|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Ponadto: przyznawać =/= afiszować. Koszulka to coś więcej niż sięprzyznanie.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wtedy będziesz wiedział, co 70% społeczeństwa myśli o osobach grających w Tibię. : )
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Kilka powodów: - starsze osoby: wtf, co to znowu za badziewie na tej koszulce! - dziewczyny: omfg, jakiś geek pewnie - 10 - 14 latki: siemanooo!!! (nie chcąc się odczepić), na jakim serwie grasz? dasz coś? popularność murowana @autor Jeżeli tak podchodzisz do sprawy to się nie krępuj, nie zwracaj uwagi na takie komentarze. Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 03-12-2008 o 18:52. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Poważny max : Jak to nie.
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() 16+ latki : O qwa...fail.
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Imię: Unknown...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() milego chodzenia po szkole w koszulce tibi
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Większość co mówi, że tibia to syf, zbluzga cię za to, że w to grasz to debile którzy nigdy w to nie grali, nie wiedzą co to jest a sami napieprzają w Gothica który ma Bugi na każdym cm kwadratowym :>
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Nie obrażać Gothica, jak nie grałeś.
Dalej, grać w Tibię to nie wstyd i pisać na forum, ale poprostu Tibia jest postrzegana przez wielu jako bezsensowne i odmóżdzające. Ale nie twierdze że taka tibia jest. Użytkownicy, wielkie mase Noobów są takie.
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Lechista wyrazic swoja opinie o mnie mozesz na zalaczonym obok gg, debilu.
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tam, trójkę i dodatek do niej niech se jedzie jak chce. Ale wara od poprzednich. ;d
Ja bym nie wyśmiał ani jednego, ani drugiego. Ale na obydwóch bym współczująco spojrzał. Wolę mieć koszulkę z logo jakiegoś zespołu, lub jakimś kompletnie losowym tekstem/obrazkiem (znaczy żadna znana marka, zero nawiązań) niż coś z grami. To jest tak nerdowskie, że nawet dla mnie za dużo.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Poziom: 146
|
![]() Ok. Idę wyrywać laski na koszulkę z logo "Maple Story". Raz się żyje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja tam mogę nosić koszulki z logiem czasopisma o grach, firmy, czy jakichkolwiek gier, POD WARUNKIEM, że to co te produkty prezentuja, czy firmy, jest normalne, mądre, i dla ludzi, albo jak użytkownicy danego 'czegoś' to przedstawiają.
Przykładowo mógłbym nosić koszulkę z napisem FALLOUT, Prepare For The Future. Marka znana, kultowa, świetna, i akceptowalna. Neostrada TP- wiadomo jak się kojarzy, choćby niewiem jak dobrze awansowałą technologicznie ,to i tak skojarzenia mas są takie same, dzieci neo itd. Tak samo z Tibią. To fajna gra, z wieloma sekretami, ale często jej przedstawiciele, czyt. użytkownicy, są jak stado dzikich małp które nawet o ognisku pojęcia nie mają. 'Dlatemu' odpada... EDIT: QRAS: Tak, doklądnie ,tyle że wątpie żeby w przyszłości wyrobiła sobie taką range. Fallout z miejsca stał się tym kultem, i poprostu tak już został zapamiętany. Tibia stała się tym czy jest, i NIESTETY tak już będzie pamiętana, nieważne jak dobra by się stała. A obrazek w podpisie masz genialny ![]()
My Blue Heart beat for Chelsea FC. Life's Ours. We Live it Our way. Legenda Ducha Prypeci Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 03-12-2008 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() @@ MatiCFC
Z tym falloutem chcialem przytoczyc to samo (jest to klimat , kult oraz klasyka) Tibia jeszcze tego sobie nie wyrobila , moze w przyszlosci ? ...
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do wyrobienia się Tibii - nie da rady, może być już tylko gorzej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
|
![]() Cytuj:
Porównanie Tibii do gry Gothic co najmniej na poziomie porównania nieoheblowanej deski z przeciętnym domem (pod względem technicznym). Co do koszulek z nadrukami - toleruje jakieś popularne hasła (te o piwie i takie tam), ale koszulki o tematyce muzycznej (nazwy zespołów), czy związane z grami to frajerstwo. Po prostu nie lubię jak jest naładowane zbyt dużo - 2 kolory to definitywne wystarczająca liczba, plus po co się czymś obnosić? Chuj kogo obchodzi w co gram/co słucham. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |