Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-12-2008, 14:55   #101
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Pewnie uwazasz siebie za przyklad takiego gracza, a ja zauwazylem ze zawsze narzekasz na eksp. Czy naprawde uwazasz, ze ta gierka bylaby idealna, gdybys mogl liczyc cyferki do usranej smierci albo jeszcze dluzej?
Nie, ja gram (grałem) w 100% for fun. Mimo wszystko, lubiłem sobie czasami wyjść poexpić. To taka odmiana od gadania przed depo o dupie marynie.

Cytuj:
Padniesz/bedzie waste, wiec lepiej siedz na syfie typu dragi.
Kiedyś, przez dwa tygodnie bałem się iść expić, więc poszedłem na Edron na Smoki i padłem przez kick na pierwszym napotkanym...

Cytuj:
Najgorsze jest to, ze wszystkich w tych czasach obchodzi tylko cyferka kolo nicku.
Nie wiem, co o mnie sobie wcześniej pomyślałeś i prawdę mówiąc nic mnie to nie obchodzi, ale ja do tego typu graczy nie należę.
Xr3 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-12-2008, 15:00   #102
Xerfep
Guest

Domyślny

Witajcie. Jestem nowym użytkownikiem tego forum i chciałem powiedzieć, że update jest już po prostu żałosny.
Jeżeli robicie już jakieś update to zwiększcie exp na Dragon Lair. Wiekszość "dużych lvl'eli" bez pacc'a nie ma gdzie expic.
Z góry dziękuje za przeczytanie mojego postu.Pozdro dla Tibijczyków

stary 01-12-2008, 15:16   #103
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Kiedyś, przez dwa tygodnie bałem się iść expić, więc poszedłem na Edron na Smoki i padłem przez kick na pierwszym napotkanym...
Znam ten bol, nie raz wracalem zadowolony z hanta i nagle kik. To akurat tez by sie przydalo jakos zmienic, ale mysle ze zwiekszenie ilosci hp/lev o 2 by za wiele nie pomoglo.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerfep Pokaż post
Jeżeli robicie już jakieś update to zwiększcie exp na Dragon Lair.
Dzieki za rade, juz sie za to zabieramy i jutro bedziesz mial na d lair exp x5.

Your Tibiapl team!
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku.

Ostatnio edytowany przez Askaral - 01-12-2008 o 15:23.
Askaral jest offline  
stary 01-12-2008, 15:38   #104
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: New York
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: John Doe
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: -,.,-
Poziom mag.: 7
Kellerman ma numer GG 5857403
Domyślny

szkoda mi ludzi typu "kilkoro na górze" i sądzę ,że powinni przemyśleć trochę wszystko z ekonomicznego punktu widzenia. Jakby nie patrzeć cipsoft od lat usiłuje zarobić pieniądze ,i dobrze mu to wychodzi. Zarabia na paccach i nieznacznych pieniążkach z sklepiku fana. Wielu z was zaczęło postrzegać pacc i free jako dwie różne profesje ,które należy wyrównać. Jednak to nie działa na tej zasadzie. To gracze premium płacą za grę ,i to dzięki nim możecie się cieszyć grą... Powinniście raczej walczyć o ich prawa ,bo inaczej wielu z was grałoby w durnego wowa ; >

Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę

JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA.
Kellerman jest offline  
stary 01-12-2008, 16:27   #105
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Znam ten bol, nie raz wracalem zadowolony z hanta i nagle kik. To akurat tez by sie przydalo jakos zmienic, ale mysle ze zwiekszenie ilosci hp/lev o 2 by za wiele nie pomoglo.
Przestańcie te bzdury o hp u sorca pisać, kiedyś nikt nie narzekał a było trudniej - wy z kolei narzekacie na ułatwienia a jednocześnie piszecie żeby wam dali wiecej hp - hipokryzja

Co z tymi kickami maja robić ? to by było dopiero ułatwienie że gdy w chwili rozłączenia twojego netu automatycznie wywala postać, np goni cie 3 pk nie masz szans - za daleko do dp bla ble bli i co robisz ? wyciagasz kabelek od neta i już

Nie chce mi sie kopiować waszych postów na temat tego jaka ta gra durna i prosta i robiona dla kasy, powiem tyle cipsoft ma na was wyje**** bardziej ode mnie, nie ma żadnego obowiązku grania nie wiąże was żadna umowa z tibia etc nie dostajecie za granie pieniądze - jeszcze w to wkładacie własne (nie licząc tych którzy pacc kupują za gp) więc poprostu uważacie że gra jest kiepska ? że tibia 7,6 była lepsza ? to taka mała rada jakbyście w swym mądrym i jakże potrzebnym myśleniu i przekładaniu tego na durne postym - przestańcie grać w tibie i grajcie na ots pod tibie 7,6 jak było tam tak pięknie, ale nie wy jak na typowego polaka nastało - narzekacie ale nic z tym nie zrobicie bo tak naprawde podobają sie wam te zmieny a piszecie tylko po to żeby sie wyżalić co wam to daje ? Najlepiej pokażecie że tibia zszedła na psy nie grając w nia - jakby z każdego serva odszedło tylu graczy co pisze o tibi te gówna to cipsoft od razu by coś zrobił bo jednak by was wtedy zauważył - bedziecie pisać na forum stronki którą wywalili z fansite (tak tak odszedliście sami i gdybyście tylko kiwneli palcem cipsoft by was błagał o powrót bla bla bla) to nic wam to nie da, zachowujecie sie jak durne dzieci które narzekają że piaskownica jest chu**** a i tak bedą tam siedzieć

Morał ? Nie pasi - wypad nikt was tu nie trzyma i nikt nie bedzie za wami tesknić

Chcecie coś do mnie napisać to piszcie na priv nie chce mi sie robić wiekszego syfu z tego co wy zrobiliście, zreszta sram na to

Ostatnio edytowany przez Regeusz - 01-12-2008 o 18:18.
Regeusz jest offline  
stary 01-12-2008, 17:11   #106
Sr@x
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 06 2007

Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Domyślny

może nie na temat ale...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kellerman Pokaż post
bo inaczej wielu z was grałoby w durnego wowa ; >
podaj mi parę powodów dlaczego WoW jest durny
stary 01-12-2008, 18:02   #107
Johny0
Użytkownik forum

Johny0's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2008
Lokacja: oj daleko

Stan: Niegrający
Świat: Unitera
Domyślny

niby wszystko nie takie złe ale te outfity trochę dupne ogólnie reszta ujdzie

@offtop
moglibyście się opluwać w innym temacie bo nie chcę mi się tego czytać

@up
wow żązi
Johny0 jest offline  
stary 01-12-2008, 19:40   #108
Dzik11
Zbanowany

Data dołączenia: 01 10 2008
Lokacja: Venore

Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: 80/80
Dzik11 ma numer GG 2997386
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Regeusz Pokaż post
Przestańcie te bzdury o hp u sorca pisać, kiedyś nikt nie narzekał a było trudniej - wy z kolei narzekacie na ułatwienia a jednocześnie piszecie żeby wam dali wiecej hp - hipokryzja

Co z tymi kickami maja robić ? to by było dopiero ułatwienie że gdy w chwili rozłączenia twojego netu automatycznie wywala postać, np goni cie 3 pk nie masz szans - za daleko do dp bla ble bli i co robisz ? wyciagasz kabelek od neta i już

Nie chce mi sie kopiować waszych postów na temat tego jaka ta gra durna i prosta i robiona dla kasy, powiem tyle cipsoft ma na was wyje**** bardziej ode mnie, nie ma żadnego obowiązku grania nie wiąże was żadna umowa z tibia etc nie dostajecie za granie pieniądze - jeszcze w to wkładacie własne (nie licząc tych którzy pacc kupują za gp) więc poprostu uważacie że gra jest kiepska ? że tibia 7,6 była lepsza ? to taka mała rada jakbyście w swym mądrym i jakże potrzebnym myśleniu i przekładaniu tego na durne postym - przestańcie grać w tibie i grajcie na ots pod tibie 7,6 jak było tam tak pięknie, ale nie wy jak na typowego polaka nastało - narzekacie ale nic z tym nie zrobicie bo tak naprawde podobają sie wam te zmieny a piszecie tylko po to żeby sie wyżalić co wam to daje ? Najlepiej pokażecie że tibia zszedła na psy nie grając w nia - jakby z każdego serva odszedło tylu graczy co pisze o tibi te gówna to cipsoft od razu by coś zrobił bo jednak by was wtedy zauważył - bedziecie pisać na forum stronki którą wywalili z fansite (tak tak odszedliście sami i gdybyście tylko kiwneli palcem cipsoft by was błagał o powrót bla bla bla) to nic wam to nie da, zachowujecie sie jak durne dzieci które narzekają że piaskownica jest chu**** a i tak bedą tam siedzieć

Morał ? Nie pasi - wypad nikt was tu nie trzyma i nikt nie bedzie za wami tesknić

