![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() gdzie jest napisane ze caly czas ue trzeba walic, tam wszystko pieknie z visa schodzi procz gsa jednego...pozatym jak ktos ma softy i ringi, jeszcze lepiej mana leci d;
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#364 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czemu nigdy sorki i druidzi nie płaczą? Tylko wiecznie knight... knight... knight. Już nudne się to robi ... Knight do tibii 7.6 nie miał nic z wyjątkiem uhów i nie płakał. Co do bocenia? Jak oglądam zdjęcia na forum to jakoś nie chce mi się wierzyć że 150 knight expi na żółwiach manual. |
|
![]() |
![]() |
#365 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a w sumie sorki i druty raz juz chyba plakaly ? ja tam mam wyjebane gram dla siebie szkoda tylko tych uh jednak bo leczenie bylo eleganckie chociaz to nie jest najgorsze btw. dajcie jakies ssy z new items czy jakims lotem z czegos jak patrze to w miare fajny ten update chociaz te nowe schody i stworki tak gumisiowato wygladaja ale ujdzie Ostatnio edytowany przez emesto - 04-12-2008 o 23:34. |
|
![]() |
![]() |
#366 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
LOL? ja mam 89 sorca i tam przy szczęściu wychodzi sie na 0 , exp bez rewelacji , myślę ze coś od 60-100 k na h może jak by sie ktoś wkur.. i miałby lepszy magic odemnie i level no i oczywiście chodził by pewnie i spokojnie (ja to trochę strachliwy jestem ;D )to wyciągną by ze 120+ |
|
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Druid-Joseph
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 95
Skille: 21/27
Poziom mag.: 62
|
![]() Nowe miejsce z quarami
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeden z dłuższych filmików jakie widziałem prawie 7min
http://es.youtube.com/watch?v=0S8gwYU-Xq8 i jeszcze jeden http://es.youtube.com/watch?v=QXs_dZ...eature=related Ostatnio edytowany przez Druid-Joseph - 05-12-2008 o 00:13. |
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko z nimi w porządku ale dziękują że pytasz.
Btw, jak już pisało w teaserze i pierwszym poście zmieniło się tylko wild growth.
#372 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Imię: Abaarikait
Profesja: Elite Knight
Gildia: IR ftw
Świat: Nerena
Poziom: 201
Poziom mag.: 9
|
![]() Outfit
Jak wiemy quest od 80 lvla, z tym że ten poziom może mieć problemy z niektórymi misjami (duża ilość potworów do wybicia), chociaż w 50% trzeba chodzić i gadać z npc'kami. Bez spoili questa robi się długo - szukanie odpowiednich miejsc na danych obszarach, dialogi z npc, itp. Do ostatnich misji potrzeba większego teamu, solo raczej mało możliwe ![]() Miasto Wg. mnie trochę za bardzo 'ots' chociaż źle nie jest. City otoczone murem i wokół obszary z expowiskami - praktycznie przy mieście. Co prawda wykonuje się tam misje z Yalahar lecz po upie będzie tam latało mnóstwo noobów i botów - bogi, mutanted humany, elfy, dragi, piraty - prawie wszystkiego rodzaju potwory, i najlepsze ich respy (toar, ghoul, małpa, a up behe oO' ). Wydaje mi się to trochę nieprzemyślane, ale to tylko moja opinia. Potwory Większość nowych monsterków (90%) jest dla low leveli - dobry exp, sporo gp, 'przyzwoite' hity. Dla hlvli? Dobre miejsce na botka ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() czytam wszystkie debilu, gdzie ten 1 typek napisal ze caly czas wali z ue?
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Imię: Abaarikait
Profesja: Elite Knight
Gildia: IR ftw
Świat: Nerena
Poziom: 201
Poziom mag.: 9
|
![]() @up
Kłóćcie się dalej debile o tym jak expić sorkiem na gs island, offtop rox? |
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zmiana expa:
Destroyers 2000 -> 2500 xp Plaguesmiths 3000 -> 4500 xp Betrayed 3000 -> 3500 xp Undead Dragons 5100 -> 7200 xp Lost souls 2500 -> 4000 xp Diabolic Imps 1950 -> 2900 xp Hellfire Fighters 2200 -> 3900 Jakiś hitek ![]() 23:09 You lose 3863 mana blocking an attack by Azerus. ![]() Nowy armor ![]() ![]() Nowa zabawka ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Druid-Joseph - 05-12-2008 o 10:37. |
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanie czy wie ktoś z czego leci dark lord's cape i ten łuk oraz jaki to jest?
Z góry dziękuje za odp.
#378 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak widzę wasze kłótnię to według mnie powinni zrobić 4 serwery dla sorcow,knightow,druidow i palkow, nikt by nie mówił ze ten ma lepiej, że tamten coś ze następny tez co-.-. W każdym update all Voce znajda coś dla siebie, tak jest zawsze pierw płacz i zgrzytanie zębami a potem jednak "o cholera to jest dobre dla mnie bo Ek tu nie poboci" a drugi "good ja tu będę expil bo ms tu nie wejdzie" Tak było,jest i będzie.
WIEC PROSZĘ WAS O TO STULCIE PYSKI I CZEKAJCIE NA UPDATE A POTEM PIERDOLCIE SMUTY ![]() ![]() ![]() ![]()
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() huhu po upie beda magowie cisnac na hff
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Guest
|
![]() Zjebali z tymi steami tylko dla ek i rp.
Sorc i drut to i tak bylajuz troche dupa ateraz knight i pall zajebie na hita z tych extra czarow,powinni dodac rozdzki walące obszarowo i byli by happy a nie |