![]() |
#11881 |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 25 05 2008
Lokacja: Sulejów
Stan: Niegraj±cy
Imię: Wronqa/Wronqa Mage
Profesja: Elite Knight
¦wiat: Astera
Poziom: 101
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @Bali
Jako¶ sobie nie przypominam. Skoro już wiesz gdzie mieszkam i starzy cie nie kochaj± to kiedy przyjedziesz? @up Dobrze powiedziane |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11882 |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 28 06 2008
Lokacja: MMz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bejc
Poziom: 94
|
![]() @bali
tylko noob daje sie shakowac 3 razy -.- tylko mi nie wmawiaj ze nie, bo bylem z toba w gildii i wiem co pisales na gc ;// i tak w ogole, to czy ty sam w biles lvl ? chodzi mi o to, ze tylko umiesz z kims huncic -.-
15:33 Gaga Knight [131]: kumpel mowi, ze zeby sie dowartosciowac 15:33 Gaga Knight [131]: trzeba se wkrecic ze all opisy na gg kocham cie itd 15:33 Gaga Knight [131]: sa do ciebie 14:31 Rolexanka [142]: ja jestem kapitanka bomba a ty tepym chujem xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#11883 | |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 20 09 2008
Imię: Bali*
Profesja: Elder Druid
Gildia: Diabelki Astery
Poziom: 272
Poziom mag.: 90
|
![]() Cytuj:
Kim shonem?? Shonem praktycznie większo¶ć leveli wbiłem sam a nie że tylko na hunty z kim¶ latałem... tylko noob daje sie shakowac 3 razy?? Czyli Wolvmen to też noob?? on miał z 5+ hacków i jako¶ nobem nie jest.... Żeby nie mój gz braciak który lata po H** wie jakich stronach to by nie było hacków... Wronqa. już to wiedze Ja pod twoim domem a ty dupy nie wystawiasz tylko siedzisz cicho i na psy dzwonisz... A dex90 Nie że maj± mnie w dupie tylko ja ich po prostu olewam... Ostatnio edytowany przez Bali* - 28-11-2008 o 18:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11884 |
Użytkownik Forum
|
![]() up.
A co może by tak nie było?? Ja czekam aż wychylisz się z haty a tu psy wpadaj±... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11885 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dajcie se juz spokój xd
SSik: ![]() Pozdro dla Pelego ![]() ![]()
To tylko słowa nie daj się zmanipulować. Ostatnio edytowany przez Mydelniczek - 28-11-2008 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11886 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP.
Nie ![]() Nie lubię tego noba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11887 | |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 18 11 2008
Profesja: Master Sorcerer
¦wiat: Galana
|
![]() Cytuj:
ss: ![]() Ostatnio edytowany przez dex90 - 28-11-2008 o 19:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11888 |
Użytkownik Forum
|
![]() up.
no i?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11889 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja pierdolęęę, chciałem odpu¶cić, no ale ty człowieku poprostu jeste¶ jebnięęęty! znasz jakies okre¶lenie pozytywne/negatywne poza 'noob' i odmianami słowa 'noob' ? :| weż słownik i się pizgnij nim kretynie !
![]() |
![]() |
![]() |
#11890 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@dex90 Za młody jest i za głupi żeby to poj±ć. @Thar Co to za typ? Wy¶lij link do jakiego¶ utworu na yt |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11891 | |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 20 12 2007
Lokacja: wwa
Stan: Pocz±tkuj±cy
Imię: Oskar Wielki Knight
Poziom: 118
|
![]() up
lol nie widisz tam "o.s.t.r" ? Cytuj:
ss ![]() Ostatnio edytowany przez kleofast - 28-11-2008 o 20:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11892 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Shon
nie mam nic do Ciebie ale skończ sam się o¶mieszasz @up pierdolnięty możesz być ty, bo tym razem to wła¶nie Jay~ ma racje @Thar ssij O.S.T.R mistrz ale u mnie w tym miechu był DGE, Fokus, Eldo&52 dębiec ; ]! @Wronqa nie znać Ostrego... w każdym razie, masz link do last.fm w moim podpisie, sprawdĽ sobie jakie¶ jego kawałki Ostatnio edytowany przez -Thug- - 28-11-2008 o 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11893 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie moje klimaty. ¦rednio lubie rap/hip-hop itp. Wole szybsze kawałki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11894 |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 14 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rafigus
¦wiat: Refugia
Poziom: 150
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Zapraszam: http://forum.tibia.pl/showthread.php...17#post2353117
Jesli kto¶ się boi klikać w linki to w wyszukiwarce wystarczy wpisać: Thaeilen - The Best Knight Ever. Proszę komentować! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11895 |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 20 12 2007
Lokacja: wwa
Stan: Pocz±tkuj±cy
Imię: Oskar Wielki Knight
Poziom: 118
|
![]() 3up
nom jestem taki pierdolniety ze sie wyjebalem idac prosto ![]() btw pomysł zeby "pizgn±ć" sie slownikiem jest dobry :/ choć w 1 masz racje , Ostry roks ![]() rusz tym i klaskaj ahaha xd Ostatnio edytowany przez kleofast - 28-11-2008 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11896 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 3 strony spamu o allegro Wrony =S, w sumie to piszcie, chociaż mam polewe z np. Azer'a, który tak starannie przelicza dobre/złe inwestycje w życiu którego nie ma.
Cytuj:
btw. kupi kto¶ 54 knight'a na Asterze? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11897 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
To wy mi chcecie wmówić że kupiłem gp na allegro więc nie pierdol. To czego słucham to moja sprawa. http://pl.youtube.com/watch?v=PIlkzF8aZQM
Ostatnio edytowany przez Wronqa - 28-11-2008 o 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11898 |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 18 11 2008
Profesja: Master Sorcerer
¦wiat: Galana
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11899 |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 30 01 2008
Imię: Watarius
Gildia: Several Heroes
Poziom: 116
|
![]() WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !!
WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZę !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! WIESZAK PRZYJD¬ PROSZE !! ![]()
22:39 Shu Teh'Warrior [128]: w dupie mam lody krecone Ostatnio edytowany przez Watariuss - 28-11-2008 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11900 |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 06 02 2007
Lokacja: Gdańsk
¦wiat: Kyra
![]() |
![]() I po co ty jescze spamujesz ten temat głupota?