Chcecie coś do mnie napisać to piszcie na priv nie chce mi sie robić wiekszego syfu z tego co wy zrobiliście, zreszta sram na to
Pierw pograj sorkiem a później spróbuj powiedziec tak samo a nie grasz pallem którym się łatwiej gra na rl niż na niektórych ots a co do dawnych czasów wtedy nikt nie narzekał bo każdemu się przyjemnie grało i nie chodziło o lvl i wielu nie gra w tibię tylko chcą zobaczyc od czasu do czasu na forum co dalej się dzieje z tibią a na ots nie można grac bo zawsze upadają

Ostatnio edytowany przez Dzik11 - 01-12-2008 o 19:44.
Dzik11 jest offline  
stary 01-12-2008, 20:28   #109
Regeusz
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Pierw pograj sorkiem a później spróbuj powiedziec tak samo a nie grasz pallem którym się łatwiej gra na rl niż na niektórych ots a co do dawnych czasów wtedy nikt nie narzekał bo każdemu się przyjemnie grało i nie chodziło o lvl i wielu nie gra w tibię tylko chcą zobaczyc od czasu do czasu na forum co dalej się dzieje z tibią a na ots nie można grac bo zawsze upadają
Coś wątpie ze grasz tym ek i wychwalasz sorca, przestań pierd**** mam cie w dupie o sorcu tam 1 zdanie napisałem chodzi mi głównie o to narzekanie, i są takie ots które sie trzymaja juz długo tylko na tych pewnie też jest dla ciebie i xr3 za trudno, nie wiem czy ty to konto dla jaj założyłeś z tym ek bo już 3x nick zmieniałeś i zawsze to był ek raz 18lv potem chyba ze 120 teraz jakiś 94 btw

Real name: Rosa Melcacho ? co ty wbijasz na losowy server szukasz 100ek~ i sobie wpisujesz go w profil ? Przecież char z twojego profilu to chyba jakiś mex albo swe zresztą nie ważnie niedługo wpiszesz sobie w profil Lord'Paulistinha i bedziesz pisać że sorc sux a ek rox.

Po co mam grać sorkiem ? nie wystarczy fakt że znam kilku sorców którzy wogóle nie narzekaja ani na hp ani na cap ? nigdy nie napisałem że pall jest prostrzy w grze od sorca, bo obaj są silni i obydwoma inaczej sie gra więc nie da sie stwierdzić którym jest łatwiej opłacalniej etc jest typ co pada na 121lv na lion i płacze że gdyby miał wiecej hp to by przeżył i sorc jest sux słaby i do niczego sie nie nadaje, a jest też typ który zaliczyłem wiecej deadów przez kicki ale nie narzeka gra dalej i sie wkońcu wybija i ma już 212lv, i obaj grają tą sama profesja, czemu jeden narzeka na to że sorc jest cienki a drugi twierdzi że sorc jest najlepszą profesja na tą chwile ? Odp jest prosta pierwszy gracz to dupa wołowa który nawet jak mu cipy dadzą nieśmiertleność i nieskończoną mane to bedzie narzekać że sorc jest sux, a drugi to gracz który potrafi sie ogarnąć i wykorzystać coś czego wg ciebie i xr3 sorc nie ma - jego ZALETY i skończcie już te durnoty z hp bo każdej profesji trzeba by wtedy podnieść hp, zresztą chyba z 3x sie chwaliłeś że ek expi najszybciej a zbywasz moje pyt o twój exp na h ? Zgaduje że expisz na frostach (o ile wogóle masz jakiedokolwiek ek) a jak sie myle i znowu napiszesz "nie zdradze swojego miejsca bo nooby sie zlecą" wystarczy że napiszesz jaki robisz exp/h ale wątpie że to zrobisz bo całe te sranie o twoim(twoich) ek to wymyślony stek bzdur nie grasz nie grałeś i nie bedziesz grać ek, a jak grasz i dalej twierdzisz że ek jest najlepszą profesja to jesteś w jakimś 0,1% graczy którzy tak twierdzą, nie mówie że ek NIC nie może bo wystarczy spojrzeć na paru, tylko gdzie oni kończą? gdzie idzie 140ek żeby expić a nie sie bawić ? frosty. Co hunci ek solo że zarobić i troche przy okazji poexpić? frosty. A teraz drugie pytanie na co idzie 300ek żeby expic? frosty. Gdzie idzie 300ek żeby zarobić? frosty. Są wyjątki gdzie ek we 2 chodzą na demy ale rzadko im sie zwraca. Kolejny małe pytanie. Za ile sie leczy maxymalnie 130ek? a za ile 394? Ma wiecej hp więc powinnien sie poprostu lepiej leczyć, nie pisz "to jak mają w trapie uwalić takiego 394ek?" bo o to w tym chodzi że taki 394lv ek powinnien być BARDZO trudny do uwalenia a tymczasem gdzie np sero nie pójdzie na war tam pada, może z uhami też by padł bo pewnie jak go widzą to all w niego walą wiadomo największy lv, ale z uhami miałby jakieś szanse, wiecie czemu zrobili te poty dla ek? bo wg nich ek mógl brać b duzo run i w jednym miejscu siedzieć praktycznie cały dzień - to prawda ale gdyby poprostu bp uh podrożał o 2k~ i runy byłby cieższe też załatwiliby ten problem, ludzie by pewnie narzekali na cene uh ale jakby to teraz cipsoft zaproponował to pewnie wiekszość od razu by na to poszła

pozdro czekam aż skumasz moją prośbe o odp na PRIV i czekam aż wkońcu napiszesz mi ile ek robi na h expa bo mnie to niezmiernie ciekawi skoro expi najszybciej, btw i nie pisz że poprostu stawia bota i dlatego expi najszybciej bo teraz boty są tak zrobione że każda profesja może z nich korzystać i pewnie też by sie znalazło miejsca dla sorca gdzie mógłby expić na bocie cały czas
Regeusz jest offline  
stary 01-12-2008, 20:56   #110
Zientarski
Użytkownik Forum

Zientarski's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2008
Lokacja: Warszawa

Imię: ---
Gildia: ---
Świat: ---
Poziom: 10
Skille: 43/42
Poziom mag.: 2
Domyślny

Prawda jest taka, że znów z kolejnego tematu robicie offtopa.
A kazdy chce być mądrzejszy od osoby wyżej, próbujecie udawać inteligentów
a niektórzy przy tym jeszcze bardziej sie pogrążają.

GRAJ W TIBIE A JAK CI SIE NIE PODOBA NIE GRAJ!
UPDATE'Y SA CALY CZAS ZLE TO NIE GRAJ!
NIE PODOBA CI SIE GRA NA FACC I NIE MASZ KASY ANI ZAMIARU WYDAWAC NA PACC NIE GRAJ!
NIKT NIE BEDZIE TESKNIL, BEDZIE LUZNIEJ NA SERVACH I BEDZIE LEPSZA GRA.

GRA SIE DLA PRZYJEMNOSCI A NIE DLA NARZEKANIA... JEZELI NARZEKASZ ZNACZY
ZE TA GRA NIE JEST DLA CIEBIE
ZAGRAC W NFSU I JA PRZEJDZ, BEDZIESZ SZCZESLIWY
Zientarski jest offline  
stary 01-12-2008, 21:39   #111
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

@Regeusz
Tak sobie czytam te twoje złote myśli i zastanawiam się, czy jest sens po raz kolejny udowadniać pewne fakty, zacietrzewiałemu cymbałowi, który swoje zdanie opiera na wnioskach kilku innych osób. Szkoda, że nie wkleiłeś rozmów z graczami, którzy wyklinali MSa...

Spróbuję po raz kolejny do ciebie przemówić, chociaż wiem, że robię w tym momencie coś głupiego i powinienem się tego wstydzić przed samym sobą.

Cytuj:
o sorcu tam 1 zdanie napisałem
Pogratulować dobrej pamięci.

Cytuj:
Po co mam grać sorkiem ? nie wystarczy fakt że znam kilku sorców którzy wogóle nie narzekaja ani na hp ani na cap ?
Nie, nie wystarczy. Możliwe, że jakimś cudem twoim pikselowym kolegom kilka razy się poszczęściło, dzięki czemu dorobili się kokosów. Weź pod uwagę fakt, jak ciężko jest wbić MSem 200lvl. Zobacz, jak wielu jest MSów, którzy są skazani na samotne huncenie, przez to, że z ekonomicznego punktu widzenia, targanie za sobą ED, jest bardziej korzystne. Od 8.0, owa sytuacja nieco się poprawiła, lecz nie w wystarczającym stopniu.

Cytuj:
jest typ co pada na 121lv na lion i płacze że gdyby miał wiecej hp to by przeżył
Gdzie tak napisałem?

Cytuj:
Odp jest prosta pierwszy gracz to dupa wołowa
Jakoś nikt, z kim hunciłem, nie narzekał na to, że w jakiś sposób nie ogarniam. Mam rozumieć, że ty wiesz lepiej.

Cytuj:
wykorzystać coś czego wg ciebie i xr3 sorc nie ma - jego ZALETY
Ty dalej nie jesteś w stanie pojąć, że na to, czy będę mógł owe zalety wykorzystać, wpływa jeszcze masa czynników zewnętrznych.

Cytuj:
gdzie idzie 140ek żeby expić a nie sie bawić ? frosty. Co hunci ek solo że zarobić i troche przy okazji poexpić? frosty. A teraz drugie pytanie na co idzie 300ek żeby expic? frosty. Gdzie idzie 300ek żeby zarobić? frosty.
Czytając tę wypowiedź, śmiem twierdzić, że jesteś na tyle głupi, aby uparcie żyć w przekonaniu, że MS/ED "ma inaczej". Mówisz to tak, jak by Demony były zawsze wolne.

Cytuj:
pewnie też by sie znalazło miejsca dla sorca gdzie mógłby expić na bocie cały czas
Owszem, znam kilku magów, którzy bocą na Dragon Lairach. Dokładnie to samo co wybotowany EK. Zero skilla. Tylko jeden dobrze ogarnia, lecz niestety dostał delete...

@Szkoua zua skun sie jara
Cytuj:
Nie podoba mi się, aczkolwiek prawa do narzekania odebrać mi nie możesz.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 01-12-2008 o 22:19.
Xr3 jest offline  
stary 01-12-2008, 23:21   #112
Orog_Rtn
Użytkownik Forum

Orog_Rtn's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2008
Lokacja: blo/ki/gi t.pl
Wpisy bloga: 15

Stan: Zbanowany
Profesja: Druid
Gildia: farmerstwo
Domyślny

Będziemy mogli się przechadzać pod postacią zedytowanych citizenów z dzidą.

A dekoracje przemilczę. simsowato.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Regulamin
Po pierwsze! # podawać linków do stron hackerskich oraz stron z nielegalnym oprogramowaniem służącym do łamania oficjalnych zasad gry
Orog_Rtn jest offline  
stary 01-12-2008, 23:38   #113
XxUNISTAxX
Użytkownik forum

XxUNISTAxX's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2008
Lokacja: Leszno

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zientarski Pokaż post
Prawda jest taka, że znów z kolejnego tematu robicie offtopa.
A kazdy chce być mądrzejszy od osoby wyżej, próbujecie udawać inteligentów
a niektórzy przy tym jeszcze bardziej sie pogrążają.

UPDATE'Y SA CALY CZAS ZLE TO NIE GRAJ!
NIE PODOBA CI SIE GRA NA FACC I NIE MASZ KASY ANI ZAMIARU WYDAWAC NA PACC NIE GRAJ!
NIKT NIE BEDZIE TESKNIL, BEDZIE LUZNIEJ NA SERVACH I BEDZIE LEPSZA GRA.

GRA SIE DLA PRZYJEMNOSCI A NIE DLA NARZEKANIA... JEZELI NARZEKASZ ZNACZY
ZE TA GRA NIE JEST DLA CIEBIE
ZAGRAC W NFSU I JA PRZEJDZ, BEDZIESZ SZCZESLIWY
Pisałem o tym ^^..
Tak i nic nie pomoże xP gz za chęci
XxUNISTAxX jest offline  
stary 01-12-2008, 23:53   #114
Dzik11
Zbanowany

Data dołączenia: 01 10 2008
Lokacja: Venore

Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: 80/80
Dzik11 ma numer GG 2997386
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Regeusz Pokaż post
Coś wątpie ze grasz tym ek i wychwalasz sorca, przestań pierd**** mam cie w dupie o sorcu tam 1 zdanie napisałem chodzi mi głównie o to narzekanie, i są takie ots które sie trzymaja juz długo tylko na tych pewnie też jest dla ciebie i xr3 za trudno, nie wiem czy ty to konto dla jaj założyłeś z tym ek bo już 3x nick zmieniałeś i zawsze to był ek raz 18lv potem chyba ze 120 teraz jakiś 94 btw

Real name: Rosa Melcacho ? co ty wbijasz na losowy server szukasz 100ek~ i sobie wpisujesz go w profil ? Przecież char z twojego profilu to chyba jakiś mex albo swe zresztą nie ważnie niedługo wpiszesz sobie w profil Lord'Paulistinha i bedziesz pisać że sorc sux a ek rox.

Po co mam grać sorkiem ? nie wystarczy fakt że znam kilku sorców którzy wogóle nie narzekaja ani na hp ani na cap ? nigdy nie napisałem że pall jest prostrzy w grze od sorca, bo obaj są silni i obydwoma inaczej sie gra więc nie da sie stwierdzić którym jest łatwiej opłacalniej etc jest typ co pada na 121lv na lion i płacze że gdyby miał wiecej hp to by przeżył i sorc jest sux słaby i do niczego sie nie nadaje, a jest też typ który zaliczyłem wiecej deadów przez kicki ale nie narzeka gra dalej i sie wkońcu wybija i ma już 212lv, i obaj grają tą sama profesja, czemu jeden narzeka na to że sorc jest cienki a drugi twierdzi że sorc jest najlepszą profesja na tą chwile ? Odp jest prosta pierwszy gracz to dupa wołowa który nawet jak mu cipy dadzą nieśmiertleność i nieskończoną mane to bedzie narzekać że sorc jest sux, a drugi to gracz który potrafi sie ogarnąć i wykorzystać coś czego wg ciebie i xr3 sorc nie ma - jego ZALETY i skończcie już te durnoty z hp bo każdej profesji trzeba by wtedy podnieść hp, zresztą chyba z 3x sie chwaliłeś że ek expi najszybciej a zbywasz moje pyt o twój exp na h ? Zgaduje że expisz na frostach (o ile wogóle masz jakiedokolwiek ek) a jak sie myle i znowu napiszesz "nie zdradze swojego miejsca bo nooby sie zlecą" wystarczy że napiszesz jaki robisz exp/h ale wątpie że to zrobisz bo całe te sranie o twoim(twoich) ek to wymyślony stek bzdur nie grasz nie grałeś i nie bedziesz grać ek, a jak grasz i dalej twierdzisz że ek jest najlepszą profesja to jesteś w jakimś 0,1% graczy którzy tak twierdzą, nie mówie że ek NIC nie może bo wystarczy spojrzeć na paru, tylko gdzie oni kończą? gdzie idzie 140ek żeby expić a nie sie bawić ? frosty. Co hunci ek solo że zarobić i troche przy okazji poexpić? frosty. A teraz drugie pytanie na co idzie 300ek żeby expic? frosty. Gdzie idzie 300ek żeby zarobić? frosty. Są wyjątki gdzie ek we 2 chodzą na demy ale rzadko im sie zwraca. Kolejny małe pytanie. Za ile sie leczy maxymalnie 130ek? a za ile 394? Ma wiecej hp więc powinnien sie poprostu lepiej leczyć, nie pisz "to jak mają w trapie uwalić takiego 394ek?" bo o to w tym chodzi że taki 394lv ek powinnien być BARDZO trudny do uwalenia a tymczasem gdzie np sero nie pójdzie na war tam pada, może z uhami też by padł bo pewnać b duzie jak go widzą to all w niego walą wiadomo największy lv, ale z uhami miałby jakieś szanse, wiecie czemu zrobili te poty dla ek? bo wg nich ek mógl bro run i w jednym miejscu siedzieć praktycznie cały dzień - to prawda ale gdyby poprostu bp uh podrożał o 2k~ i runy byłby cieższe też załatwiliby ten problem, ludzie by pewnie narzekali na cene uh ale jakby to teraz cipsoft zaproponował to pewnie wiekszość od razu by na to poszła

pozdro czekam aż skumasz moją prośbe o odp na PRIV i czekam aż wkońcu napiszesz mi ile ek robi na h expa bo mnie to niezmiernie ciekawi skoro expi najszybciej, btw i nie pisz że poprostu stawia bota i dlatego expi najszybciej bo teraz boty są tak zrobione że każda profesja może z nich korzystać i pewnie też by sie znalazło miejsca dla sorca gdzie mógłby expić na bocie cały czas
to że mam wiele postaci i lubię sobie zmieniac to jest moja sprawa wraz z tym co pisze w komentach co do ots może są ale nie ma w nich 100% starej real tibi może i znasz kilku sorców co wbijało lvl na siłę i tam napisałeś gdzie knighci kończą wyżej to ja ci odpowiem że kończą z wysokim lvl 140 knight idzie sobie ustawic zwykle bota na jakiejś fajnej miejscówce blokuje różne monstery a 300 ek może sobie isc na frostach zarobic i jak wcześniej pisałeś że by takiego kine biło 20 osób a on mógł sobie uciec na luzie i jeszcze 4 z explo zabic po drodze i ty porównujesz sorca i palla że nie wiesz który lepszy ty tak naprawdę gówno wiesz o sorcu nasłuchałeś się kitu którzy ci wlepili twoi kumple
Dzik11 jest offline  
stary 02-12-2008, 08:42   #115
Krwiopalczasty
Użytkownik Forum

Krwiopalczasty's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2008

Domyślny

tez tak macie ze nie możecie wziąć prezentu od mikołaja ?? podchodzę do niego moim main harem 1 raz a ten ze już dostałem prezent
Krwiopalczasty jest offline  
stary 02-12-2008, 09:28   #116
XxUNISTAxX
Użytkownik forum

XxUNISTAxX's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2008
Lokacja: Leszno

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krwiopalczasty Pokaż post
tez tak macie ze nie możecie wziąć prezentu od mikołaja ?? podchodzę do niego moim main harem 1 raz a ten ze już dostałem prezent
Nareszcie "Cip Soft" pomyślał 1/4 ludności forum robi chary do zysków ^^
A teraz na serio xP. U mnie ten sam problem =)
XxUNISTAxX jest offline  
stary 02-12-2008, 10:04   #117
AvdoLZK
Guest

Domyślny

Czy to prawda, że test server już jest?

stary 02-12-2008, 11:32   #118
Sir-Babolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice

Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez XxUNISTAxX Pokaż post
Nareszcie "Cip Soft" pomyślał 1/4 ludności forum robi chary do zysków ^^
A teraz na serio xP. U mnie ten sam problem =)
Dlatego tez przywruca stary loot drop z potworow , co zmniejszy czesciowow ilosc botter ( MC ) jak juz wczesniej pisalem, i to jest korzystna zmiana dla kazdego, duzo expowisk sie zwolni z tego powodu dla innych graczy, jednoczesnie przywracajac drop do łask wruca takie expowiska jak Hydry, Cyklopy na cyklopolis ( co od osttatniego upa stalo sie lekko wyludnione ;] ), tak samo jezeli drop odnosic sie bedzie do kazdego potwora, inne obecnie nie uzywane expowsika zaczna byc zwrotne z wystarczajacym zwrotem co daje jedna odpowiedz :

MNIEJ CZEKANIA W KOLEJKACH NA DOBRE RESPY, od tego upa mozliwe iz wiekszosc respow bedzie mozna uznac " za dobre ", jezeli poprawia ekonomie ( itemy do rashida/djinow, dobry drop, nowe itemy ).

@Do wszystkich powyzej, pomyslcie co konentujecie, gra ta i tak juz nie jest ta sama ktora byla, wprowadzenie na maswowa skale botow, zmiane systemu PvP i PvM zrobily z tej gry gre podoba ale calkowicie inna z starych dni, dlatego trzeba sie z tym pogodzic i patrzec w przylosc i oczekiwac az zmiany przywruca zabawe jak to bylo kiedys, jak razem mozna bylo chodzic na hunty wiedzac iz mozna ladnie zarobic itd, a nie solo style z skakaniem gora dol ...

Ogolem update powinien byc pozytywny, wkoncu zwruci " frajde " z gry.
stary 02-12-2008, 16:10   #119
ravira
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2008

Domyślny

Wiecie co moze bedzie kupywal rashid i inne npc nowego po tym update i za ile?
ravira jest offline  
stary 02-12-2008, 16:42   #120
Regeusz
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie, nie wystarczy. Możliwe, że jakimś cudem twoim pikselowym kolegom kilka razy się poszczęściło, dzięki czemu dorobili się kokosów.
Te twoje pikselowe metafory...akurat tego typa znam z rl
Btw inteligencik - pisze sie kolegą
no i nie doszukuj sie u mnie przecinków bo ich nie robie jak pisze w necie Oo

Cytuj:
Tak sobie czytam te twoje złote myśli i zastanawiam się, czy jest sens po raz kolejny udowadniać pewne fakty, zacietrzewiałemu cymbałowi, który swoje zdanie opiera na wnioskach kilku innych osób. Szkoda, że nie wkleiłeś rozmów z graczami, którzy wyklinali MSa...
To w takim razie na czym mam opierać swoje zdanie? a na czym ty opierasz swoje zdanie że ek jest najlepsza profesja a przynajmniej taką która wogóle nie potrzebuje balansacji ? nie wkleiłem rozmów graczy którzy wyklinaja ms nie dlatego że ich nie ma ale dla tego że to przeważnie dzieci na 60lv albo 100+ którzy kupili tego ms i tak btw przestań nazywać mnie cymbałem bo nie jestem cymbałem dlatego że mam odmiennie zdanie to ty próbojesz ty zgryważ nie wiadomo jak doświadczoną i inteligentną osobe - po co? masz 17 lat nie jesteś w żaden sposób doświadczony, piszesz jakbyś czuł potrzebe pokazania że jesteś lepszy. Jakiś kompleks ?

