![]() |
#4041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Nowy Bleach mi się całkiem spodobał... Do tego zapowiedź kinówki- kawaii... Btw. 102. strona tematu!
|
![]() |
#4042 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() ja mam 203 str tematu : P.
Co do Bleacha, nowy opening i ending calkiem mi sie podoba : ) Zawsze wiedzialem ze Byakuya rox ![]()
![]() |
#4043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Uff... to wy jeszcze bleacha oglądacie? Ja czekam aż wyjdzie z 50 epów nie licząc fillerów i wtedy się za to wezmę. Teraz czas na inne pozycje;p
Offtopic. Ciekawy test znalazłem http://piotrowski_pawel.republika.pl/zm.html? ja miałem 200 pkt ;p A starałem odpowiadać zgodnie z prawdą.... Teraz mogę cię dopaść Rayza xD Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 04-12-2008 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4045 |
Użytkownik Forum
|
![]() ''LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 190 (...)
Jesli mezczyzna uzyskuje ten wynik, bardzo prawdopodobne, ze bedzie gejem'' rotf @ Rayza, teraz ty =]
![]() |
![]() |
#4046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 140 Mozg zaprogramowany na meski sposób myslenia. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest bardziej meski i ma wyzszy poziom testosteronu. Te osoby miewaja rozwiniete zdolnosci logiczne, analityczne i werbalne, bywaja zdyscyplinowane i dobrze zorganizowane. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest lepszy w przewidywaniu kosztów i skutków na podstawie danych statystycznych. Emocje maja tu niewielki wplyw. Punkty ponizej zera to rezultaty bardzo meskie. Taki wynik dowodzi, ze duze ilosci testosteronu pojawily sie na wczesnym etapie rozwoju plodu. Im nizszy wynik kobiety, tym wieksze prawdopodobienstwo wystepowania sklonnosci lesbijskich. Strefa wspólna zaczyna się od 150 punktów.
Co do partii, moze sie udaloby miec juz jednego posla w sejmie. ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#4047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Ja mam 50... Choć zauważyłem, że odpowiedzi nr 3 są najbardziej typowane jako męskie, po wybraniu samych 3 odpowiedzi uzyskuje się -150 pkt.
![]() |
#4048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() ![]() ![]() @Corgar Nie dziwię sie że masz 200, wiesz dlaczego. Ale nie będę tego tutaj przytaczał. @up Też tak myślałem. @down To że lubię oglądać dramaty i romanse, a nawet lubię sobie popłakać przy anime nie znaczy zaraz, że mam skłonności gejowskie. Jak poniektórzy na tym forum ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 04-12-2008 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4049 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up: Chcesz to przytaczaj ;p Ja się tego nie wstydzę... zwłaszcza że wtedy nie byłem do końca trzeźwy.
@Otakuma,Nari Was nie licze.... posta zaczęłem pisać jeszcze przed pojawieniem się waszych postów. No to sie porobiło.... Teraz widać co anime robi z człowiekiem ;p Wszyscy oglądamy anime, jesteśmy facetami i każdy osiągnął całkiem sporą ilość punktów.... ciekawe czy Rayza przebije magiczną granicę 200 pkt ;p Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 04-12-2008 o 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Corgar
Za kilka lat jak ktoś Cię przyłapie z jakimś chłopakiem podczas stosunku, też będziesz mówił: "Nie jestem gejem, a po za tym byłem najebany kiedy robiłem mu dobrze."? XD Ja rozumiem jak by to się zdarzyło raz to by można było zwalić na alkohol, ale nie co najmniej 3x(mowie tu o zajściu którego nie będę przytaczał ![]()
![]() |
#4051 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Racja, lepiej o tym nie mówmy.....
@A down: nie jestem gejem! Przynajmniej na trzeźwo. A teraz to ci nawet armia tentacli nie pomoże. Po tym co ci zrobię w kibelku to przez miesiąc będziesz się bał na dupie siąść ;p Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 04-12-2008 o 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @tamta sprawa z hentiami...
ja chciałem tylko atmosferę ożywić pożartować a wy na mnie naskoczyliście :< @otakuma/frizz ja sie dziwie ze ty nie masz 200, skoro z Vasu już robiliście to... xD FRIZZ GEJ XDDD!! ja miałem 110... jestem lesbą! yay! xD @to drugie (w hide bo by za długie bylo : p ) Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
#4053 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Oh shit! Ide w slady Illyi, spadam z tego tematu.
Sa-yo-na-ra! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() 70 pkt. Paszoł won, pedały!
![]()
![]() |
#4056 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 120 Mozg zaprogramowany na meski sposób myslenia
Inuyasha t.b.c. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4057 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4058 |