|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Cytuj:
Gdyby mój drogi tylko Cip mial wplyw na gre to bylo by inaczej. Zobacz na forum tibia.com tam wszystkie propozycje sa kwestionowane z uzytkownikami i tak naprawde Cip glownie wprowadza do gry nasze propozycje. 'jedno gowno' nie bierz doslownie. Poprostu widze Cie jak kogos, kto woli zyc ciagle tym samym, nic nie zmieniac itd... EDIT: Everese to dlaczego ironicznie gratulujesz mi "10 lvla". Czy lvl jest wyznacznikiem doświadczenia w grze ? PS. Dobranoc wszystkim. Jutro tu zajrze.
My Blue Heart beat for Chelsea FC. Life's Ours. We Live it Our way. Legenda Ducha Prypeci Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 02-12-2008 o 21:56. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() po kiego huja sie tu rozpisywac jak tibia i tak na psy schodzi update <7.8 juz wszystko zaczal s*******ac siadl na kompa 5 latek powiedziano mu wciskaj F5 i ogarnia gre.... totalna klapa na maxa... jakies 10 lvle bajkopisarze wymyslaja jakies gowna co zobaczyli w gierkach z hypera lub z bajeczek z mini mini i pierdola do kazdego ze to takie zajebiste. chcesz se wychowac zwierzaczka to idz se do zoologicznego gl&hf
Ostatnio edytowany przez AdiZgOlekk - 02-12-2008 o 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
|
![]() Co do petów(zwierzątek)pomysł mi sie podoba..Ale co do wypowiedzi niektórych graczy to nic dodac nic ując
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Ja tam jestem przeciwko. W tibii szkoda czasu na takie głupoty. Ale tekst, że jak ci zwierzak umrze to masz żałobe, rozj...ał mnie na maxa. hahahah masz ziom wyobraźnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Imię: Ucho Alkoholik
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() #Up
Taa...bo trzeba czas tracić na exp exp żeby mieć jak najwięcej cyferek przy nicku... Jeśli mówicie że i tak Tibia schodzi na psy to co wam zależy? #Down.... Kolejny....patrzysz tylko na level...-.- I co tym zyskałeś?.... A jeśli już patrzysz na lvl to nie 27 a 28 (czytaj uważnie) Idź do szkoły bo twoja ortografia jest dość(czyt. bardzo mega itp) kiepska ![]() #Erverse Zobacz na tibia.com ....
![]() ![]() Lotnictwo<3 Bóg, Honor, Ojczyzna Ostatnio edytowany przez Aphino - 03-12-2008 o 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() ić pokraj sfojim 27 ryckiem na didnt happen serweżeeee i baw sie w pet soccera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() @Aphino. 28? hmm?
Profesja: Knight Świat: Harmonia Poziom: 27 Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak byłem jeszcze małym dzieckiem to mama mi kupiła takie elektroniczne jajko w którym sobie żyło jakieś gówno i trzeba było je karmić, bawić sie z tym czymś itd. Czy wy chcecie zrobić z tibi takie jajko? xD
@MatiCFC Po co Ci jakiś troll i po co się tak mądrzysz? Puki co pokazujesz że jesteś najzwyklejszym noobem. Idź z takim trollem na dragona, zrozumiesz że to kiepski pomysł. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Czekam, aż w Tibii będą karabiny maszynowe oraz dog armor -.-
Co wy chcecie zrobić z super fajnej gry? Szita? Popieram ludzi, którzy sądzą że z Tibii chcecie zrobić Simsy.
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() Ta. Jeszcze jak tych potworów nie będzie się dało zabić w pvp to co jak w trapa wlecisz z takich potworków? A orca leadera może przyzywać sorcerer i druid. Więc jak chcesz się bawić potworami. To zrób profesje magiczne i wbij wymagany lvl na czar Summon Creature. A nie będziesz hodował takie gówno kawał czasu. I ten twój przyjaciel padnie w sekunde.
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A co Shivek, w simsach idziesz z jakimś orkiem jako towarzyszem broni i biejsz przykładowo dwarfy? Tak? To pokaz mi ten super dodatek!!
Boniedwa: A czemu decydujesz za mnie? Bo widzisz, nieważne jak byś uważał, ja z Trollem na smoczka nie pójde. " #Up Taa...bo trzeba czas tracić na exp exp żeby mieć jak najwięcej cyferek przy nicku... Jeśli mówicie że i tak Tibia schodzi na psy to co wam zależy? " Z tym się zgadzam. Czy Wy kochacie te cyferki przy nicku ? Co w nich takiego specjalnego? Krajzel, widzisz, mam wyobraźnie i coś z nią robie? A Ty? AdiZgOlekk: Twoja 'inteligencja' mnie dobija Ogólnie ja sobie tutaj dam spokój, bo sorry, ale niektóre osoby do dyskusji na jakim kolwiek poziomie nadają się jak papier ścierny do podcierania dupy. I nie chodzi mi o to, że się z tym nie zgadzacie, macie prawo jedne pomysły akceptować a inne nie, ale mówie tu o poziomie na jakim prowadzicie dyskusje. Dawno takich głupot nie czytałem. Niektórzy potrafią z czymś się nie zgodzić, argumentując, a nie pisząc bajki o The Sims, lvlu, i o nolajfach. EDIT: Promil, kolejny który nie czyta wcześniejszych postów, przynajmniej ze zrozumieniem? Widzisz mówisz, że padnie w sekunde, ale człowieczku to jest pomysł, i w fazie pomysłu należy wymyślić coś, żeby to było przydatne, i dla przykłądu w tą sekundę nie padało, a także, żeby były korzyści i różniło się od summona.
My Blue Heart beat for Chelsea FC. Life's Ours. We Live it Our way. Legenda Ducha Prypeci Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 03-12-2008 o 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
edit Cytuj:
np. wspomniana plaza, po co ona w ogole jest? owszem mozliwosc plywania w niektorych miejscach nie byla takim zlym pomyslem, ale robienie kapielisk? Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 03-12-2008 o 15:53. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tak temat nazywa się hodowanie smoków, ale to zostało rozwinięte i dyskusja toczy się o tym właśnie rozwinięciu bardziej. Przyznam, hodowanie jajeczka i karmienie go(piersia ? ![]() Jakbym zareagował na tamtą propozycję 'o opalaniu' co daje jakieś tam korzyści ? Pozytywnie, może nie dokładnie jak to opisałeś, ale spójrz na nowego Fable 2 czy choćby Fable 1. Tam wszystko działa na relacjach między ludzkich, i to było świetne, wiesz, rpg. Wspolne granie z kumplami do zwierzątek, wiem, ale to równie bez sensu jak to, że przez hodowanie NIE ZWIERZATEK a wojownika, okresla sie kogos nolajfem Sure, ja tez nie chce hodowac kociaka/psiaka i czyscic mu kuwete, bedac rycerzem w zbroi koszącym na śniadanie smoki ![]() Jakie ma znaczenie lvl? Zadne, prawda.
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() MMORPG
Rpg, ale internetowe. A Rpg to ciągle rpg. Internetowe czy singiel. Założenia ma te same. PS. Mówią niektórzy, że to taki pomysł "bajkopisanie" ? Na tibia.com jest szalony pomysł o sezonach. Zima, jesionka, lato, wiosenka. I co? Jest akceptowany, nawet przez CM Mirade, który ogólnie tam rozporządza propozycjami.
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja uważam że lvl ma znaczenie, masz mały lvl to takie gówno jest takie szybkie jak ty, a ja mając wyższy lvl to co, miał bym czekać pół dnia aż ten łaskawie do mnie podejdzie? To tylko strata czasu.
Jak zapragne mieć zwierzaka który będzie za mną chodził to wychacze jakiegoś kundla w thais. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Świat: Refugia
|
![]() Śpieszę się więc tylko napiszę że odpowiadam na tekst z drugiej strony (tak do polowy). Jeżeli masz jakąś propozycje mati to należałoby przedstawić ją w pełni. Usiąść, zastanowić się, przedstawić konkretne rozwiązania, wyciągnąć wnioski. Dopiero kiedy pomysł ma jakiś kształt nadany przez autora, dopiero wtedy może wypalić. Dopiero wtedy można jakoś go modyfikować.
Każdy może rzucić hasło np. MPA dla wszystkich. (wiem że durny przykład ale na biegu nic innego nie mogę wymyślić) I co wtedy? Ludzie zniszczą cię bo powiedzą wtedy że po co huncić demony, że ekonomia padnie itd. Ale może ty myślałeś tylko o graczach pacc i to nieliczny szczęśliwych którym szczęście w zdobywaniu przedmiotu dopisze. Więc jeśli masz jakiś plan należy najpierw coś dać od siebie a potem oczekiwać. Marne opracowanie planu=wielka krytyka. Więcej wieczorem.
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Levi, zgadzam się w 100%, masz rację, ale spójrz, że pomysł wcale nie jest mój, i głupio rozwijać go i przedstawiać bez wiedzy tego kto wymyślił dane 'coś'. Myślę, że to wręcz troszku chamskie. Wiesz, wygląda, jak podporządkowywanie obcego pomysłu sobie, i rozwijanie go na własne potrzeby.
Przedstawiłem ogólny zarys, nie jest to oczywiście rozwinięty całkiem, gotowy do wstawienia do gry, pomysł czy projekt. To, jak mówiłem, zarys, jak mogłoby, lecz nie musiałoby, wyglądać w praktyce. Zresztą CipSoft wie najlepiej, jak wpasować coś w elementy gry istniejące już, żeby się wszystko zgrało. My dajemy pomysły, czasami opracowane, Oni czytają, i się inspirują, często korzystając z 'gotowych szablonów' przez nas stworzonych. (look tibia.com - forum, propozycje)