc go opanować, bo prawdopodobnie widzi własne kropelki potu na dywanie, które się do niego uśmiechają i wołają aby zatańczył z nimi sambę. Nie ze wszystkimi jest tak Obejrzyj sobie filmik, który podałem w moim ostatnim poście.
stary 25-11-2008, 21:20   #326
^Even
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
W opisach tego wyczułem zachwyt i podniecenie którego nie przeżywa polowa onanizujących sie przed komputerem nastolatków. Sądzę nawet, że się za wiele nie pomyliłem.
Pomyliłeś się, i to bardzo. Źle wyczułeś Zero zachwytu, podniecania. Czyste fakty i rzeczywistość.

edit: sorka za double i za słowa, poniosło mnie

Ostatnio edytowany przez ^Even - 25-11-2008 o 21:24.
stary 25-11-2008, 21:24   #327
_Ryzy_
Użytkownik Forum

_Ryzy_'s Avatar

Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Stargard Szczeciński

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Intouchables
Świat: Tibianic
Poziom: 94
Domyślny

jak chodzi o narkotyki to mam tu parę ciekawych filmików ku przestrodze;

http://www.youtube.com/watch?v=mEFPdNv2Ddk
("Drugs Make You Ugly" ciekawy filmik który pokazuje zdjęcia ludzi przed ćpaniem i paru/parunastu miesiącach brania, jak ktoś nie widział to warto zobaczyć i uświadomić sobie co "tracimy" nie biorąc)

http://www.youtube.com/watch?v=fOEQOaxGLKU
(fragment "skazany na bluesa" tutaj można zobaczyć jak łatwo można zniszczyć sobie życie i kariere przez heroine...)

http://www.youtube.com/watch?v=d0zs47ENy1c
(fragment filmu "że życie ma sens")

http://www.youtube.com/watch?v=BRAofXDJx8k
("skutki narkomanii" Mocny film i niezłe zdjęcia obrazujące problem)

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
Muzyka

http://www.youtube.com/watch?v=p63FDYj7nzg
("Narkomańskie ścierwo")

http://www.youtube.com/watch?v=eIczie82phE
(The Flat Caps - "Narkomańska kurwa" jak będziesz brał też może cie to spotkać:])

The grass was greener
The light was brighter
When friends surrounded
The nights of wonder

--------------------------------------------------
_/_/_/_/_/
_/_/_/_/
_/_/_/
_/_/
_/
/

Ostatnio edytowany przez _Ryzy_ - 25-11-2008 o 21:37.
_Ryzy_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-11-2008, 21:28   #328
Serious Sam
Użytkownik Forum

Serious Sam's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2006
Wpisy bloga: 16

Serious Sam ma numer GG 1542247
Domyślny

Cytuj:
Ja nie palę, nie jaram, ani nie piję. Nie zażywam też narkotyków i jakoś żyję.

''Pewnie oglądałeś filmiki pokroju:

http://pl.youtube.com/watch?v=-XClv8xYP8c''

Myślisz, że to jest fajne?

Amor patriae nostra lex!

Miłość ojczyzny naszym prawem!
Serious Sam jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-11-2008, 21:31   #329
^Even
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serious Sam Pokaż post
''Pewnie oglądałeś filmiki pokroju:

http://pl.youtube.com/watch?v=-XClv8xYP8c''

Każdy robi to co lubi (;
Ja nie staram się tu zachęcić kogoś do palenia i ćpania, staram się po prostu uświadomić, że nielegalna marihuana to nic w porównaniu do legalnej boskiej szałwii (bo tak się nazywa, bo jacyś tam pradawni shamani palili szałwię by kontaktować ze swoim Bogiem/Duchem/Przywódcą i dzięki paleniu, a właściwie żuciu ukazywał on się im przed oczami, mogli z nim pogadać.. bla bla bla...). Ale ile razy można to powtarzać...

Ostatnio edytowany przez ^Even - 25-11-2008 o 21:36.
stary 25-11-2008, 21:33   #330
HubertPol
Ognisty Lis

HubertPol's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Lublin

Imię: Będę
Gildia: Piekł
Świat: Ciastka ; )
HubertPol ma numer GG 3489666
Domyślny

Cytuj:
To źle zakładasz

Tompior nup : D

Bo Hubert nie chcial kupic ziemniakow
HubertPol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-11-2008, 21:37   #331
Berbatov
Użytkownik Forum

Berbatov's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Każdy robi to co lubi (;
staram się po prostu uświadomić, że nielegalna marihuana to nic w porównaniu do legalnej boskiej szałwii
Będzie bardzo mało apetyczne porównanie. Czy gówno dzieli się na gówno gówniane, i te gówniane bardziej? Czy może każde nazywasz tak samo, bo ja osobiście różnicy nie widzę.
stary 25-11-2008, 21:38   #332
Fred_Flintston
Zbanowany

Fred_Flintston's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Własnie o to chodzi Cały czas chcę was uświadomić, że istnieją o wiele gorsze rzeczy zalegalizowane, a wy tu pierdolicie farmazony o jakiejś marihuanie, która jest niczym w porównaniu do szałwii.
Gorsza w jakim sensie? To, że może nieźle potrzepać to jasne, osoby z niestabilną bądź kształtująca się psychiką nie powinny jej dotykać.
Krótki czas działania, całkowita legalność, nie występuje uzależnienie - czego od salvii chcieć więcej?

Cytuj:
Ta Widziałem filmiki, a nawet widziałem to na żywo. Wiesz z szałwią jest tak, że na każdego wpływa inaczej, ale nie będę się zagłębiał w temat, kto zainteresowany dowie się co i jak.
Gdzie typek zwija się ze śmiechu, nie mogąc go opanować, bo prawdopodobnie widzi własne kropelki potu na dywanie, które się do niego uśmiechają i wołają aby zatańczył z nimi sambę. Nie ze wszystkimi jest tak
No jasne, że nie. Osobnik na filmie na zmianę przeżywał (tak mi się wydaje) stan ekscytacji i panicznego strachu. Nie mógł również utrzymać się prosto na nogach. I on miał by chwycić za nóż i zabić przyjaciela, a potem siebie? Zgadzam się, to jeszcze niezbyt dokładnie zbadana i nieprzewidywalna roślinka, po to się właśnie trzyma obok siebie opiekuna, nie jara się jej na imprezach, na ulicy itp.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serious Sam Pokaż post
Myślę, że to ciekawe.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HubertPol Pokaż post
To źle zakładasz
Jeju, przecież przekaz na pewno zrozumiałeś.
stary 25-11-2008, 21:45   #333
^Even
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Będzie bardzo mało apetyczne porównanie. Czy gówno dzieli się na gówno gówniane, i te gówniane bardziej? Czy może każde nazywasz tak samo, bo ja osobiście różnicy nie widzę.
Nie widzisz różnicy, bo po prostu nie znasz się na tym i nie wiesz jakie konsekwencje mogą być po zażyciu takiego "dopalacza".
Ok to ja też dam ci przykład.
Co by było gdyby używanie zapałek byłoby nielegalne, a miotacz ognia legalny?
Jedno jest ściśle powiązane z drugim. Byłoby takie samo gówno jak teraz. Marihuana jest nielegalna, a szałwia legalna, choć jest 100 razy mocniejsza od marihuany.
stary 25-11-2008, 21:50   #334
Berbatov
Użytkownik Forum

Berbatov's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Jedno jest ściśle powiązane z drugim. Byłoby takie samo gówno jak teraz. Marihuana jest nielegalna, a szałwia legalna, choć jest 100 razy mocniejsza od marihuany.
I to mnie właśnie dziwi, ale czy był sens rozpisywać się ba 2 stronach nad "boską" mocą szałwii, i dodawaniu kolejnych filmików na youtube, gdzie kilku frajerów buja się i bełkocze jak pierd... murzyn, wróć! Afroamerykanin?!

A przykład marihuana + zapałki miałeś oczywiście podświadomie?
stary 25-11-2008, 22:00   #335
^Even
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Gorsza w jakim sensie? To, że może nieźle potrzepać to jasne, osoby z niestabilną bądź kształtująca się psychiką nie powinny jej dotykać.
Krótki czas działania, całkowita legalność, nie występuje uzależnienie - czego od salvii chcieć więcej?
Gorsza w sensie mocniejsza (jedna z najsilniejszych sybstancji psychotropowych). Cytuję, "Jeden z eksperymentatorów powiedział: "DMT przy niej wygląda jak pistolet na wodę, przy dawce 50-100 razy mniejszej".

Cytuj:
No jasne, że nie. Osobnik na filmie na zmianę przeżywał (tak mi się wydaje) stan ekscytacji i panicznego strachu. Nie mógł również utrzymać się prosto na nogach. I on miał by chwycić za nóż i zabić przyjaciela, a potem siebie?
Hehe, on napewno nie, bo nie miał powodów Choć pewnie banie miał ostrą, więc gdyby miał nóż pod ręką mogłoby mu się wydawać, że jest to najsmaczniejszy lizak na świecie - i włożyłby go sobie do buzi. No tak czy nie? Dlatego jest przestroga, by był zawsze zaufany opiekun i należy bezwzględnie wyeliminować wszelkie przedmioty ostre i takie, którymi palacz mógłby sobie zrobić krzywdę. Należy równierz zachowywać się po cichu, bo w przeciwnym wypadku mógłby nastąpić bad-trip. Trzeba również pamiętać o tym, by jak najrzadziej dotykać palacza, bo mógłby on uznać to jako formę ataku
stary 25-11-2008, 22:09   #336
Fred_Flintston
Zbanowany

Fred_Flintston's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Gorsza w sensie mocniejsza (jedna z najsilniejszych sybstancji psychotropowych). Cytuję, "Jeden z eksperymentatorów powiedział: "DMT przy niej wygląda jak pistolet na wodę, przy dawce 50-100 razy mniejszej".
Jeśli tak to OK.

Cytuj:
Hehe, on napewno nie, bo nie miał powodów Choć pewnie banie miał ostrą, więc gdyby miał nóż pod ręką mogłoby mu się wydawać, że jest to najsmaczniejszy lizak na świecie - i włożyłby go sobie do buzi. No tak czy nie? Dlatego jest przestroga, by był zawsze zaufany opiekun i należy bezwzględnie wyeliminować wszelkie przedmioty ostre i takie, którymi palacz mógłby sobie zrobić krzywdę. Należy równierz zachowywać się po cichu, bo w przeciwnym wypadku mógłby nastąpić bad-trip. Trzeba również pamiętać o tym, by jak najrzadziej dotykać palacza, bo mógłby on uznać to jako formę ataku
No tak, chociaż czasami jest tak, że palący całkowicie odrywa się i przestaje zwracać uwagę na rzeczywisty świat - wtedy to warunki zewnętrzne raczej nie mają wielkiego znaczenia, liczy się to co jest w głowie
stary 25-11-2008, 22:12   #337
^Even
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
No tak, chociaż czasami jest tak, że palący całkowicie odrywa się i przestaje zwracać uwagę na rzeczywisty świat - wtedy to warunki zewnętrzne raczej nie mają wielkiego znaczenia, liczy się to co jest w głowie
Dokładnie, zero kontaktu ze światem. Mówisz jak do słupa, a słup to dupa. Koleś nie ogarnia nic. A najśmieszniejsze jest to, że po wypuszczeniu dymu z płuc w chuj cięzko jest zrozumieć co on mówi - kolejny czynnik utrudniający kontakt;P

Ostatnio edytowany przez ^Even - 25-11-2008 o 22:15.
stary 25-11-2008, 23:07   #338
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
Jesli ktos narusza czyjas wolnosc (zwlaszcza wolnosc do zycia) to sam sie jej pozbawia. Proste. Granice wolnosci jednego czowieka wyznacza wolnosc drugiego czlowieka.

Och, wypowiedzial bardzo doswiadczony zyciowo dzieciak =] Przecietny gimnazjalista nie ma probemu z kupnem trawki, wiec nie wiem w ktorej szklarni rodzice cie hoduja, ze ty nie wiesz od kogo to zdobyc.
Dopoki nie znajdziesz konkretnych argumentow przestan szczekac.
Wole byc zbuntowanym dzieckiem niz miec mentalnosc niewolnika.
Nie czuje się jak niewolnik. Od 10 postów gadam tylko o tym, że nie patrzysz na sens wypowiedzi, doszukujesz się fragmentów i się wypowiadasz. We wcześniejszych postach już pisałem, że nie biorę pod uwagę marichuany. Przyznam, ze jest ona faktycznie bardzooo dostępna..
Trudno tak już jest i tego nie zmienie :< Narkotyki są fe, Spider do debil pragnący zagłady świata, a ja koncze temat :> No chyba, że kolejna wypowiedź Spidera z niemoralnymi poglądami mnie tu przywoła z powrotem
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 25-11-2008 o 23:13.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-11-2008, 23:48   #339
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
i o czym to niby ma świadczyć? bo wg mnie tylko o lukach w polskim prawie
stary 26-11-2008, 01:15   #340
Evil Maul
Użytkownik Forum

Evil Maul's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud

Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:

Napisałem wyraźnie, że dla mnie to jedno i to samo ścierwo(określenie lekkie). Ale wy się znacie, przecież jesteście pokolenia JP2...

.
Papieża do tego nie mieszaj czaisz ? Nienawidzę jak jakiś pseudo skinhead albo jakiś pseudo straight edge koleś chce pokazać całemu światu że narkotyki są beeee ! a jedyną teorią jaką się opiera to wiadomości z magazynu Bravo Girl albo innego badziewia

Ostatnio edytowany przez Evil Maul - 26-11-2008 o 01:49.
Evil Maul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania