|
Notki |
Poradniki Archiwalne Poradniki napisane przez użytkowników forum, które dotyczyły poprzednich wersji Tibii i nie są już aktualne. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
|
![]() "WY DEBILE!!! POSWINII WAS ZAMNKNC W PSYHIATRYKÓ"
A tak poważnie: da sie zlurowac GSa pod samo DC... jest tak od zawsze i zawsze tak będzie. Nic sie nie zmieniło po updatach itp.... Wiuem bo gram już z rok... raz widze ciało gsa, innym razem słysze z wiarygodnych źródeł ze go tam widziano... pólł roku temu na nim mój kumpelk padł.... a ostatnio ide se knightem skile 78 76 spokojnie wybijam wildy zabiłem huntery ide i na końcu rzeczki patrze-GS szybko uciekam na zachód a tu gs przyspiesza i dogania 40 knighta na bohach..... leje go jeszcze sie hunter zrespawnowany przyczepił waste potionów uh itp.. ale wkocu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vakher
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 8
Skille: 70/55
|
![]() Spox poradnik napewno pójde tam poexpic 10/10
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]() kiedys chodzilem tam z kumplem dosc czesto przez oc i nigdy nie mielismy okazji spotkac gs... Mam problem z kickami. ciagle mnie wyrzuca z gry... pomoze ktos to rozwiazać??? prosze o napisanie
|
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Białogard
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rama Alyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 78
Skille: 82
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Właśnie dzięki takim poradnikom, Na DC jest wiele noobów lv 10-20 nie umiejących grać.... nie będę dziękował bo działa to na moją niekorzyść :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Oxford
Imię: Veristo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 25
Poziom mag.: 28
|
![]() Ogulnie poradnik jest swietny, niepotrzebnie duzo osob pisze, ze DC bedzie teraz zajmowana przez duza ilosc lowlvl'owcow.. Poniewaz jesli ktos chce przejsc to i tak przejdzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Imię: Wojas Knight
Gildia: Flamess
Świat: Menera
Poziom: 103
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Imię: Wojas Knight
Gildia: Flamess
Świat: Menera
Poziom: 103
Poziom mag.: 7
|
![]() a co do gs'a to ja jednego spotkałem...jak mialem jeszcze młody level wraz z siostrzencem wybralismy sie na dk...rozwalilismy bez problemu kilka noobowskich potworków...już tacy dumni że sie nam udało a tu nagle w mojego siosta leci poison strzalka...serce zabiło mi jak poj...ne... patrze... biegnie gs a znim taka gangsta tarantul... siostrzeniec na 3 hity od gsa a ja w nogi i 3 tarki za mna...na resztce zycia rozwlilem je i uciekłem...niesamowite doswiadczenie...warto stracić lvl żeby cos takiego przeżyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
|
![]() Bardzo Dobry Poradnik!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2008
Imię: Darkerus
Profesja: Druid
Świat: Aurea
Poziom: 19
Poziom mag.: 16
|
![]() Malo
![]() Malo ilustracji ![]() Malo napisane ![]() Malo mapek ![]() Toche niezrozumiale ale ok ![]() Zartowalem K O S Z M A R ![]() Malo sie postarales ![]() Nie chce sie czytac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Jasło
Imię: Raxi'Zom
Profesja: Knight
Świat: Honera
Skille: 66/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Swietny poradnik bardzo mi sie przydal latam na pohu znaczy nie na gs itd. i chcialem isc na dc ale balem sie wpasc na gs a tu prosze poradnik i nie wpadlem
![]()
Honera forever !! 14:14 Sir Sila ptak [78]: hehe kutas mi stoi 14:14 Hekton Hero [11]:to do dupy go |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Pro Chidori
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: Sła/be
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Dobry poradnik ale czemu zawsze na 8 lvl mowia nooby -.- a jak to jakis dobry gracz ktory se zrobil nowa postac?
![]()
![]() |
#112 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2008
|
![]() Poradnik jest swietny 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Daleko
Stan: Początkujący
Świat: Arcania
![]() |
![]() Mi kiedys droge pokazal brat. Szedl normalnie srodkiem i nic sie nie stalo. Wylogowalem sie na DC i sobie czytam tematy na tibia.pl o drodze na DC. Po przeczytaniu postow niewiedzielm jak wracac wiec dalem Tp z kumplem i monsterem. Chyba wiecej tam nie pojde...bo nie chce tracic skili, bo lvl to szczerze podczas deadu to mam w dupie. Sprawdzam tylko skile i mlvl...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2008
Lokacja: Zabrze
Imię: Pider The Palladin
Świat: Empera
Poziom: 38
Skille: 76/59
Poziom mag.: 13
|
![]() fajny poradnik tylko jak ja ide to za pusynia ide do rzeki puzniej caly czas w prawo(>) i tam pokonuje pare rodzajów minosow po czym ide w dół i zabijam tarantule i bandita przechodzac obok górki z Gsem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czy ktoś już na to zwrócił uwagę, ale ja to zrobiłem, a chodzi mi o to, że kilka linków nie działa, a mianowicie: http://img413.imageshack.us/img413/9254/dc2ik5.jpg oraz http://img413.imageshack.us/img413/9373/dc3zj2.jpg
Prosiłbym o porawę, bo bez tych zdjęć nie moge się zorientować jak iść. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]() Poradnik oceniam 9/10 ale z GS to nie jest mit on ISTNIEJE i atakuje ... 25.09.2008r < Tibia 8.22 szedłem do DC ... Mam 45 knighta 76/75 .Chodze tam juz od dluszego czasu , duze zarobki i exp nie najgorszy . Chodzilem wiele razy , myslalem ze to nie mozliwe zeby GS mnie zaatakowal ... Pewnego dnia , rutyna szedlem do DC ide , zabilem huntery , spokojnie a tu kolo rzeki patrze ,,You lose 46 hitpoint due to an attack by a giant spider".Wyskakuje GS ,to ja uciekam i UWAGA wedlug niektorych poradnikow GS znika kilka kratek jesli idzie sie w doł to NIEPRAWDA , GS zniknał dopiero na wysokosci mostka obok hunterow . Low lvl uwazajcie .
PS. Nie atakowalem GS poniewaz nie mialem health potionow dlatego uciekalem. Ostatnio edytowany przez DamianKnight - 27-09-2008 o 17:59. |
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]() Skoro chodzisz bez health potionów na 45lvlu to sam jesteś sobie winien ;]
|
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() A ja byłem 2 razy na DC, raz mnie ubił ( w miejscu gdzie według poradnika jest bezpiecznie ) i zwątpiłem
![]()