|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#10341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: White100k
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: FuRoRa
Poziom: 1
|
![]() Maciek z klanu też podobno grał na Candi :<
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#10342 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Chełm
Imię: Ortey
Profesja: Knight
Gildia: Ekipa Polonez
Świat: Furora
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
|
![]() Tomkooo, tak to ja we własnej osobie ;]
pvp non-pvp, co kto lubi o gustach sie nie dyskutuje ... :S
![]() |
#10345 |
Użytkownik Forum
|
![]() bijcie sie geje i łobuzy na tej furorze bo nuda jak 150 !!!!!
ARMAGEDON !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10346 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#10347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() Jak wam się podoba solufka peji ?
Ktoś chce link do rapida to pw to zarzuce;p
JA JESTEM TEN ZUYYY xD Ostatnio edytowany przez JechaczNakonny - 05-12-2008 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10348 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2008
|
![]() Cytuj:
![]() Nikogo nie obchodzi, że masz rodzinę w Niemczech, ja też mam rodzinę za granicą. To, że zdajesz za kilka lat maturę miedzynarodową nie daję Ci żadnego prawa by wywyższać się nad kimkolwiek. Z polską maturą zdaną z dobrym wynikiem bez problemu można się dostać na wszelkie europejskie uniwersytety, problemem jest tylko i wyłącznie hajs, bo nie każdego z nas stać by je opłacać. Nie wynika to z tego, że Polacy są głupi, bo porównując edukację i inteligencję stoimy o stopień wyżej od wieeelu innych narodów w Europie. W Polsce jednak, przed jak i po 1989 rządziła i nadal rządzi banda macherów, złodzieji i wszelkiej innej maści oszustów. Dlatego też trudno jest się wybić, a mimo, że zdobyło się niezłe wykształcenie, trudno zdobyć kasę. Wiem, że wszelkie polityczne rządy jedyne co dotąd zrobiły to tylko pomogły ten kraj rozkradać. Wiem, że policjant może mnie wziąć na komendę, za to, że siedze sobie w nocy w parku. Wiem, że toalety publiczne śmierdzą moczem. Ale to wszystko nie jest ważne... Polska to państwo i ludzie, przepiękne krajobrazy i ponad tysiącletnia historia, kultura z której możemy być dumni, swojski klimat i drużyna piłkarska, której będziemy kibicować mimo tylu porażek. Polska to nadzwyczajna uroda kobiet, to zapach w lesie i w górach, język i kuchnia, rodzina i ludzie harujący w hipermarketach w pracy za marne grosze, literatura (polecam czytać książki, po pewnym czasie robi się mniej błędów ortograficznych ![]() Ja i tak wolę polskie gówno w polu, niż fiołki w Neapolu i nic tego nie zmieni. - wiesz w ogóle kto to powiedział? Pozdrawiam, G. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10349 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czy ja napisałem że wyjechali tam z Polski?+) @up Dębiec?;o @Co do ludzi pokroju Poula Nie sądziłem że nawet wy, jesteście tak prostymi ludźmi, 'BIERZMY BEJSBOLA I GO ZAJEB*Y - To my polacy, czyż nie?
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; Ostatnio edytowany przez Biooolyy - 05-12-2008 o 20:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10350 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Płytka mnie nie powaliła. Kilka ciekawych numerów, ale coś mi tam brakuje. Powiedzmy, że za długo się czekało na końcowy efekt, który nie powala na kolana. Jak dla mnie najlepsze płyty [PL rap] tego roku to: *OSTR - ''Ja tu tylko sprzątam'' *Molesta/Ewenement - ''Molesta i Kumple'' *Zeus - ''Co nie ma sobie równych'' #edit My nie ty Ostatnio edytowany przez Yakky - 05-12-2008 o 20:49. Powód: białas nab |
|
![]() |
![]() |
#10351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() zaczekaj na pdg... _/
![]() |
#10352 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10353 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10354 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Kto padl Sheff czy jakos tak Fanquin czy jakos tak i ? ![]()
![]() |
#10355 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
ps. 12.12 odbedzie sie koncert Gurala w Opolu w klubie cina jezeli ktos jest z opola lub z okolic to zapraszam chetnie poznam ludzi z forum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gie Nek
Profesja: Knight
Świat: guardia
Poziom: 20
|
![]() KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: White100k
Świat: FuRoRa
Poziom: 1
|
![]() Azared'Blade own3d ;/
http://www.***********.com/946978285.html Ostatnio edytowany przez Rasta-Vandetta - 06-12-2008 o 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10358 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
polaczek? polak
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
![]() |
![]() |
![]() |
#10360 |
Użytkownik Forum
|
![]() pl?..........
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
![]() |
![]() |