Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-12-2008, 21:50   #41
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
MatiCFC ma numer GG 9424160
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse Pokaż post
Dziękuję. Btw. Gz 10 lvla
Aha i tak na marginesie. "ograniczaj się do jednego gówna" Jeśli tibia jest dla ciebie gównem taka jaka jest teraz, to w nią nie graj.
To nie ty jesteś przeznaczony do ulepszania jej, tylko pracownicy CipSoft. Tyle

Gdyby mój drogi tylko Cip mial wplyw na gre to bylo by inaczej. Zobacz na forum tibia.com tam wszystkie propozycje sa kwestionowane z uzytkownikami i tak naprawde Cip glownie wprowadza do gry nasze propozycje.

'jedno gowno' nie bierz doslownie. Poprostu widze Cie jak kogos, kto woli zyc ciagle tym samym, nic nie zmieniac itd...

EDIT: Everese to dlaczego ironicznie gratulujesz mi "10 lvla". Czy lvl jest wyznacznikiem doświadczenia w grze ?
PS. Dobranoc wszystkim. Jutro tu zajrze.

Legenda Ducha Prypeci

Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 02-12-2008 o 21:56.
MatiCFC jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-12-2008, 22:00   #42
AdiZgOlekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pandoria
Domyślny

po kiego huja sie tu rozpisywac jak tibia i tak na psy schodzi update <7.8 juz wszystko zaczal s*******ac siadl na kompa 5 latek powiedziano mu wciskaj F5 i ogarnia gre.... totalna klapa na maxa... jakies 10 lvle bajkopisarze wymyslaja jakies gowna co zobaczyli w gierkach z hypera lub z bajeczek z mini mini i pierdola do kazdego ze to takie zajebiste. chcesz se wychowac zwierzaczka to idz se do zoologicznego gl&hf

Ostatnio edytowany przez AdiZgOlekk - 02-12-2008 o 22:03.
AdiZgOlekk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-12-2008, 22:35   #43
SeeQ
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 10 2008
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Domyślny

Co do petów(zwierzątek)pomysł mi sie podoba..Ale co do wypowiedzi niektórych graczy to nic dodac nic ując
SeeQ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-12-2008, 22:39   #44
Krajzel
Użytkownik Forum

Krajzel's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
Krajzel ma numer GG 9625503
Domyślny

Ja tam jestem przeciwko. W tibii szkoda czasu na takie głupoty. Ale tekst, że jak ci zwierzak umrze to masz żałobe, rozj...ał mnie na maxa. hahahah masz ziom wyobraźnie
Krajzel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-12-2008, 22:44   #45
Aphino
Użytkownik Forum

Aphino's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie

Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
Aphino ma numer GG 13694547
Domyślny

#Up
Taa...bo trzeba czas tracić na exp exp żeby mieć jak najwięcej cyferek przy nicku...

Jeśli mówicie że i tak Tibia schodzi na psy to co wam zależy?

#Down....
Kolejny....patrzysz tylko na level...-.-
I co tym zyskałeś?....
A jeśli już patrzysz na lvl to nie 27 a 28 (czytaj uważnie)
Idź do szkoły bo twoja ortografia jest dość(czyt. bardzo mega itp) kiepska

#Erverse
Zobacz na tibia.com ....

Lotnictwo<3

Bóg, Honor, Ojczyzna

Ostatnio edytowany przez Aphino - 03-12-2008 o 14:09.
Aphino jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-12-2008, 22:49   #46
AdiZgOlekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC

Świat: Pandoria
Domyślny

ić pokraj sfojim 27 ryckiem na didnt happen serweżeeee i baw sie w pet soccera
AdiZgOlekk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2008, 07:34   #47
Erverse
Użytkownik Forum

Erverse's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko

Erverse ma numer GG 9055526
Domyślny

@Aphino. 28? hmm?
Poziom: 27
Pozdro
Erverse jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2008, 13:44   #48
boniedwa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2008

Domyślny

Jak byłem jeszcze małym dzieckiem to mama mi kupiła takie elektroniczne jajko w którym sobie żyło jakieś gówno i trzeba było je karmić, bawić sie z tym czymś itd. Czy wy chcecie zrobić z tibi takie jajko? xD

@MatiCFC
Po co Ci jakiś troll i po co się tak mądrzysz? Puki co pokazujesz że jesteś najzwyklejszym noobem. Idź z takim trollem na dragona, zrozumiesz że to kiepski pomysł.
boniedwa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2008, 15:09   #49
Shivek
CS Tibia.pl Team

Shivek's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Gdynia

Stan: Niegrający
Imię: Nie
Gildia: graj
Świat: w
Poziom: ten
Skille: syf
Poziom mag.: !!
Shivek ma numer GG 1086148
Domyślny

Czekam, aż w Tibii będą karabiny maszynowe oraz dog armor -.-
Co wy chcecie zrobić z super fajnej gry? Szita?
Popieram ludzi, którzy sądzą że z Tibii chcecie zrobić Simsy.

-------------------------
Rzehój
Ukryty tekst:
tekst przymiotnik lub rzeczownik określający niespecjalnie inteligentną osobę. Rzechóje zazwyczaj zawalają forum głupimi pytaniami i/lub głupimi odpowiedziami.
Shivek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2008, 15:41   #50
Promil
Użytkownik Forum

Promil's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007

Domyślny

Ta. Jeszcze jak tych potworów nie będzie się dało zabić w pvp to co jak w trapa wlecisz z takich potworków? A orca leadera może przyzywać sorcerer i druid. Więc jak chcesz się bawić potworami. To zrób profesje magiczne i wbij wymagany lvl na czar Summon Creature. A nie będziesz hodował takie gówno kawał czasu. I ten twój przyjaciel padnie w sekunde.
stary 03-12-2008, 15:44   #51
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Domyślny

A co Shivek, w simsach idziesz z jakimś orkiem jako towarzyszem broni i biejsz przykładowo dwarfy? Tak? To pokaz mi ten super dodatek!!

Boniedwa: A czemu decydujesz za mnie? Bo widzisz, nieważne jak byś uważał, ja z Trollem na smoczka nie pójde.

" #Up
Taa...bo trzeba czas tracić na exp exp żeby mieć jak najwięcej cyferek przy nicku...

Jeśli mówicie że i tak Tibia schodzi na psy to co wam zależy? "

Z tym się zgadzam. Czy Wy kochacie te cyferki przy nicku ? Co w nich takiego specjalnego?

Krajzel, widzisz, mam wyobraźnie i coś z nią robie? A Ty?

AdiZgOlekk: Twoja 'inteligencja' mnie dobija

Ogólnie ja sobie tutaj dam spokój, bo sorry, ale niektóre osoby do dyskusji na jakim kolwiek poziomie nadają się jak papier ścierny do podcierania dupy.
I nie chodzi mi o to, że się z tym nie zgadzacie, macie prawo jedne pomysły akceptować a inne nie, ale mówie tu o poziomie na jakim prowadzicie dyskusje. Dawno takich głupot nie czytałem.
Niektórzy potrafią z czymś się nie zgodzić, argumentując, a nie pisząc bajki o The Sims, lvlu, i o nolajfach.

EDIT: Promil, kolejny który nie czyta wcześniejszych postów, przynajmniej ze zrozumieniem? Widzisz mówisz, że padnie w sekunde, ale człowieczku to jest pomysł, i w fazie pomysłu należy wymyślić coś, żeby to było przydatne, i dla przykłądu w tą sekundę nie padało, a także, żeby były korzyści i różniło się od summona.

Legenda Ducha Prypeci

Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 03-12-2008 o 15:46.
stary 03-12-2008, 15:46   #52
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatiCFC Pokaż post
ku*wa, sorry, ludzie, co ma walczący u waszego boku taki Troll Champion do umilającego życie psiunia z simsó ? Nigdy tego nie zrozumiem.
o ile sie nie myle to w temat nazywa sie "hodowanie smokow", a nie "walka ze smokiem, czy trolem u boku", poza tym mowa tez byla o wykluwaniu z jajka, karmieniu go itp, co mi sie zdecydowanie bardziej kojarzy z simsami niz z gra, ktorej istota w obecnych czasach jest zabijanie coraz to nowych, wymyslanych przez cipsoft kreatur

Cytuj:
Co wy z tym nolajfem? Posiadanie partnera innej rasy u boku w walce z potworami to nazywacie nolajf ? Wyście naprawde jacyś dziwni.

Cenzurek, skończ z tymi simsami bo to się w ogóle sensu mija. Dalej, pomysły są po to, żeby je dopracować, już mówiłem, a to narazie tylko pomysł, i to nie mój czy autora tematu, a kogoś z forum tibia.com. (link w 1 poście).
ciekaw jestem jakbys zareagowal, gdybym ja zalozyl temat w ktorym proponowal bym np wprowadzenie systemu opalania, w koncu ta plaza po cos musi byc i dajmy na to po 5 godzinach siedzenia na sloncu postac opalila by sie, co dzialaloby na npcow plci przeciwnej, mozna by np handlowac z nimi po bardziej korzystnych cenach

Cytuj:
Ty up, Sorry ale Ty wymysliles ten sprzęt domowego zaopatrzenia agd, "nolajfie".
Dlaczego wlasciwie przez chęc posiadania potwora walczącego po moje jstronie nazywanie "nolajfostwem"? Tak samo jakby posiadanie znajomych w grze było argumentem, że jesteście nolajfy. Głupie, bez sensu, brawo.
nie porownuj wspolnego grania z kumplami z hodowaniem zwierzatek

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nathanielus Pokaż post
Lepiej hodować pieska/kotka w swoim domku Dajmy na to musi mieć kuwetę, miskę z wodą, i talerz z żarciem. Kuwetę regularnie czyściłoby się, a miskę i talerz uzupełniało. Wolę to niż hodowanie smoków.
aha, musze cie rozczarowac, ale jakos dopoki moja postac jest zakutym w zbroje napakowanym rycerzem, ktory kolejne poziomy zyskuje poprzez zabijanie, to nie spodziewam sie, zeby miala ochote hodowac zwierzatka domowe i czyscic im kuwete

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aphino Pokaż post
#Up

Jeśli mówicie że i tak Tibia schodzi na psy to co wam zależy?

#Down....
Kolejny....patrzysz tylko na level...-.-
I co tym zyskałeś?....
A jeśli już patrzysz na lvl to nie 27 a 28 (czytaj uważnie)
jakie to ma znaczenie, 27 czy 28? chocby wbil do tego tematu 270 albo 280 lvl i wyjechal z takim pomyslem, to i tak bym go wysmial

edit

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse Pokaż post
Tak popierasz ten pomysł itp, jakby był jakimś bóstwem...
A wiesz co? Nie chce mi się już z tobą kłócić... jestem spokojny, bo wiem że cipsoft nie sugeruje się propozycjami paru typków z bujną wyobraźnią, i raczej takiego gówna nigdy nie zrobią. Pozdro & Pocwicz & Wiecej powymyslaj
nie bylbym taki pewien, cipsoft ma coraz durniejsze pomysly i nie zdziwi sie ani troche jesli wprowadzi cos podobnego
np. wspomniana plaza, po co ona w ogole jest? owszem mozliwosc plywania w niektorych miejscach nie byla takim zlym pomyslem, ale robienie kapielisk?

Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 03-12-2008 o 15:53.
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2008, 15:54   #53
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
o ile sie nie myle to w temat nazywa sie "hodowanie smokow", a nie "walka ze smokiem, czy trolem u boku", poza tym mowa tez byla o wykluwaniu z jajka, karmieniu go itp, co mi sie zdecydowanie bardziej kojarzy z simsami niz z gra, ktorej istota w obecnych czasach jest zabijanie coraz to nowych, wymyslanych przez cipsoft kreatur

ciekaw jestem jakbys zareagowal, gdybym ja zalozyl temat w ktorym proponowal bym np wprowadzenie systemu opalania, w koncu ta plaza po cos musi byc i dajmy na to po 5 godzinach siedzenia na sloncu postac opalila by sie, co dzialaloby na npcow plci przeciwnej, mozna by np handlowac z nimi po bardziej korzystnych cenach

nie porownuj wspolnego grania z kumplami z hodowaniem zwierzatek

aha, musze cie rozczarowac, ale jakos dopoki moja postac jest zakutym w zbroje napakowanym rycerzem, ktory kolejne poziomy zyskuje poprzez zabijanie, to nie spodziewam sie, zeby miala ochote hodowac zwierzatka domowe i czyscic im kuwete

jakie to ma znaczenie, 27 czy 28? chocby wbil do tego tamtu 270 albo 280 lvl i wyjechal z takim pomyslem, to i tak bym go wysmial

Tak temat nazywa się hodowanie smoków, ale to zostało rozwinięte i dyskusja toczy się o tym właśnie rozwinięciu bardziej. Przyznam, hodowanie jajeczka i karmienie go(piersia ? haha) to simsopodobne, ale więc trzeba obmyśleć i ukształtować to na takie, żeby simsowe nie było.

Jakbym zareagował na tamtą propozycję 'o opalaniu' co daje jakieś tam korzyści ? Pozytywnie, może nie dokładnie jak to opisałeś, ale spójrz na nowego Fable 2 czy choćby Fable 1. Tam wszystko działa na relacjach między ludzkich, i to było świetne, wiesz, rpg.

Wspolne granie z kumplami do zwierzątek, wiem, ale to równie bez sensu jak to, że przez hodowanie NIE ZWIERZATEK a wojownika, okresla sie kogos nolajfem

Sure, ja tez nie chce hodowac kociaka/psiaka i czyscic mu kuwete, bedac rycerzem w zbroi koszącym na śniadanie smoki Ale ja nie mówie ani razy o hodowaniu czegos takiego, zwierzaczka umilaczka xD

Jakie ma znaczenie lvl? Zadne, prawda.

Legenda Ducha Prypeci
stary 03-12-2008, 16:02   #54
Zamne
Użytkownik Forum

Zamne's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7

Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny

Cytuj:
Tam wszystko działa na relacjach między ludzkich, i to było świetne, wiesz, rpg.
ale tibia to nie jest erpegie chyba, nie?

notka here
Ukryty tekst:
Cytuj:
gdzie najlepiej expić pallem na rooku?
Cytuj:
12:05 CM Andasstra on Askara [2]: no kurwa in here.. thats not nice-.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheDwarf
Cytuj:
daj, ja ci zrobie ludzika
..O
./|\
../\/
./
Ja przeczytalem zamiast ludzika, to "lodzika" i cale 60 sekund szukalem w tym obrazku czegos zboczonego HAHA
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mapa_Europy Pokaż post
Miał swoje 5 minet.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OwntibiaForFree
Nie zdziwcie sie jak anty vir bedzie wam szalal wkoncu to keylogger
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azris- Pokaż post
Mikolaj upil sie kakalem ;d

Ukryty tekst:
Zamne jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2008, 16:07   #55
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zamne Pokaż post
ale tibia to nie jest erpegie chyba, nie?
MMORPG

Rpg, ale internetowe. A Rpg to ciągle rpg. Internetowe czy singiel. Założenia ma te same.

PS. Mówią niektórzy, że to taki pomysł "bajkopisanie" ? Na tibia.com jest szalony pomysł o sezonach. Zima, jesionka, lato, wiosenka. I co? Jest akceptowany, nawet przez CM Mirade, który ogólnie tam rozporządza propozycjami.

Legenda Ducha Prypeci
stary 03-12-2008, 16:08   #56
boniedwa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2008

Domyślny

Cytuj:
Jakie ma znaczenie lvl? Zadne, prawda.
A ja uważam że lvl ma znaczenie, masz mały lvl to takie gówno jest takie szybkie jak ty, a ja mając wyższy lvl to co, miał bym czekać pół dnia aż ten łaskawie do mnie podejdzie? To tylko strata czasu.

Jak zapragne mieć zwierzaka który będzie za mną chodził to wychacze jakiegoś kundla w thais.
boniedwa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2008, 16:12   #57
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez boniedwa Pokaż post
A ja uważam że lvl ma znaczenie, masz mały lvl to takie gówno jest takie szybkie jak ty, a ja mając wyższy lvl to co, miał bym czekać pół dnia aż ten łaskawie do mnie podejdzie? To tylko strata czasu.

Jak zapragne mieć zwierzaka który będzie za mną chodził to wychacze jakiegoś kundla w thais.
A dlaczego miały by być dwa razy wolniejsze?? Wiem, że z każdym lvlem dostajemy premię do szybkosci, ale dlaczego miało by być wolniejsze?

Legenda Ducha Prypeci
stary 03-12-2008, 16:26   #58
Levi
Użytkownik Forum

Levi's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1

Świat: Refugia
Domyślny

Śpieszę się więc tylko napiszę że odpowiadam na tekst z drugiej strony (tak do polowy). Jeżeli masz jakąś propozycje mati to należałoby przedstawić ją w pełni. Usiąść, zastanowić się, przedstawić konkretne rozwiązania, wyciągnąć wnioski. Dopiero kiedy pomysł ma jakiś kształt nadany przez autora, dopiero wtedy może wypalić. Dopiero wtedy można jakoś go modyfikować.
Każdy może rzucić hasło np. MPA dla wszystkich. (wiem że durny przykład ale na biegu nic innego nie mogę wymyślić) I co wtedy? Ludzie zniszczą cię bo powiedzą wtedy że po co huncić demony, że ekonomia padnie itd. Ale może ty myślałeś tylko o graczach pacc i to nieliczny szczęśliwych którym szczęście w zdobywaniu przedmiotu dopisze. Więc jeśli masz jakiś plan należy najpierw coś dać od siebie a potem oczekiwać. Marne opracowanie planu=wielka krytyka.
Więcej wieczorem.
stary 03-12-2008, 16:33   #59
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Domyślny

Levi, zgadzam się w 100%, masz rację, ale spójrz, że pomysł wcale nie jest mój, i głupio rozwijać go i przedstawiać bez wiedzy tego kto wymyślił dane 'coś'. Myślę, że to wręcz troszku chamskie. Wiesz, wygląda, jak podporządkowywanie obcego pomysłu sobie, i rozwijanie go na własne potrzeby.

Przedstawiłem ogólny zarys, nie jest to oczywiście rozwinięty całkiem, gotowy do wstawienia do gry, pomysł czy projekt. To, jak mówiłem, zarys, jak mogłoby, lecz nie musiałoby, wyglądać w praktyce. Zresztą CipSoft wie najlepiej, jak wpasować coś w elementy gry istniejące już, żeby się wszystko zgrało. My dajemy pomysły, czasami opracowane, Oni czytają, i się inspirują, często korzystając z 'gotowych szablonów' przez nas stworzonych. (look tibia.com - forum, propozycje)

Legenda Ducha Prypeci
stary 03-12-2008, 21:31   #60
Levi
Użytkownik Forum

Levi's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1

Świat: Refugia
Domyślny

Przedstaw jakąś propozycje, ja mam parę pomysłów ale brak mi czasu na ich wykonanie...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania