|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Spalony innym słońcem
Data dołączenia: 26 01 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
![]() |
![]() Nie takie darmozjady... na takiej saphirze chcialbym zeby nawiedzilo nas stado takich darmozjadów bo resp jest po chuju :C nie ma nawet na kim pa robić.
19:29 Dryad Elizabeth [81]: Twoj Obiad has left party. ![]() 13:24 Mateden-adam [53]: where are you from* 13:25 Old Gecaj [110]: Poland 13:25 Mateden-adam [53]: ok 13:26 Mateden-adam [53]: poland is very good city |
![]() |
|
![]() |
#142 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2008
|
![]() Cytuj:
![]()
Za podpis mam już 3 punkty, jeszcze 7 i będzie pacc od Tompiora. Ostatnio edytowany przez Prostynick - 05-12-2008 o 19:22. |
|
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]() Czemu tylko do innych "premiumowych" miast tylko sa new oufity dajcie tez do np Kazordoon albo Thais jakies new oufity (ale żeby były na FACC a nie na PACC plix xD)
![]() ![]() ![]() ![]() POzdRo Shrek xD ;] |
![]() |
#144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2007
Lokacja: Pruszków
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Xerena
|
![]() Cytuj:
O czym Ty na*******asz człowieku? Jakie outfity dla miast? Omfg... Aż mi się nie dobrze robi jak czytam takie posty, nic nie wnoszące do tematu a tylko psujące samopoczucie ;S. Teaser całkiem całkiem, może wreszcie jakiś update wyjdzie na dobre ; D A to 1996 w Twoim nicku to rok urodzenia? Pff... |
|
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Palladyn-Pifpaf
Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 81
Skille: 95/82
Poziom mag.: 20
|
![]() @up
nie ten dział.... ale i tak ci odpowiem. Jak ćwiczysz z kimś o dużo wyższym skillu niż ty to ci rośniej zdecydowanie szybciej niż jakbyś trenował z kimś o podobnym skillu. Poza tym skill rośnie tym szybciej im więcej blood hitów(i w człowieka i w potworka) @topic Przetłumaczylibyście w końcu ten 5 teaser, dzieci 12 letnie by to szybciej przetłumaczyły..... |
![]() |
![]() |
#147 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2008
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]() Czemu tylko do tzw PACCowych miast sa tylko new oifity dajcie tez na te Faccowe miasta nowe oufity np do kazo lub Thais albo do all miast Faccowych new oufity :D XD
|
![]() |
#149 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() . . Moglibyście zrobić jakiś <---------> outfit dla FACC a wy tylko wszystko dla PAACs.Ciągle piepszycie że chcecie "żeby było nam lepiej" a naprawdę myślicie tylko "uashauhsuh zrobimy tylko dla PAAC podniecą się wszyscy i wszyscy PACC kupią i będzie więcej kaski na kondony. . . "
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#151 |
Guest
|
![]() Kur** outfity zaje** tylko szkoda że do wszystkich wyje** rzeczy w tibi trzeba mieć PACC
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() nie moge tego znaleść wiem tyle ze trzeba miec PACC (mam) i 20 lvl (jeszcze niemam) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() napisalem ty bojest najwiecej odwiedzających Ostatnio edytowany przez marmarsmok - 10-12-2008 o 18:27. |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() haha rotfl, to ze tu jest najwiecej odwiedzajacych to nie znaczy ze musisz spamowac swoimi problemikami...
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2008
Lokacja: Poland
Imię: Thoriva
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimate Survival
Świat: Guardia
Poziom: 158
Skille: 87/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Mam nadzieje ze dzieki temu ubdate, wroce znowu do gry xD bedzie trzeba odkryc nowe expowiska itp. ;D Pozdro 4 all
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
bo z update ja myslalem ze wszystko bedzie dla pacca,jak zawsze, a tu cooo to ????? mam nowe wolfy, yea -.- a wszystkie paccy mysla ze bez ih kasy to tibii by nie bylo ^^ |
|
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: lublin xD
Imię: Eryczek Knight
Profesja: Knight
Gildia: Złote Lwy
Świat: Refugia
Poziom: 9
Skille: 38/34
![]() |
![]() W sumie to nawet ten outfit moze byc nie jest taki zly
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2008
|
![]() Już za dużo razy się na nich przejechałem, abym mógł tego po nich oczekiwać.
|
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Ośno Lubuskie
Stan: Niegrający
Imię: Aristo Feles
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 55