|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
|
![]() na wiele narazie z mojej strony nie liczcie narazie mam bana do 29 Stycznia ale po 29 stycznia dodam jeszcze troszke SS'Qw jak nie zapomne
![]() Jestem zmuszony dać link Albumu bo jak daje linki to się nie wyświetlają ![]() ![]() http://www.angelfire.com/sd2/huru/rash/ Za fajne to te SS'y nie są ale miałem Hacka na ACC 5 dni po wejściu na Main i loot też za dobry nie jest z tego powodu ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez -=HuRu=- - 17-01-2005 o 22:33. Powód: nie wyświetlały się SS'y |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Gdzieś W Krakowie
![]() |
![]() wszystko spoko ss się otwierają ale.... gówno wielkie widać... wszystko jest za małe....:/ a tak pozatym to nieźle
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sry za Album troszke denny ale tam gdzieś maczkiem pisze że możan powiększyć klikając na Link
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Siema rash. Jak zapewne widzisz zrobiłem se druta. NIe jestem w żadnej gildi bo i tak by sie rozpadła znowu
![]() A tak on topic to nie oglšdałem screenów ![]() He he. ps. to mój trzeci post. ![]()
Ostatnio edytowany przez Liado - 19-01-2005 o 08:30. Powód: aj kaszani sie kaszani |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Album obejrzałem screeny fajne ale mam lepsze na twardzielu
![]() A tak off topic to powodzenia życze i wielu wielu gildi które i tak upadnš ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx ogólnie za posty
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() skriny fajne ale takie male
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sry za utródnienia
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |