|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2003
|
![]() Dzisiaj przyadkowo znalazlem Sun Towwer z NPC ktory sprzedaje 1 z 5 blogoslawienst zastanawia mnie co daje karde z nich ---> wiem ze jest bless na mniejszy ubytek expa po smierci..... ale npc podaje 5 rozny ;/ dlatego chcialbym sie nieco wiecej o tym dowiedziec !
08:28 Edala: There are five different blessings available in five sacred places. These blessings are: the spiritual shielding, the spark of the phoenix, the embrace of tibia, the fire of the suns and the wisdom of solitude. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() On sprzedaje tylko1 błogosławieństwo, mów do niego wszystkie nazwy po koleji. Jeśli nie sprzedaje tego błogsławieństwa to powie ci kto sprzedaje, a jeśli ma to zapyta czy chcesz kupic za 10k.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2003
|
![]() wiem ktore on sprzedaje ....... Mi chodzi o to czy kazde z tych blessow daje cos innego ...... Czy poprostu sie inaczej nazywaja a daje to ze sie miej expa traci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() Kazde z blogoslawienstw obniza strate expa o 1% - po kupieniu 5 blogo. tracisz o 5% expa mniej, anizeli bez nich....
------------------------------------------------------------- Fingerout (73 master sorc - Danubia) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2003
|
![]() A ile procent exp traci sie z promotionem?
Czy po smierci trzeba na nowo kupowac te blessingi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
Tak
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Nie bede zaczynal nowego tematu bo ten nie jest wyczerpany.
Jest 5 miejsc z blogoslawienstwami. To kazdy wie. 2 dla pacc i 3 dla wszystkich. Czy ktos moze dokladnie opisac ktore to domki i w jakim miescie (szczegolnie te dla facc bo do eremo nie doplyne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
1. Kawalek na poludnie od Thais (za rzeka) 2. Polnoc od Carlin 3. Kawalek na poludnie od Ab 4. Kazordoon 5. Eremo (dla pacc) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Promocja zmniejsza o 3%
Każde błogosławieństwo o 1% Więc jeśli masz promo + 5 błogosławieństw, tracisz jedynie 2%! Ale to kosztuje...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Więc, jak zrozumiałem, jeżeli kupi esobie chociaż jedno z błogosławiństw i zginę strace 9% expa.
Jeżeli wykupie 2 błogosławieństwa to przy śmierci strace 8% expa?? To super!! Acha, czy błogosławieństwa będą ciągle po wylogowaniu i nie zginięciu. Tzn. kupuje błogosławieństwo i się wyloguje ale nie zgine, to czy po kolejnym zalogowaniu będę je ciągle miał?? RE DOWN: Dzieki bardzo |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu będziesz je miał ale po deadzie trzeba niestety zakupić na nowo.
EDIT: Kiedy pisałem swojego posta to posta Dr. Omadera jeszzce nie było ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() A czy jak kupię błogosławieństwo u Eremo, a skończy mi się pacc, to nadal będzie to działać?
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Czy mógłby mi ktoś powiedzieć co ma wspólnego Jajeczko Fenixa do błogosławieństw jeden z qmpli powiedział że nie trzeba placic 10k tylko oddac jajko kto wie o co chodzi?^^
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Cytuj:
@topic Ja mam pytanie, bo mi temat usuneli i mowili, zeby szukac , to szukam =.='' 1. Czy jak PACC mi sie skonczy, to bless dla pacca znikna? 2. Czy blessy dzialaja tez na skille i mlvl? Thx z gory! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
2. Tak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Starszego tematu nie dało się już odświeżyć? -.^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta, tylko tu jest taki błąd bo jak:
1.Założysz nowy temat: -był już o tym temat -opcja szukaj 2.Odświeżysz tamten temat(opcja szukaj nie boli xD): -archeolog -patrz na datę ostatniego posta Offtop: Jak zaczynałem pisać tego posta, to napisałem coś o rodzajach ,,prubu" W ogóle mi dzisiaj odbija! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |