|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() Nawet bardzo dobrze gada, zgadzam się ze wszystkim. A outfity są w najgorszym razie przeciętne (przynajmniej 2) więc ci co płaczą jakie słabe itd. niech się zastanowią, że nie każdy ma taki (jak dla mnie zryty) gust jak oni. No ale co by cipowie nie dodali, to i tak co najmniej 20% wypowiedzi byłoby obraźliwych, bo inteligentnych ludzi jest tu coraz mniej ...
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() outfit moze nie jest fajny, ale addony mi sie b. podobaja
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2008
|
![]() Cytuj:
Słuchaj kondonie to z3e grasz na non - pvp i jestes ciotą nie znacy ze nie wiadomo jak maja podniesc cene outfitów bo to jednak troche kosztuje respekt |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() a o sorcu dalej cicho... nie zeby był słaby ale jakieś ciekawe czary dla urozmaicenia by sie przydały...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
|
![]() Sam gram sorcem i muszę powiedzieć, że update zapowiada się bardzo dobrze. Teraz będę mógł opchnąc na allegro moje wszystkie knighty, którymi botowalem na kopalniach
![]() Co do outfitów...Moim zdaniem większość outfitów jest ZJEBANYCH! Jedynie niektóre są ŚREDNIE, dlatego obojętne mi jest czy wprowadza nowe outfity i tak nie będę wydawać kasy na taką pierdołę. Szkoda, że nic o sorku nie słychać, patrząc z innej perspektywy to druid jest bardziej pożądany na hunty niż sork. Zawsze może uleczyć i ma tą samą siłę ataku, dlatego ubolewam nad faktem, iż CIpsoft to osły głupie i nie potrafią zadbać o swój biznes. Co update zawsze piszą coś o wyrównywaniu profesji...Ta gadka ciągnie się już przez pare lat i ciągle nie potrafią dojść do skutku. Jak jeszcze grałem palkiem to pamietam jak wprowadzali system niszczenia się spearów. Na początku myślałem, że to jest jakiś żart ale okazuje się, że oni naprawdę zmienili wytrzymałość spearów prawie do zera! I taka śmieszna sytuacja ciągneła się aż do kolejnego update. Potem wprowadzili te "Entchanted Spears" które na początku waliły lepiej niż sd od h-lvl sorka, to po jakimś czasie zmienili ich siłkę ataku. Wnioskując mam podstawy sądzić, że Loot to będzie kolejny problem z którym będą się borykać przez kolejych pare ładnych lat ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2008
Lokacja: Kentaki
Imię: Yanuse Xantlen
Profesja: Paladin
Gildia: jedna z lepszych
Świat: Astera
Poziom: Big
Skille: Big
Poziom mag.: 0o
|
![]() Update jak to update, jak zwykle najbardziej płaczą ci co nie potrafią sie przystosować do nowych zmian. I to jest najbardziej śmieszne bo przecież dotyczy to nas wszystkich (w założeniu każdy ma równe szanse).
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice
Imię: Sir Babolek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
Nieistnieje takie cos jak balansacja profesji, kazda profesja jest inna i NIEMOZE BYC ZABALASOWANA DO INNEJ poniewaz po to sa profesje aby sie diametrialnie roznily, bo w tym momencie zlaloby sie to w 1 calosc, knight ma sporo hp dobrze bloczy, mimo wsyzstko dobrze znosi ataki na bloku na bitwach, paladyn to posrednia profesja pomiedzy postaciami magicznymi i knightami, a magowie w calkosztalcie maja dobry atak ale w defensywie padaja jak muchy ( w trapie ). Dlatego jedyne wyrowanianie jakie moze byc to wyrowananie czesciowe, tzn ekonomiczne, tak aby gralo sie w miare przyjemnie, tak jak to bylo updatety temu <3. Co do lootu, co z tego ze boty beda mialy " lepiej "? skoro i tak boca i traca czas, wiec tak czy siak beda mieli " miliony " i tak, a polepszenie dropu ulatwi gre i umili czas normalnym ludzia ktorzy nie botuja po 10h dziennie na vdl/edl/barb campach i innych cudach zebyt potem bez ztresu expic na mosnterach z waste...
Maxu has gone kthxbye Ostatnio edytowany przez Sir-Babolek - 29-11-2008 o 22:29. |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
To pr@wda, że: upd@te jak upd@te, ale większość w tym upie robią dla h - leveli, to już kolejny update gdzie questy, outfity, i różne itemki są tylko co najmniej dl@ setki+ Nic nie robią dl@ low.. to jest najgorsze ;];] reszt@ i się podob@... ^^I tak nie m@ o czym mówić, to dopiero 4 teaser, jeszcze wszystko może się zdarzyć ![]() ![]() __________________ 18:36 Yoozek [207]: zajmij sie kobietami 18:36 Korni [97]: to juz wole na tibie czas tracic |
|
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice
Imię: Sir Babolek
Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
- tarantula cave na tiq ( 20-25k/h profit ) - dwarf cave na tiq ( 40k/h profit ) - dwarf cave na cormaya ( 30-35k/h profit ) - treasure island ( 35k-38k/h waste / 0 ) Miejsca te pratkycznie zawsze sa wolne, a jest sporo miejsc o ktorych niewspomne ze wzgledu na profit, i dobry exp ![]()
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawda leży w tym, że większość niezadowolonych z tego update'u jest źle nastawionych.
Odrazu zakladacie ze bedzie zły i sie w tym argumencie umacniacie. Uważam ze outfity sa fajne, moze ten 1 taki słaby - przesadzony. Co do expplace to robią w porzadku. Nie bedzie tak źle. sy |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super Ten nowy outfit odrazu pacc i quest
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() powiem wam tyle to wszystko jest na siłe .... osobiście to mi się outfit nie podoba ;/ oczekiwałem czegos znacznie lepszego
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Słitaśny Krulik
|
![]() Cytuj:
@down Shared exp wprowadzili przedtem, teraz mówisz chyba o party buffach. Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 30-11-2008 o 02:25. Powód: "Y" mi ukradli :< |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() te nowe outfity nie sa wcale takie zle. A share exp dla mnie jest extra bo czesto expie w party.
|
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Z kąś!
Imię: Mayezon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Primal Hunters
Świat: Secura
Poziom: 20+
Skille: Trenuje
Poziom mag.: 3
|
![]() zapowiada się maga super! cip w końcu zrozumiał o co kaman
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Vanc
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
Poziom: 24
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() W końcu Cipsoft opiera swój update na komentarzach i sugestiach graczy. \o/
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czemu niektorzy (ktorzy nie umieja czytac) mowia o outficie w liczbie mnogiej.
Przeciez outfit jest 1, tyle ze na 1 rysunku pisze basic, a na 2 addon o.O PS. Mowa o zmianie aspektow gry w przyszlym roku, to zapewne zmiana konsekwencji smierci, bo o tym craban najczesciej gada ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2008
Lokacja: W Limerick :)
Imię: Jakdam of limerick
Profesja: Knight
Świat: Candia
|
![]() Ehh... Mi się podoba i będzie fajnie może zacznę grę sorcem lub pallem. Podoba mi się to że teraz będzie można sprzedawać więcej rzeczy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#60 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
|
|