![]() |
#3981 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
kannagi? 200STR!!! MÓJ POST!!!!!!!
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 02-12-2008 o 21:31. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3982 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Nari
Dobrze, jak tam chcesz. Myślę, że możemy zakończyć rozmowy na temat School Days. @topic 12 Grudnia do 5 Stycznia brat i siostra wjeżdżają, także będę miał wolny komputer.Tylko szkoła i inne sprawy wchodzą przeszkodzą mi w oglądaniu anime i czytaniu mangi : P Lista anime, które chcę obejrzeć, jest na profulu anime planet, ciekawe, czy zdążę ; P
![]() |
![]() |
#3983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() 11 ep ZnT: Futatsuki no Kishi - Mam już powoli dość tej Siesty, irytuje mnie niemilosiernie.. no ale moze wszystko potoczy sie po mojej mysli.. ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3984 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@top Skoczyłem Hellsinga. IMHO zarąbiste.
![]() |
![]() |
#3985 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja jestem na 4 tomie mangi,i jest zaje... na razie kasy niemam bo na mokon oszczędzam TT
![]() |
![]() |
#3987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() To w końcu 200 strona tego tematu, trzeba to jakoś uczcić
![]() (Liczą się dobre intencje ![]() Nie wybaczę wam, że mnie uprzedziliście <foch> @Sam Co to za wujek, który myli imiona swoich bratanków?
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 02-12-2008 o 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3988 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie fochuj sie.... kupie ci wazelinke ze vasudanin nie mówił już ze ci kiepsko idzie ok? xD
chodźmy zjeść imprezowy tort! (ona go upiecze) Ukryty tekst:
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 02-12-2008 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3989 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() A pózniej wieczorna zabawa z...
Ukryty tekst:
![]() |
#3990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up
Jak kto lubi... Takie deski ![]() @Topic 8 ep C;H, 8 ep efa i 9 ep Clannada obejrzane - nie narzekam, ale Chaos;HEAd to Chaos;HEAd... @Rekin Na rozweselenie? Seria OVA - Kyou no go no ni! Ostatnio edytowany przez Grocix - 03-12-2008 o 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3991 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @UP
Zdecydowanie wole Kirche ![]() Ukryty tekst:
![]() |
#3992 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Koszyk
Horo FTW! Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3993 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#3994 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Pedofil!!!11!1!1!!! No wiesz co... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3996 |
Użytkownik Forum
|
![]() zboki jedne i to bez gustu!,tylko furry,loli dajecie...
to jest coś idealnego prezent dla kogos kto napsiał 1 post na 200 str.!! XDDD Ukryty tekst:
albo
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 03-12-2008 o 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3997 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Japońskie atomówki? To popatrzcie co zrobił pewien gościu z Filipin (thx Que) ;p
![]() @otakuma.... z tego co pamiętam to najdłuższego posta napisałęm ja ;p Kiedy? Albo jak mi zdrowo słoneczko przygrzało i rozpoczęłem Flamewara z Illyą (co prawda miałem poparcie kilku osób, ale ciiii) nie pamiętam czy wtedy napisałem rekordowo długiego posta, ale napewno jednego z najgłupszych. I jeszcze moje posty z okolic 10-60 strony kiedy starałem się pisać jak najbardziej obszernie. W każdym rayzie jestem pewien że napisałem posta troszkę dłuższego niż Illya. Ale nevermind.... Illya wracaj do tematu.... onegai ;p @Rayza Taaaak! C.C jest najlepsza.... a nie deski albo dzieci! C.C dla wszystkich. Kawaii! A tymczasem Rayza jest Kawai! =) A prezent... osoby które napisały więcej niż 1/9 tematu niestety do nagrody się nia nadają.... Więc swoim spramerskim zachowaniem zabrałeś komuś piękną C.C.... Mogłeś mi napisać na gg, to bym napisał tego posta. A C.C jakoś byśmy się podzielili ;p PS.Co tam pierwszy post na 200 stronie ;p Liczy się kto zrobi 4000 posta xD. A to będe ja. I teraz będe czekał aż ktoś 2 posty napisze -.-'' PS2. Yay! Napisy do 7 i 8 epa Chaos;HEAd już są xD Wreszcie się dowiem co postacie mówiły, bo po japońsku to ja niewiele rozumiem;p Ukryty tekst:
@Down... ilość nie znaczy jakość.... muahahaha. Co z tego że masz 3 razy więcej postów, jeśli ja pisze 4 razy dłuższe posty niż ty? Objętościowo wygrywam ja. Zapamiętaj to na przyszłość: "Długi i cienki wcale nie jest lepszy od krótkiego i grubego...." Tylko nie interpretuj tego tu na forum. Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 03-12-2008 o 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3998 |
Użytkownik Forum
|
![]() e tam , jam jest władca tentacli twój! i 1# spammer! mnie sie należy nagroda za ten wysiłek! A c.c jest moja...ONLY MINE!!!!!
idobrze bo to jam jest król tego tematu!
![]() |
![]() |
#3999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() a właśnie.. Po obejrzeniu ZnT mam zamiar zabrać się za GANTZ. Po przeczytaniu recenzji, i "o co w tym cho", bardzo zaciekawiła mnie ta seria, ale słyszałem wiele negatywnych opinii ; > Oglądał ktoś?
Ostatnio edytowany przez i386 - 03-12-2008 o 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4000 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() 4000 post! xD
I co Rayza-chan? Kto teraz jest panem xD Właśnie Death Note'a kończe ;p Chory jestem to obejrzę parę epków więcej xD Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 03-12-2008 o 11:14. |
![]() |
![]() |