![]() |
#2501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Rosja posiada złoża w dużej ilości, owszem. Jednakże mimo że je posiada to jest KOMPLETNIE uzależniona od zachodu - musi znaleść przecież rynek zbytu, bo na samych złożach długo sie nie pociągnie. A co do wojska to USA dysponuje największym i najlepszym na świecie. Rosja chcąc zaatakować jakikolwiek kraj zachodni (w tym Polskę) może stracić wszystko, a tak naprawde do zyskania nie ma za wiele. Takie jest moja zdanie na ten temat
Wiecznyodpoczynek - mówisz niezwykle logicznie, i argumenty przez Ciebie podane są niezwykle przemyślane i oparte na faktach. Jedyne do czego można sie przyczepić to to że w indiach analfabetyzn jest o wiele mniejszy ![]() Ostatnio edytowany przez Gimli From Kazz - 03-12-2008 o 14:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2502 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() Państwa typu Korea chętnie zrobiły by rezerwy np. gazu, tak jak zrobiły to dziesiątki lat temu z węglem, skupując go na potęgę i zatapiając. A generalnie fakt, że Rosja straciła by więcej niż zyskała - prawda. Ale jak tak dalej pójdzie, to naszych granic będzie pilnowało wojsko amerykańskie, więc laaajt. ![]() ![]() @ UP Dzięki, ale rada dobra - jeśli chcesz zachować radość z życia nie idź na studia, bo będziesz tak jak ja. Nawijał o konfliktach społeczno-gospodarczo-ekonomicznych, zamiast cisnąć lv w Tibii. ![]() Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 03-12-2008 o 14:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2503 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
|
![]() Cytuj:
pisz juz maila do jasnowidza, ze na carlin.pl malo tego ze, wiedza, ze bedzie wojna, oni nawet wiedza kto ja wygra przypominam to FLOW jest cool... i to o nas powinniscie pisac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2504 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Znaczy, ogólnie to inte... interesowania to, zainteresowania to bedzie dyskoteki, dziewczyny i ogólnie takie takie, ale w miare to nauka mnie najbardziej kręci i w ogóle mam nadzieje na przyszłość ... No i Flow lubie, co nie? @ down Prawo sux, bo mało czasu jest na obijanie się, granie w Tibię, itepe ![]() CHumanistyczne kierunki rox \o/ Edit (któryś tam już ![]() http://pl..com/watch?v=ScivV_9T3Yg - youtube Różowy top i fioletowe spodenki _/ Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 03-12-2008 o 14:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2505 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 3 up
No w tym roku matura a pozniej planuje prawo wiec wiesz ![]() A pozatym poprostu mnie to interesuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Wieczny ja też się zgadzam z tym co mówiłeś o Chinach ale nadal myśle że to Rosja jest narazie najsilniejszym graczem,amerykanskie wojsko nie "przyleci" w tydzien do polski w razie ataku a nowy prezydent USA przynajmniej jak mówią media nie uznaje sojuszu z Polską za priorytet. No i wracając do prywatnych inwestorów to w USA sa niezależni i w czasie wojny nie każdy będzie chętnie wspomagał państwo a w Rosji jest Jedna Rosja.
Gimli,teraz nie trudno o rynek zbytu nie? edit: Human rooox !!! na politologii słyszałem że jest fajnie ![]() Ostatnio edytowany przez SirAravras - 03-12-2008 o 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2507 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Politologia jest fajna, głównie dlatego, że tam jest sporo fajnych lasek (przynajmniej u mnie na uczelni i na UW) ![]() Chociaż na stosunkach też nie jest najgorzej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2508 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A gdzie w takim razie rosja znajdzie ten rynek zbytu? Oczywiscie mówie tu o tak bardzo dużym i o podobnym zaopatrzeniu jak na zachodzie ?
![]() A co do akcji zbrojnej Rosji to NATO nieopiera sie tylko i wyłącznie na USA, więc szybka ofensywa może być zaskoczeniem ale potem to Rosja bedzie sie juz tylko i wyłacznie broniła |
![]() |
![]() |
![]() |
#2509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jak ktoś( nie pamietam a niechce mi sie szukać) mądrze powiedział "tego kwiata jest pół świata" a jeszcze mam 1,5 roku więc looz.
Akademiki rządzą !!! btw. na czym jesteś? Ostatnio edytowany przez SirAravras - 03-12-2008 o 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2510 |
Guest
|
![]() Rosja + Ameryki + Niemcy + Chiny vs. reszta swiata
reszta swiata own3d ;] Ostatnio edytowany przez Maax'ior - 03-12-2008 o 16:00. |
![]() |
![]() |
#2511 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ojj nie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() a jak to sie teraz ma do morgany? ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() że jak ci pierdolną atomówke to nie będzie nie tylko morgany, ale i innych światów
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2514 |
Guest
|
![]() @Gimli
Może i tak ale gdyby Rosja z Ameryką, Niemcami i Chinami się umówili że ryzykują to .... Zaryzykowali by wszystko mogliby stracic wszystko lub zyskac wiele (Same Chiny wystarcza z tym co maja w bazach wojskowych) ELO NAUKA Ostatnio edytowany przez Maax'ior - 03-12-2008 o 16:00. |
![]() |
![]() |
#2515 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Ruda Śląska/Bytom
Imię: Elite Malfroy
Poziom: 300
Skille: 113/108
Poziom mag.: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale co rozumiesz jako Ameryka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
Imię: Adam Ziomus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sibuna
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2519 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2008
|
![]() ludzie wy... mi z takimi rzeczami z tego forum !
kazdy sie musi swoja wiedza pochwalic czy co... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2520 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up...
szkoda mi Ciebie |
![]() |