![]() |
#381 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() zgadza sie, bardzo dobry film... po obejrzeniu filmu rozkminilem ze dobrze jest go sobie obejrzec (np kolejny raz) gdy ktos uwaza ze przesadza z mj czy w ogole zaczyna sie wkrecac powoli dalej...
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Użytkownik Forum
|
![]() To obadajcie film 'Trainspotting' ;' )
![]() |
#383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Stan: Początkujący
Imię: Sir Versethus
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 46
Skille: 90/80
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Ja lubię zajarać MJ ale bardzo okazjonalnie. Ostatnio paliłem chyba ze 2 miechy temu. Marihuana powinna być legalna ale w ilosciach znikomych, tzn. 1-2g i tylko ona. Reszta narkotyków to gówno. Widzę po znajomych jak im się we łbach przewala od fety i koksu to ja podziękuję ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Cytuj:
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
P.S Jeszcze pamiętam stare dzieje 8-9 lat bodajże to paliłem skręty z paragonów XDDDDDDD. Ostatnio edytowany przez Shiz. - 28-11-2008 o 23:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Ten argument zwolenników dragów jest śmieszny.
Ostatnio edytowany przez Erhion - 29-11-2008 o 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2008
Lokacja: Reykjavik
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gościu mówi do rzeczy...
Widziałem takie skuny u swojego kumpla dilera(nieprzewidywalny typ), zwyczajna chemia, liście pokryte warstwą chityny, dotleniane mechaniczne, ultrafioletowa lampa ciepłofalowa (czy coś w tym stylu)... źródło nasion od dilerów, tych którzy tą całą chemię sprzedają. Poziom thc w tych jego roślinach podobno wynosił 23%, niby qrwa zajebiście dopala ale to zabiło mojego zaprzyjaźnionego hodowce. To cholerstwo doprowadziło do paraliżu jego móżdzka później to przeszło do rdzeńa przedłużonego i już go więcej nie widziałem... Trudno się z bobkiem nie zgodzić. Mózg nie jest jeszcze całkowicie pojęty przez naszą naukę, przez zażywanie takich gówien możemy zginąć albo dostać urazu, to nie są papierosy to są środki psychoaktywne, które działają na nasz mózg, którego reakcje na tego typu chemikalia są całkowicie nieznane. Ostatnio edytowany przez raf420 - 29-11-2008 o 05:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Aaa. Chyba że.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Takie historyjki to tylko na ulotkach antynarkotykowych możesz poczytać. Albo usłyszeć w tym nagraniu, od którego zaczął się temat. Chyba, dawno temu go słuchałem i nie pamiętam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() KAŻDY środek psychoaktywny ryje w jakiś sposób beret. Nie ma tutaj wyjątków. Zalicza się do tego również Alkohol. Z resztą na co dzień mam tego naoczny przykład.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Antica
|
![]() Taaaa....... Jezu już sama uprawa trawy jest nienormalna, a co dopiero chemiczna..... Ja nie spróbuję i tyle... Dzieciaki to robią z nudów... Potem mamy gadanie nauczycieli itp. żę to złe i tak dalej, a tak naprawdę to nigdy nie reagują... Tak samo z petami.... Ohydne. A alkohol to martini albo szampan, a nie jakieś ścierwo.... I i tak piję okazjonalnie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
up@ ok... wspieramy cie... naprawde...
![]() |
![]() |
#398 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Ale argumentować fakt, że LSD nie jest złe, bo jego twórca dożył 102 lat to głupota. Jak wymyśle jakiś narkotyk, który zabije dzięsiątki osób, bo będzie bardzo mocny ale szkodliwy i dożyje 110 lat to też będziesz pisał, że jest niegroźny, bo przecież twórca tak długo żył? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2008
Lokacja: Reykjavik
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() Ja, np. ostatnio zapaliłem sobie z kumplami przed szkołą i kumpel powiedział mi, że fajnie się wtapia palec w klawisze w komórce. Postanowiłem to sprawdzic i rzeczywiście tak było, tylko potem zaczęły mnie palce piec i czułem, że mi płoną. Starałem się to jakoś "ugasić" i przyłożyłem śniegiem, ale nic. Zaczęło mnie jeszcze bardziej piec i dokładnie czułem jak ogień przemieszcza się po mojej dłoni. Po chwili już mi się to znudziło i faza odeszła. W takie historie również jestem w stanie uwierzyć, bo sam ich doświadczyłem. Ale jakieś owady łażące po ciele i chęć zeskrobania je nożami? Ok... można mieć minimalne zwidy i haluny, ale bez przesady. Marihuana służy do poprawienia nastroju, humoru i ogólnego samopoczucia. |
|
![]() |
![]() |