Cytuj:
Weź pod uwagę fakt, jak ciężko jest wbić MSem 200lvl. Zobacz, jak wielu jest MSów, którzy są skazani na samotne huncenie, przez to, że z ekonomicznego punktu widzenia, targanie za sobą ED, jest bardziej korzystne. Od 8.0, owa sytuacja nieco się poprawiła, lecz nie w wystarczającym stopniu.
Weż pod uwagę fakt jak cieżko jest wbić ek/rp/ed 200lv. MS skazany na samotne huncenie? Zależy - jak myślisz o huncie z ek to tia ale ms może huncic z ed/ms/rp i to lepiej ja np jako shooter nie lubie chodzić z ek po co mi on? Są miejsca w których trzeba brać ek ale wtedy trzeba brać dla niego sio którego ms nie ma bo chyba o to ci chodzi nie? ale lepiej huncic we 2 niz w 3...

Cytuj:
Jakoś nikt, z kim hunciłem, nie narzekał na to, że w jakiś sposób nie ogarniam. Mam rozumieć, że ty wiesz lepiej
Równie dobrze moge napisać tak jak ty jak skopiowałem wyp. ms w tamtym temacie - jaki masz dowód że sobie tego nie wymyśliłeś? a zreszta żeby teraz nie ogarniać to naprawde chyba trzeba grać bez monitora, pamietasz co napisałeś w poprzednim temacie? "rzadko mam niestety okazje żeby wykazać sie swoja wrodzoną precyzja" czy coś takiego nom ale o jakiej precyzji i celności dokładnie mówisz ? trafianiu w hotkeye, strzałki czy line otwieraniu bp ? rozwiń tą myśl
A zresztą to nie ja przestałem grać bo padłem na lionie...

Cytuj:
Ty dalej nie jesteś w stanie pojąć, że na to, czy będę mógł owe zalety wykorzystać, wpływa jeszcze masa czynników zewnętrznych.
Chyba te czynniki zewnetrzne to kicki? szybkość neta? wolny czas?
Czyli krótko mówiąc te same które wpływają na każdą profesje, tak tak wiem ms pada na kicku pierwszy ale kick trwa zazwyczaj minute~ wiec kick to żaden argument, tak samo jak te twoje "mało hp mało cap"

Cytuj:
Czytając tę wypowiedź, śmiem twierdzić, że jesteś na tyle głupi, aby uparcie żyć w przekonaniu, że MS/ED "ma inaczej". Mówisz to tak, jak by Demony były zawsze wolne.
A ty tak jakby były wiecznie zajete...jest wiele miejsc z demonami jakbyś sie uparł to byś je huncił, a że ci sie "nie chce" jak w przypadku wrl to juz inna sprawa

Cytuj:
to że mam wiele postaci i lubię sobie zmieniac to jest moja sprawa wraz z tym co pisze w komentach co do ots może są ale nie ma w nich 100% starej real tibi może i znasz kilku sorców co wbijało lvl na siłę i tam napisałeś gdzie knighci kończą wyżej to ja ci odpowiem że kończą z wysokim lvl 140 knight idzie sobie ustawic zwykle bota na jakiejś fajnej miejscówce blokuje różne monstery a 300 ek może sobie isc na frostach zarobic i jak wcześniej pisałeś że by takiego kine biło 20 osób a on mógł sobie uciec na luzie i jeszcze 4 z explo zabic po drodze i ty porównujesz sorca i palla że nie wiesz który lepszy ty tak naprawdę gówno wiesz o sorcu nasłuchałeś się kitu którzy ci wlepili twoi kumple
ty dzika lamo nie grasz żadnym ek i tyle, albo jestes kolesiem xr3 albo jego 2 kontem, do tej pory nie potrafisz mi napisać jak to jest z tym twoim expem/h tzn że poprostu nie wiesz jak to jest bo nigdy ek nie grałes ;] no może tym na 18lv

Tak każdy ek na 140 boci haha zacznij wkońcu grać tym ek...I uprzedzając twoją durną wypowiedzieć - tak grałem knightem ale za starych czasów, potem go sprzedałem
Nie uciekał na luzie ale tak powinno to wyglądac teraz 300 ek nie ma szans wyleczyc sie z komba 5 sorców na 100lv bo ma określoną moc leczenia i tyle
Naucz sie czytać bo nie porównuje rp i ms tylko ek i ms Oo nigdy nie twierdziłem że rp jest słaby...
Tak dokładnie mówią że dobrze im sie gra ms wkrecaja mnie na bank...bo przecież sie wstydzą przyznać do błedu że wybrali ta profesje

dzikalamo zanim mi odp napisz wkońcu o tym swoim "ekspie" albo przestań udawać że masz jakiegokolwiek knighta
Regeusz jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania