![]() |
#2521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() o ile sie nie myle to ten temat sie nazywa morgana pogaduszki, co sie wiąże z tym, żeby tutaj POGADAĆ nie tylko o sprawach co sie dzieje na morganie -.- a jeżeli nie itneresuje cie temat no to masz pecha, idz se na inne forum lub załóż inny temat który nazwiesz pogaduszki o morganie
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2522 |
Guest
|
![]() Nie jestem rasistą .. ale "Murzyn prezydentem USA to apokalipsa"
![]() Wie ktoś może jak będą działały te nowe czary dla knighta? Wiem tylko że 1 czar daje +100 shielda przez 10-15 sekund Ostatnio edytowany przez Maax'ior - 03-12-2008 o 19:16. Powód: błędne dane |
![]() |
![]() |
#2523 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Ruda Śląska/Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Malfroy
Poziom: 300
Skille: 113/108
Poziom mag.: 10
|
![]() Mam taką mało prośbe, by przed expowiskiem zostawiać labela ...
Bo nic nie pisze, wchodze a potem jest: 18:17 Tiastes [123]: wyjdz z cyclo 18:17 Toksong [88]: LEAVE FROM CYCLOPS !!!!!!!!! 18:17 Toksong [88]: NOW A wystarczył by label przed i po sprawie ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2524 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() Jestem na stosunkach (nie tylko)międzynarodowych. ![]() @ Maax'ior LOL, dziękujemy za podzielenie się swoją wiedzą, ale możesz wracać do wbijania lv w Tibii. Bez urazy, wiem, że miałeś na myśli tylko czysto hipotetyczne założenie, ale jest ono co najmniej kretyńskie. Czarnoskóry (bo "murzyn" jest określeniem rasistowskim ![]() @ Bardol, gaszący Yanne HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, mistrzu _/ @ Eternit Fakt, że nie rozumiesz tego o czym mówimy, nie obliguje Cię do krytykowania wszystkiego. Możliwość czytania tego forum nie jest obligatoryjna lecz fakultatywna, to samo tyczy się wypowiedzi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 11 2008
Lokacja: TarnÓw / mCe / cTb
Stan: Niegrający
|
![]() Vic zmienił comment na PG FOREVER HAHAH
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2526 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2008
|
![]() Cytuj:
Jasne madralo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Wiecznyodpoczynek Nie udzielaj sie na temat o którym nie masz pojecia -.- nie expie juz od dluzszego czasu ![]() Tak bylo to zalozenie hipotetyczne.. Tak wiem .. Jest to nie mozliwe by Rosja i Ameryka mialy cos planowac przeciwko Europie ![]() ![]() Co do murzyna to zobacz bo to byl cytat ![]() Ostatnio edytowany przez Maax'ior - 03-12-2008 o 19:17. |
|
![]() |
![]() |
#2528 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() nie pisze kim jestem, bo dadza mi bana po raz 3 haha. < czyli teraz pewnie mi dadza ![]() nazwy tematow: Forum ogólne: Porozmawiaj z innymi na temat Tibii Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. czyli wydaje mi sie ze to forum do dyskutowania o Tibi jednak a nie o wielkich mocarstwach np. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2530 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() Cytuj:
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 113 World: Morgana Residence: Carlin Guild membership: He Man of the Flow Last login: Dec 03 2008, 19:11:42 CET Comment: I close my eyes, I feel your skin, You close your eyes and let me in, You say my name, you say my name, I feel surrounded by your love. Account Status: Premium Account HAJL KARLIN BARDOLQ AHAHAHHAHAHHAHAHA XDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2531 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 11 2008
Lokacja: TarnÓw / mCe / cTb
Stan: Niegrający
|
![]() @up
I ?? Nic w tym śmiesznego nie widzę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie zmienia to faktu, że pogadać na inny temat można. a jeżeli masz 208 poziom, czyli prawdopodobnie jesteś z flow więc równie dobrze możesz na vencie zapytać.
@up no i co xd zawsze lubiłem carlin
![]() |
![]() |
![]() |
#2533 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() Cytuj:
edit Name: Eter Rael Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 207 World: Morgana Residence: Venore House: Market Street 3 (Venore) is paid until Jan 01 2009 Guild membership: Vice Leader of the Flow Last login: Dec 03 2008, 10:04:25 CET Comment: "Champions are made.Legends are born" Letko & Pooh Akon Yode under my protection. And thanks to Russel who helped me get where I am today :> Account Status: Premium Account 207 ma nie 208 chyba ze wbil lvl; ) edit chyba ze to rogstah tu pisze po polsku xD Ostatnio edytowany przez Yanne - 03-12-2008 o 20:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() Name: Eter Rael
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 208 World: Morgana Residence: Venore House: Market Street 3 (Venore) is paid until Jan 01 2009 Guild membership: Vice Leader of the Flow Last login: Dec 03 2008, 10:04:25 CET Comment: "Champions are made.Legends are born" Letko & Pooh Akon Yode under my protection. And thanks to Russel who helped me get where I am today :> Account Status: Premium Account ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2535 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
no ale o co ja mam Cie pytac na vent?? xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kleniuszku nie bulwersuj sie i nie chwal sie lvlem
![]() proponuje forum filozofemjestem.com.pl ^^ rzeczywiscie niektorzy nie rozrozniaja miejsc, w ktorych sie wypowiadaja, i nikt tu nie krytykuje waszej "wiedzy" tylko "idzcie do siebie" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mnie tylko co sie dzieje na morganie ;> tu jest forum chyba, a od tego forum jest żeby sie wypowiadac ;> ale dobra, widze że stopniem mnie przewyższasz więc zapewne to nie ja mam racje...
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
|
![]() wiecie dlaczego czarni smierdza?
zeby niewidomi mieli ich za co nienawidzic |
![]() |
![]() |
![]() |
#2539 |
Użytkownik Forum
|
![]() słowa etera na vencie "ej bardol jaka jest sytuacja na morganie?" aaa idź pan w hooy z takim człowiekiem xd
![]() |
![]() |
![]() |
#2540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
![]() Victeron
Dec 03 2008, 07:01:08 CET Killed at Level 206 by Lunatika and by Xervim :/ złapali go.... |
![]() |
![]() |